mutluhandan araba alacak arkdaşlar bu uydurukcu bı sırketmı bende cıvıc 14 baktım mutluhan da bakım yapılmıs araba pertten cıkma cıktı
Printable View
mutluhandan araba alacak arkdaşlar bu uydurukcu bı sırketmı bende cıvıc 14 baktım mutluhan da bakım yapılmıs araba pertten cıkma cıktı
ankarada Efe honda, istanbulda da Mutluhan meşhur demekki :D :D
Geçmiş olsun.
bu s2000 nın pıyasası bıtmıstır artık ben bugun 22000 bı fıyata warmısın yokmusun dıyımde.herıf bı kafayı bozsun .en sonunda da mal senın para bızım der cıkarız bence her bırımız 25000 e kadar fıyat wersın de herıf kendı arabasının hayatta cıddı bı hondacıya satılamayacagını anlasın...beter olsun karaktersız elınde curusun de gorsun
:)
bu araba yı göstetmek lazım sonucta kazalı araba alınıp proje ypaılıcak falansa bunun gıbı bı suru daha dırı arabalar bulunabılır.
İşte böyle şerefsizler yüzünden insanların güveni kırılıyor.Aklımızda kurtlar olmadan bişey alıp veremez olduk
allah korkusu olmuyanlar boyle ıste
Arkadaşım 5000 km de almanya da yaşayan bir gurbetçi amcamızın 2005 model polo marka aracını satın aldı.Arabanın jelatinleri bile üzerinde tabi böyle olunca kıllanmamış araştırma gereği de duymamış.Alırken ben hacı adamım çek,senet v.s bu işlerle işim olmaz para peşin diyen adam meğer sol tarafı komple boyalı arabayı satmış arkadaşımıza.Bunu da sonradan öğrendik ama iş işten geçmiş oldu.Demek istediğim artık insanların para için yapabileceklerini anlamak artık çok zor.
para icin nelerden vazgecer oldu insanlar
Sahibindende takip ettiğim 2-3 tane ilan vardı hepside satıldı..
Temiz araba direk satılıyor demekki.
En son şuna bakıyordum buda satılmış
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Buarada şu araçta bizim arkadaşımızın abisinin aracıydı hala onlardamı bilmiyorum ama öyle olması lazım Buğra bir görüşsün kazası vardı ama öyle leş arabaya binicek insanlar değiller nesi var nesi yoksa söylerler Buğra bir konuşsun senin için :
http://www.sahibinden.com/honda_s200...XQQdisplayitem
Burakın abisinde hala araç heralde konuş bi Buğra
Burasu istanbul bu yüzden deniliyo herhalde...
Neyse geçmiş olsun erkenden iş çözülmüş
Moonrock grisi s2000'e çok yakışıyo.
Geçmiş olsun maalesef ortalık sahtekar dolu.
Aracın sahibini tanıyorum... Ben de çok temiz biliyordum ta ki bu konuyu görene kadar. Aracı hemen hemen hergün görüyorum. Yeni boyanmışa benzemiyordu... Sanırım kazası yeni oldu...