güzel araç dikkatimi çekiyor,o paralara alınabilir..şekli şemali falan çok iyi,ama a3le kıyaslanmaz.akıl var mantık var
Printable View
güzel araç dikkatimi çekiyor,o paralara alınabilir..şekli şemali falan çok iyi,ama a3le kıyaslanmaz.akıl var mantık var
otomatik dizel ceed le 300metrede 1.6 egzoslu astra ile kafa kafaya bazen 1 boy gectıgı dogrudur dızelınde sc var benzınlısınle dızelı arasında cok yakıt farkı yok guzel arac fena deıl
A3 ile kıyaslamaya gerek yok.A3 en boşuda olsa a3'tür.Kapı her daim severek açılır.
Fiyat/Performans olarak bakılıcak olursa dizellerde bi bu bide Megane coupe zaten.
Ama bu paraya çiçek gibi alınır binilir.
Şu RC jantının yakışmadığı arabada yok yaw:D:D:D
Kia Ceed in 4 kapılısını show roomda gördüm çok güzel araba. ancak çok ağır ve kia olması yüzünden 2. eli sıkıntılı olur diye endişeliyim..
son A3 ü bilemiyorum ama ProCeed her konuda A3 le kıyaslanabilecek bir araç
ne alaka canım a3 le kia mı karşılaştırılır diyen arkadaşlar bi yakınlarındaki kia bayisine gidip test etsinler
kapı kapanma sesinden , güvenlik donanımlarına, ergonumiden virajına frenine bi baksınlar test etsinler
imaj konusunda artık aman canım kia da neki devirleri sanırım bitti
pro_ceed dizel ve yeni cerato'yu ilk çıktıklarında test etmiştim. pro ceed ciddi anlamda çok güzel bir araç, kaliteli ve ortalama derecede hızlı da. benzinlisi çok daha iyi gidiyordur eminim. yol tutuşu olsun, hızlanması olsun tatmin edici. arabaya bindim inesim gelmedi resmen. baştan aşağı kalite kokuyor. eski kia'dan eser yok artık, önyargılarınızı kaldırın atın derim. kia ve hyundai gelecek 5-10 yılda vw'ye kafa tutar hatta geçecek hale gelecek söylemedi demeyin. pro_ceed'de tek kötü taraf, dizel versiyonda donanım düşük. zaten araç iki donanım paketiyle geliyor sadece, bildiğim kadarıyla da ekstra yok. benzinli modelinin donanım paketi çok çok daha iyi, a3'ün 1.6'sı halt eder, oturur aşağı. sırf tasarımıyla bile aldırabilecek bir araç. diğer taraftan yeni cerato da var, o, hakikaten inanılmaz bir otomobil. amblemleri kapatın, gösterin arabadan anlayan birilerine, aracı bilmiyorsa kesinlikle kia demez (pro_ceed için de yeni cerato için de) avrupa markalarından birini söyler, bu da muhtemelen audi olur, seat olur yani vw grubundan bir otomobil olur. sıfır otomobil almak isteyenler için kesinlikle tavsiyemdir pro_ceed, 2. el düşünenler içinse kia mantıksız olur tabiki.
el elden üstündür.. koreliler çalışıyor.. belli bir kaliteyi tutturduktan sonra neden Audi'den daha iyi üretilmesin?
Yandan G Punto arkadan eski toyota corolla hp öndende yeni corsalar gibi bişiy...
Şu önü şuna benziyo yanı şu arabaya benziyo sağ kapısının şurasını şu arabadan çalmışlar yok götü bu arabayla aynı muhabbetlerinden çok sıkıldım ya! Sizde sıkılmadınız mı hep bu muhabbeti yapmaktan!?
Yapmayın arkdaşlar 2 aracıda inceledim , kia'daki plastiklerle audi alakası yok :)
Kia ile Audi markalarını yanyana yazmak bile yanlış .
Tamam görüntü olarak güzel ama bi ara herkesin alıp bindiği hyundai coupe gibi eser geçer diye düşünüyorum.
Tamam audi ile belki hiç bir konu da kıyaslanmaz ama kıyaslamakta mantıklı değil zaten.
Görüntüsü hoş motor seçenekleri mantıklı ekonomik araç. Gayet güzel bence alınabilir.
Sadece logosuz bir ön panjura ihtiyacı var :)
1 Senelik konu ama piyasada binbir çeşit A3 var artık yapılan yapılmış arabaya göze aşina olmayan bir araba alıp yapıp binmek bana daha mantıklı geliyor.
Olmuş olmuş fena değil gideri var :D
tasarım olarak çok hoş bir araç ama gerisine pek bi yorum yapamam ;)
Özelliklede audi ile kıyaslanması çok alakasız bence...
tipi on numara,motor seçenekleride çok güzel ama kia olunca insan kıllanıyor...kullananların yorumlarına bakmak lazım,güzel seçenek
Sonuçlar güzel olsa da esinlenmenin olduğu apaçık ortada Kia'nın yeni modellerinin, 1-2 kişinin gözüne takılsa ok ama herkesin aynı anda takılınca..bunun da benzetilecek tarafları var bana göre ama güzel şeyler ortaya çıkıyor gerçekten..Buna neden bu kadar tepki verdiniz merak ettim ama :) yanlış anlama beni güzel şeyler çıkarıyorlar buna ben de katılıyorum ama benziyor, çok benziyor :D işe yarıyor ama satıyor :P
şakamı bu :) , a3 sınıfının lideridir,peşinden premium olarak 116 gelir,belki golf ondan totalde daha iyidir.
kendinizi tatmin etmeyin bakmakla olmaz o işler.öyle viraja girmekle kapıyı kapatmaklada olmaz.kiaya binip dolaşın bi de audiye.kıyas bile yapmam a3 kullanıcısı olarak.bana seçim sunuldu ben o sınıfın en iyi aracı olduğu için a3 aldım.o sınıfta başka hiçbir aracı da tanımam benim aracımdan hızlı olsun olmasın.her bindiğimde bi huzur kaplıyor :)
kiayla sakın audiyi kıyaslamayın tek kıyas 1.6 102 lik a3 u geçer o olur.1.6 lık a3 lerde yalan olacak zaten yakında 1.2t ile.