ben bu ilandaki spreyden aldım
http://www.sahibinden.com/motip_kali...QQdisplayitem?
direkt boyayı kalipere sıkarsam nolur ki ?
ben bu ilandaki spreyden aldım
direkt boyayı kalipere sıkarsam nolur ki ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
motip ve carrep oneririm. ben her uygulama oncesi kaliperli wurth'un balata spreyi ile sert bir firca ile fircalayip sonra baya bi balata spreyi ile tekrar yikiyorum. hemen kuruyor zaten. ustune inceden bi kat astar niyetine atiyorum. iiice kurudukdan sonra boyamaya basliyorum. en son asamada isiticidanda yardim aldigim oluyor kurumasinda. tamamen kurudugunda ise bir kat sprey vernik atiyorum. sonrajanti takip yola devam. son attiginiz vernik kati ne kadar pis sartlara maruz kalirsaniz kalin boyanin eskimesini soluklasmasini ve canliligini yitirmesini engelliyor diger uygulamalara gore cok daha uzun sure canli kalmasina olanak taniyor.
kanka ben 2005te foliatec kaliper boyası ile boyatmıştım, hala aynı boya var üzerinde ve de memnunum. Tavsiye ederim.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
herhangi bir nalburdan istediğiniz renk sprey boya va isteğe göre parlak veya mat sprey vernik alın tel fırçayla fırçalayın balata spreyi ile temizleyin boyadıktan 15-20 dakika sonra üzerine vernik atın bi ömür boyaya bişey olmaz
güzel işini yapan boyacılarda bulabilirsiniz, 250-400 dereceye dayanıklı kaliper boyalarını önce kaliperin üzerini tel fırça yada zımpara benzeri birşeyle temizleyin sonrada kaliperleri boyayın. biz bu güne kadar motip in bir ürününü kullanmıştık. ben 2 kere küçük kutulu boyaları aldım ama o boyalar hiç verim vermedi büyük şişede adını unuttum yine motip yazıyordu üretenin ismi onu kullandım 4-5 araçta. bu güne kadar 4 sene oldu bir atma dökülme olmadı...
ilandan al abi evine kadar gelioboşuna uğraşma ben aldım motip geliyor farklı bi ürün deil
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ya jantlarımı boyattığım boyayla kaliperler boyanırmı acaba? ton farklı olsun istemiyorumda.. jantlarımdaki pembe tonunda sprey boyalarda bulamam heralde..
bostancı sanayiyi geçince köprüden bilirsin, isviçre hastanesinin yolu vardır sanayinin arka tarafına çıkan içerenköy yönüne doğru. orda önce rampa aşşağı iner sonra yukarı çıkar, sola doğru bir yol girer hatta sol tarafta anc tuning falan var bilirsen. ancnin hemen yanından sokak girer orada sağ tarafta görürsün. orada kesin var ve başka boya vernik vs.vs. aradığın olursa oradan alabilirsin... kaliper boyası de onlar yardımcı olur.
kırmızı ile işaretlediğim yer.
Bostancı köprüsünü gectim sağda sanayının girişi var oraya girmedim dümdüz devam ettim sağdan sokak girer gidiş geliş ortası beton çiçeklikle ayrılmış bir yol. O yol rampa aşağa iner sonrada rampa yukarı cıkar yolun sonundada göbek vardır hatta.. oralardamı dediğin yer?
würth iyidir hoştur, ama fiyatları adamı üzer onu belirteyim
anadolu yakası için würth, küçükyalı köprüsüne karayolları tarafından çıkarken sağda geniş bir ana bayi var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)