http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
Arakadaşlar merhaba biliyosunuz s2000 hakkındaki görüşlerinizi almıştım ve sizinde anlattıklarınız düşünceleriniz doğrultusunda bu aracın bana uyacağını düşünerekten s2000 almaya karar verdim ve bunuda yazmıştım bir s2000 buldum 2004 model almaya gidicem diye.Ben bu ilandaki vatandaşlarla bi şekilde pazarlık yaptım filan anlaştık bişekilde ve bana dedikleri şuydu ilandaki araçları hakkında araba kesinlikle sıfır hata sadece ön kaputta kendisinden yüksek kasalı bir araca sürttükleri için boya var onun dışında hiç birşey bulamassın biz arabamızdan eminiz zaten ilk sahibiyiz dediler,mutluhan a da gideriz çünki bütün bakımları bugüne kadar orada yapıldı aracın herşeyini biliyolar.Bende dedimki oğlum niko içimden 2004 model s2000 28.000 km de ve sıfır hata sadece küçük bi sürtmeden dolayı kaputta boya bulunmaz nimet polyanayım ???????????????????
Neyse Allahtan Buğra gibi birini tanımışım hakikatten çok kıral bi insan benim için adam kendisine araba alıyormuş gibi tum içtenliğiyle araştırma yaptı FBI ajanı gibi valla araba hakkında sağlam bir liste çıkardı çamurluk,tampon,kaput davlumbaz ıvırzıvır plastik aksamlar,kollar bacaklar yani araç sağlam kaza yapmış ve bu herif ilanına sıfırdan farksız yazmış.
Bunun üzerine herifi aradım arabanızda bunlar bunlar ciddi parçalar değişmiş siz bana sadece kaput sürtmeden dolayı boya dışında kesinlikle bişey yok dediniz.Herif ?????? gibi kaldı nediceğini şaşırdı özür mözür ayakları ulan beni İzmir lerden getirecektim İstanbul a okadar yol gidicektim Buğra olmasa belki mutluhan da bana nederlerdi bilemiyorum ama büyük ihtimalle bunlar mutluhan lada anlaşmışlar gigbi sonrada İzmir e gelicektim enayi gibi kazasız arabam var diye.
Yani bu uzun lafın kısası bu araca dikkatttt ve bun u satan herifler nasıl terbiyesiz insanlar anlayamıyorum (Daha ağır lafları forum diye yazmıyorum )
küfürlü yazı yazmayınız !