ben gene arabamı hazırlayayım kış specc
valla eğer olursa şirketten dizel bir araba alacam olmazsa EKE spec yan yan
işte o zaman çeki halatına ihtiyaç olur![]()
gölcük esasen bi krater gölü , yüksek yani biraz
oraya giden güzergah üzerinde yeme içme yeri yok , ya yanınıza alacaksınız ya da şehirde yiyip öyle devam edeceksiniz mekana
bu arada zamanında orada nineler felan tezgah açıyolardı , sucuk ekmek , gözleme falan yapıyolardı , orada bir restaurant da vardı ama şimdi ne alemdedir bilmiyorum...
ama en güzeli , termosa doldurun çayları , yapın sandviçlerinizi , göl kenarında yürüyüp en beğendiğiniz yerde yumulunböylesi mükemmel olur...
ya da şehiriçinde kahvaltı edin öyle çıkın gölcük'e , göl etrafında yürüyüş yapın , foto çekin bol bol![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kahvaltı için en uygun mekan eski yol üzerindeki mekanlardan birini tercih etmek
sonrasında mideler sağlam dolacağı için mangala yer kalmaz (tecrübe ile sabit)
o nedenle gölcüğün güzel atmosferinde yürüyüş ve çekirdek çıtlatma eşiliğinde sohbet
eğer akşama kadar kalırsak akşam üstü abant ya da gölcükte piknik olabilir
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
abim sen bu işi biliyosun oralarıda biliyosunsıkıntı yok gitmişken tabi kalırız akşama kadar abi
abant yapılır sanırım yani yapmazsak hanım beni furabilir![]()
http://www.berceste.com.tr/bolu.php
kahvaltı için önerim![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Gölcük yolunda kahvaltı yapabileceiğiniz bir yer yok malesef. Gölcüğün için de restaurant var ama tekel olması sebebiyle pahalı. Abant yolunda bildiğiniz gibi beya bir kahvaltı, sucuk-ekmek yapan yerler var. Oralar şehir dışından gelenler için daha iyi. Sabahtan Abant akşam üstü Gölcük yaparsanız sizin için daha iyi. Abant yolunda tanıdık kahvaltı, sucuk-ekmek yapan bir yer var toplu olarak gelicekseniz indirim yaptırabilirim. Hava şu an sisli ve de oldukça soğuk. Üzerinizi sıkı giyinmenizde fayda var.
arkadaşlar ben hanımla bi konusayım eğer oklarsa ki he der ben de kesın kez gelirim yani "1 saat sora size haber ederım konuyla ilgiliği kesinliği...
Tüm mjsları okudumda konunun başında gelmek isterim bende diye düşündüm ama baktımki herkez eşiyle geliyor.Benimde kız arkadaşım bayram nedeniyle Antalya'da ailesiyle onun için tek kaldımBakalım katılım durumunda benim gibi tek kalan bikaç arkadaşımız olursa bende aranızda olurum eğer olmazsa ailenizle siz gezerken arada böcek olmak istemem
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
bende ehlıyet yok he ona göre arkadaşlar gidersek kopmıyalım yolda polıs cevirirse bali bağlıyalım adamları he..cem abi sen gelmıomusun gerci senın neyine bayram.. sen hergun bayramdasın hauhuahuahauhau
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)