fazla irdelememek lazım![]()
1 ara ayda atmosfer olmadığı için su olması mümkün değil diyolardı gündüzleri kavurucu 1 sıcak geceleri dondurucu 1 soğuk oluyor diyolardı şimdi ne diyolar![]()
ben oraya ınsaat dıkerımmsıkıntı olmaz beledıyede yok ıskanda yok ne guzel olur
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bildiğim kadarıyla yerçekimi dünyanın 6da 1i kadar değil.dünyanın yerçekiminin %64 ü kadar.ki bu bilgi dahi yerçekimi ve newton yasaları başta olmak üzere birçok bilimsel gerçekleri yıkar.ayrıca evet atmosferininde oldgu tezi yaygın.
biraz tiye alır şekilde yazmışsın mesajını ama ben biraz açıklayıcı olmayı severim
saygılar.
vay be hayalimdi ayda arabamı yıkamak![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
http://www.siriusufo.org/tr/default....asa_ufo_ay.asp
en güvenilir türkçe kaynak olarak budur.istediğin her türlü soruya cevap verebilr.
toki orayada site yapar o zaman yakında...
Ayda su değil petrol bulsun. O petroldan benzin ve zift yapıp asfalt döksünler.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bunu bilmiyodum teşekkürler
eyw . . .
ama bu açıklamayı yapanların sağı solu belli olmaz mesela bu videoda bayrağın dalgalandığı sahneler yalanmış
http://technology-tna.blogspot.com/2...-40-yl_21.html
bana söylenene göre ayda hava yok atmosfer yok havanın olmadığı yerde rüzgarda olmaz bu bayrak nasıl dalganıyor ??
bilim adamlari canli organizma icin hep su aramislardi dunya disinda, ama su bazli olmayan organizma olabilme ihtimaline nedense hic rastlamiyoruz...
Experience is what you get when you don't get what you want.
bende hep şeyi düşünmüşümdür aya gittin aydan nasıl havalanacaksın? dünyadan yörünge dışına çıkadana kadar atmosfer tabakası var itelemeye yardımcı ama atmosferden sonra kazandığı ivmeyle hareket eder sonra gider aya yerleşirde aydan geri gelirken atmosfer yoksa eğer iteliyecek hiçbirşey yoksa uzay boşluğunda neyi iteleyerek aydaki çekim gücünden kurtulacaklar.
aya gidememe olasılıkları hele hele günümüz taşıtlarıyla çok yüksek. büyük olasılıkla da gitmediler![]()
Kuranı Kerimde yazıyor ağalar Ay insan oğlunun üst olarak kullandığı bir gezegen olarak bahsediyor ve de insanların Ay gezegeninden diğer gezegenlere geçiş yapcağından bahsediyor isterseniz bir bilene sorun bunu bizim cami hocası abim ile bana direk tercüme ile telafuz etti bu dediklerimi..Şimdi bu yazılanları okuyunca aklıma geldi söyledikleri...bence doğru bu olan bitenler ama gizlenen çok şey var tabiki o da ayrı bir gerçek..
Ama burda mantık suyun dünyaya aktarılması degil , ayda nasanın belirli bir kalıcı üs kurabilmesi için su arıyorlardı , suyun bulunmasi orda üssün kurulabilirligine ve diger gezegenlere gecis yapabilme arastirma olanagini ayin üs olarak kullanılabilirligini saglayacak, su en buyuk ihtiyac cunku.bu suyun bulunmasi cok ileriki yillarda akla hayale gelmeyecek seylere sebeb olabilir uzayda seyahat gibi.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)