Canlı canllı gördüm,Reeldede güzel duruyor.
Güzel şeyler yapılabilir.Sakaryada bayaa var.
Printable View
Canlı canllı gördüm,Reeldede güzel duruyor.
Güzel şeyler yapılabilir.Sakaryada bayaa var.
bencede gayet hoş araç aldınmı en dolusunu almak lazım tabi :D
araç yeni diye ona buna benzetmeye çalışıyoruz hep ama bence bu pek bi başka araçlara benzemiyor. sevdim açıkcası.
beyinden vtec'i kapatıp öyle geçerim bunu :)
benzetme olayına karşıyım bende.. ona bakarsınız kafadan Yeni doblo bence skyline r35gtr a benziyo ne yani skyline mı almayalım :D
kia + tek kapı sevmem ama bu araç gerçekten çok güzel duruyor
toplama o bu değil adamlar yapmış
çokta güzel olmuş
kafama yattı , hoşumada gitti :)
Her yeni sayılabilecek arabada aynı muhabbet. Hep aynı muhabbet hep aynı muhabbet. Yahu başarıyı takdir edeceklerine, "ulan bak şurası şuna benziyo" diyo insanlar. Yahu eski arabalar hiç mi birbirine benzemiyo sanki? Bir kere günümüz tasarımlarının birbirlerine benzemesi çok normal çünkü adları üstlerinde "günümüz tasarımı". bir Challanger ile bi chevrolet cruze tabiki birbirine benzemez çünkü biri eski çizgilere, biri günümüz çizgilerine sahip. Ama bi kiayı, aynı segmentten aynı nesilden arabalara benzetmek gayet normal. Çünkü aynı dönemin çizgilerine sahip. Yok arkadaş, biz illada ondan çalmış bundan çarpmış yapıcaz. Güzel olanı "güzel olmuş" diyip kabul edemicez.
Sitemim sana değil kankam, sakın yanlış anlama. Genel bi patlama oldu benimkisi :D
Geçiyorsa al derim...
vti typer vs. bilimum honda m5 e kadar varan kendi sınıfında olmayan milyon tane araçla karşılasınca bişey olmuyo ceed a3 e mi çok geldi :D
bence iyi bir araba
motoru oldukça başarılı
şanzımanı hakkında bir fikrim yok
a3 ve scirocco ile benzerliği bence hoş ama burnu biraz daha özel-spor olabilirdi
standart ceed ile bakışları daha da farkılaştırılabilirdi
bu arada ben çok az görüyorum ,
fazla da satmadı sanırım , acaba yedek parça stokları konusunda sıkıntı olma ihtimali olabilir mi?..
motoru kia ceratolarda kullanılan motor klasık bır rahatsızlıkları var ceratolarda cok gordum aracı kullanırken vıtes degıstırmek ıstıyorsun degıstıremıyorsun kılıtlenıyor stop edıp tekrar çalıştırdıgın zaman anca normale donuyor ıstanbul trafıgı gıbı bır yerde yaparsa arada gecen zamanda mıllet bayagı sover
hepsi şişko yapılı evet benziyorlar ama kia nın yeni tasarımlarının hepsi ciddi anlamda bir tarafı benziyor.. ama adamlar güzel yapıyor ona bir şey diyemiyorum, şunda daha güçlü bir motor olsa kesinlikle alınabilir hatları fena değil yani :D
sonuç olarak old is cool :p
Zamaninda Fifth Gear programinda Vicki Golf ile karsilastirmali testini yapmisti.Kalite,ara hizlanma,fiyat gibi kriterleri incelemisti.Sokakta 1 tane gordum.0 km dizel coupe arayanlar icin bence mutlaka dusunulmeli.
benim tercihlerime direk etki etti.civic e niye biniyosun?a3 ten kat kat fazla?
etrafta daha az var diye ceed e bin sen?
biraz sert yaptım ama saçma konusmussun :).a3 un olsa seve seve binersin büyük konusma istersen :)
volvoyu da premium görürüm ama 3 büyük vardır onun dısında Türkiye şartlarında baska araçlar sacma.bmw-mercedes-audidir bu 3 büyükte.
volvonun 2.eli yok.en baştan.1.4 turboya karsılık motoru varmı?
bindim c30 a da bindim.s40 a da bindim.özellikle s40 ın içi cüssesine göre ufak geldi.
ben volvoya pek ısınamıyorum kişisel tercih meselesi,tasarımı hosuma gitmiyor.2.eli de pek iyi değil.
A3 en iyisi daha iyi araba yok, maksat mutlu olun:). Okan abi için diyorum Civic e biniyordur maddiyat meselesidir kimse karışamaz neye bindiğine:). Şahsen bende A3 e para vermem kaldı ki öğrenci biriyim yakışabilecek arabalardan biri. A3 e vereceğim paraya gider OPC alırım;). Ceed de alırım ama A3 almam..