serence seni ranthor a şikayet edicem geyik yaptıgın için![]()
Tamam geyiğe son veriyorum Kurban bayramında Ankara Hilton Başkent Suitte parti vericem bekliyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bunu 2007 izmir basmanedesizde böle biyeremi gidiceksiniz
http://www.youtube.com/watch?v=ds2eAl6KhVY
Geldik istanbula.. Gerçekten bayağı farklı geçti..
İsim vericem direk.. Başka arkadaşlarda gidicekse görüşsünler die haha
Serence burak.. Yawrim saolsun müsait olduğu tüm zamanını okula gitmeyip ayırdı.. Eğlendik güldük ettik.. Baya iyi muhabbetler ettik.. anıtkabirinden ae sine.. Canım benim sana seviyom bağa çıkar mısın?
Cheers Can.. Abi Herşeyi için çok saol ayrılırken işinede mani olmak istemedik.. Evimizde gibiydik.. Bu kadar sıcak bi ortamda olmak çok ii geldi.. Şuna emin olun istanbulda olmayışınız hakkaten kayıp..
Sertaç ve bilader of cheersVaktinizi ayırıp geldiğin ve sohbetinizi paylaştığınız için çok saolun..
![]()
Kısacası siz istanbul a gelseniz bu kadar iyi ağırlayamazdık belki.. Taaki şimdiye kadar.. Ama kapımız açık gelin bekleriz![]()
Narquila-Sobe Rulaz![]()
lan bırak olm çaya attığımız şekeri sayıyodu burak her şekerde parmaklarını yiyodu gördüm ben![]()
tekrar tekrar sağolun misafirperverliğiniz içinuğraştınız ettiniz vaktinizi ayırdınız elimizi cebimize atamadık mahçup ettiniz valla
![]()
en kısa zamanda bekliyoruz buraya da burak hariç![]()
YouTubeDR.ECU
olm 2 gun yemıycem ole gelecem![]()
Vaktim oldukca ilgilenmeye calıstık basarabıldıysek ne mutlu bıze kardeslerim...
Daha once sattı ettı dıyen arkadaslara seslenıorum efendiler ben mesgul adamım ımkan olursa kosa kosa gelıorum laf solemeyın bana artık
O deilde sefa yekta ikilisi daha ucuza bı yerde kaldınızmı onu soyleyın hahahahaSevgi hanım nerelıydı?
![]()
KA Style
Tamam ayıpsın bro sen gelmeden haber ver mutlaka ben kendime bi mazeret bulayım![]()
hahahah kendi evimde bile daha pahalıya kalıyorum vallaama sabahın 10unda kapıyla boks antrenmanı yapan amcaya saygılarımı iletiyorum burdan
![]()
YouTubeDR.ECU
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)