User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: imeı numarası

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satın almış olduğum firmadan kayıt dışı olan cihazın değiştirilmesini talep edebilir miyim?
    Evet. Kurumumuz tarafından Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na iletilen yazı ile kaçak cihaz ve/veya Elektronik Kimlik Bilgisi değiştirilmiş cihaz satın alanların mağduriyetlerinin giderilmesi için ayıplı mal sayılması yolunda girişimde bulunulmuştur. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 04.08.2006 tarihli ve 22747 sayılı yazısı ile bu tür satılan cihazlarda hukuki ayıp unsuru yer aldığından AYIPLI MAL olarak değerlendirildiği ve tüketicilerin 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 4 üncü maddesinde düzenlenen seçimlik haklardan faydalanması gerektiği yönündeki görüşü beyan edilmektedir.

DogukanB
    Misafir
    benide aynı şekilde bi numara aradı, aynı şeyleri söyledi ben emniyet müdürü felan falan, numaranız kopyalanmıştır, faturanız 5 milyar gelecek, neyse en yakın turkcell bayine gidin dedi bende turkcellin önünden içeri giriyodum, adam şimdi faturanızı indiricem ama bana 1000 kontör atın kontorum bitti felan dedi, sonradan anladımki bu şekilde dolandırıcılık yapıyolarmış. Öyle birşey olabilir, dikkat!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benide aynı şekilde bi numara aradı, aynı şeyleri söyledi ben emniyet müdürü felan falan, numaranız kopyalanmıştır, faturanız 5 milyar gelecek, neyse en yakın turkcell bayine gidin dedi bende turkcellin önünden içeri giriyodum, adam şimdi faturanızı indiricem ama bana 1000 kontör atın kontorum bitti felan dedi, sonradan anladımki bu şekilde dolandırıcılık yapıyolarmış. Öyle birşey olabilir, dikkat!
    yok benımkı ımeı sorgulattım baska bıyere kopyalanmısfaturam var valla goturcem gostercem

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon ithalatçısı bir firma benim müşterim. Çok pahalı telefonlar satıyorlar. Telekominikasyon kurumu inat etti. IMEI nosunu açmadı kullanıma. Böylece diğer cihazda çalışır durumda kalıcak diye. Sonra İngiltere'de üretici ile uzun uzun yazışmalar yapıldı telefon İç İşleri bakanlığı onayıyla telefon yurtdışına gitti mainboard değişti böylece yeni bir IMEI nosuna sahip oldu. Tabi bu diğer nispeten ucuz telefonlarda ne durumda olur. Birebir değişim olabilir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon ithalatçısı bir firma benim müşterim. Çok pahalı telefonlar satıyorlar. Telekominikasyon kurumu inat etti. IMEI nosunu açmadı kullanıma. Böylece diğer cihazda çalışır durumda kalıcak diye. Sonra İngiltere'de üretici ile uzun uzun yazışmalar yapıldı telefon İç İşleri bakanlığı onayıyla telefon yurtdışına gitti mainboard değişti böylece yeni bir IMEI nosuna sahip oldu. Tabi bu diğer nispeten ucuz telefonlarda ne durumda olur. Birebir değişim olabilir.
    bakalım 3gun sonra gıdıcem ordakı kel elemanı bulcam dıcem bak bakalım al kardes bu faturası dıcem çözumunu uret dıcem

arkdaş tum aksılıkler banamı gelıyor anlamadım ayda yılda bı tel aldık

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakalım 3gun sonra gıdıcem ordakı kel elemanı bulcam dıcem bak bakalım al kardes bu faturası dıcem çözumunu uret dıcem

arkdaş tum aksılıkler banamı gelıyor anlamadım ayda yılda bı tel aldık
    En kötü ihtimalle mainboard değişecek. Yani IMEI numarasıda değişecek.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan geçmiş olsun aynı şey benimde başımda yaklaşık 45gündür KVK Nokia ve Avea ile mail ve telefonla görüşüyorum. Caanım sirccoyu klonladılar faturan yada garanti belgen duruyorsa 5dk lık işi var hiç canını sıkdığına değmez.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ailemin tüm bireylerine aynı anda 4 tel aldık hepine aynı uyarı geldi..sallamadık 1 buçuk senedirde kullanıoruz sorun yok...

1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı msj banada geldi bnm telefonunda faturası var 2 sene önce almıştım.Msj geldikten sonra üstünden 2 hafta geçti ama telefon kapanmadı daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şanslısınız ozaman benim cihazıma hat takınca çalışmıyor

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya olum bu gün telefonda konustumuz gibi ya ne dert ediosun büyütüyosun bi paniksin haaa.
    elinde faturan var güzel kardeşim kontrol ettik telefonunun imeisi kopyalanmış götürceksin sana s...ke s...ke yenisii vericek...
    Kayıt ettiririz zart zurt derlerse kabul etmiceksin izmirden geldini söyliceksin zaten öyle bişey yapamazlar..
    belli ki mallar gelirken biri kutunun üstünden çalmış imei nosunu kopyalamıs bu kdr basit git faturanla al yenisini real gibi büyük bi alısveris merkezi seni mağdur bırakcak deil ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan birde Tüketici haklarına göre sana malın yenisini vermek zorundalar. Avukatların forumunda okumuşdum bu hafta

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    gökhan real burnumun dibi , birgün geldiğinde haber et görüşelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan real burnumun dibi , birgün geldiğinde haber et görüşelim

bılıyom kanka senb.evlerdeydın gelcem bros bayramda arabayla yalovaya bırakcam aılemı ordan gelcemsu telı halledeyım ararım senı aksam gorusuruz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    eheh bayramda yokum sonrasına inşallah

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada geldi o mesaj ama 2 ay geçti kapanmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalan oolduk desem yerıdrı aldıgım yere gıttım ama adamlar başlarından savdı bı musterı temsılcısyle bırbırmıze gırdık departman mudurunu cagır lan dedım oda bıraz trstı yapcagımız bişi yok kargolardan bırınde ımeı no calınmıs felan fılan cart curt muhabbet ettı sonunda tur telekoma basvurcaklarmıs actrmak ıcın ama sadece bu hatta kullanabılrmısım yapcak baska bısı yokmu beyler tuketıcı haklarına versem yada mahkemeye ben yenı tel ıstıyorum yoksa sınır stres olcam ımeı nomu calanın allah belasını versın2o gunluk telefon

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mahkeme çözer bu işi alırsın hakkını ama kimbilir nezaman. tekrar geçmiş olsun cok üzücü bir olay, nasıl bi memleketteyiz anlamıyorum hırsızlar yüzünden dürüst adam madur kalıyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportinger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahkeme çözer bu işi alırsın hakkını ama kimbilir nezaman. tekrar geçmiş olsun cok üzücü bir olay, nasıl bi memleketteyiz anlamıyorum hırsızlar yüzünden dürüst adam madur kalıyo...

vercem mahkemeye nokıa shopa gıttım versende bişi olmaz dıyor ..ulan agrıma gıden orya gıttım ızmırden gelmısım adam ben napayım dıyor ulan dedım satrken ıyı bısı olunca malının akrasında dur dedım.. eleman beyfendı bagrmayın dedı valla suratına kutuy fırlattım gıt mudurun gelsın senın dedım ama muduru tam bı angut nedesem he tamam dıyor ..tuketıcı haklarına nasıl sıkayet edebılırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)