ozan suzgunun eskı arabası sıteye uye zaten yazar gorurse konuyu
arac güselmis valla sanırım büyük kazası yoqdur...
Sarı S2000 satıldı ...
Diğer bir konuya gelince bence arabayı çok fazla sıfırdan kaldırıp zorladıkları için debriyajda veya diferansiyelde falan bi sıkıntı var sanırım kötü durumda gidşi...
Bunlara ek olarak bence bu kayserinin modifiye kültürünü yansıtan bir video değil kesinlikle... çünkü kayserinin diğer bir modifiye firması olan MMPower Garage ın gerçekten çok kaliteli araçları, projeleri ve topluluğu var... kötünün yanında iyiyide korumamız lazım..
Sonuç olarak bu s2000 alınmaz yada alınıp doğru ellerle buluşturup güzelce toplanır![]()
araba çekmiyor yaaben böyle bi s2k görmedim...doganlar daha iyi döner kanımca
hyundai elantra da dönmeye başlayınca videoyu kapattım![]()
ben fatıhtden aldıgımda kazası yoktu bende kaza yapmadım keyfen beyaza boyadım hosuma gıtmedı sattım benden sonra emırcanda kaza yapmadı 3 kere patlamıs dıyenlerın ıddası dogruysa son sahıbınde olmustur
Godzilla...
ya bari 0 çizeceksin kaygan özelliğini yitirmiş tozlu asfalt bulun bu nedir ya.. üzülüorm arabalar böle heba olup gidioo
Dr.ECU
bide şarkının kemanlı kısmında s2k dönmeye veya her ne yapmaya çalışıyorsa yavaşlatmışlar,sanki acıklı haber gibi izledim.
yazık ya,bu ne abi bende birşey zannettim videoyu,elantra'nın donutuda çok iyi yani![]()
aehauehaumillette videoya çekiyo
![]()
![]()
videodaki drift show harikaydııı
hayretler içinde izledimmm
mukemmeldi
hemen cıkıp bende denemek ıstıyorum
ızlerken utandımfwd drıft ıyıymıs,kaldıkı dıreksıyonu cewırmısler aracların turlarını kontrol etmısler
cok vahım. bıde hayatımda bu kdr cırkın s2k gormedım bı degısık geldi gozume plakasının yerınden mıdır nedır anlamadım
alana satana hyrlı olsun kazasız belasız
[QUOTE=Speedman;997983]bide şarkının kemanlı kısmında s2k dönmeye veya her ne yapmaya çalışıyorsa yavaşlatmışlar,sanki acıklı haber gibi izledim.
+1905
Acıklı film gibiydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)