en son geçen cuma konuştum bugün verdiği sözün son günü hesabıma bakmadım 6 gibi işten çıkıp bankamatikten bakıcam yatırmadıysa ilk iş tel acıcam daha sonra....
önümüzdeki haftanın son günü yani 7 gün müddet istemişti bugün son gün, bankamatikten bir bakıyım hesabada ondan sonra anlarız durumu.
Hadi bakalim yatirsa gerile gerile arardi gibi geliyor yatirdim parani diye ama hayirlisi artik bu saatten sonra.
dün aksamdan şu saate kadar cok kez aramama rağmen telefona cıkmıyor. Ben buraya yazıyım o buradan okusun. mehmet ali hakdar Allah bin türlü belanı versin sana bu saatten sonra o parayı yollasan bile hakkımı helal etmiyorum ki 2 yakan bir araya gelmesin şerefsiz adi kişiliksiz herif.
Geçmiş olsun Cenk..Üzücü can sıkıcı bir hal almış...
Yazık vallahi yazık...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben konuştum msn de bu olay doğru mu? die mevzu farklı dedi bu arkadaştan gerekli olan parçaları temin ettim parasını verdim ama gereksiz daha doğrusu keyfe keder parçalar vardı extra onları alacak durumum yoktu arkadaş al abi senden değerlimi ödersin dedi nerden aldım keşke almasaydım vericem parasını dedi ben hala öle biri olmadığını düşünüyorumayrıca konu açılır açılmaz 6-7 kişi bana anlatmıştın dedi daha konu açılmadan tr nin yarısı öğrenmiş zaten buda bana yanlış geliyor şuan kriz ortamındayız herkes sinek avlıyor alacağa aslan borca kedi olmak yanlış bence
![]()
..::PASSATURBO1::..
mustafa her y... tuzu alıp koşma bence sende o adamın ağzından gelip burda yorum yapıyosun madem o kadar haklı neden telefonlara çıkmıyor neden sallıyor madem lüzumsuz parçalardı niye geri göndermiyor kriz falan bahane 6 ay geçmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)