User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Colin Kazım trafik kazası geçirdi

maf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciğerli makina yolda tutmak zor olsa gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kaza umarım onun aklını başına getirmiştir. adam olmak yolunda ilk adımlarını atar artık...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazanın olduğu sabahın evveli gece de santosla eğlencedeymiş
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyü
    k geçmiş olsun.

o araç nası tersdönmüş merak ettim doğrusu
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazımıma çok büyük geçmiş olsun..
    Arkada gördüğüm Sarı 106da dikkatimi çekti.. Acaba benim eski limonumu bağlamışlarmı diye düşünmeden edemedim ancak oralarda olma ihtimali düşük..

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberciler abartti iiiice az once.... modifiye edilmis hiz lastigi takilmis vesagdan direksiyonlu oldugu icin bu kazanin kacinilmaz oldugunu modifiyeli ve hiz lastiklerininn olmamasi durumunda hicbir sey olmayacagini soyluyorlar yuhhhhhhh diyorum daha. mersinde istanbulda sokaklarda molotof kokteyli atan teroristler icin hicbir sey soylenmezken modifiyeli araba sahipleri opsun sizleri emi.

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberciler abartti iiiice az once.... modifiye edilmis hiz lastigi takilmis vesagdan direksiyonlu oldugu icin bu kazanin kacinilmaz oldugunu modifiyeli ve hiz lastiklerininn olmamasi durumunda hicbir sey olmayacagini soyluyorlar yuhhhhhhh diyorum daha. mersinde istanbulda sokaklarda molotof kokteyli atan teroristler icin hicbir sey soylenmezken modifiyeli araba sahipleri opsun sizleri emi.
    medya da iyi ce cıvıtıyor bende izledim acaba araç soldan direksiyon olsa ne diyeceklerdi merak ettim , adam bardan çıkmış çıkar tabi para var genç adam eğlenmek onunda hakkı , içki içmiş barda ne yapılır gazozmu içicek

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ordan geçtim,direğin tekini almış altına Yol 2 gidiş 2 geliş viyadük ve yokuş aşağı,üstelik 2 km civarıda dümdüz.Düzlük sonunda aşağı eğim devam ederken tatlı bir viraj başlıyor ve sertleşiyor işte tam oraya 180 le falan girdiyse...

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi gazetede o gece santos ile birlikte bardan çıkarken yakalanmışlar
    aracın plakası banada garip geldi ingiliz plakasına benzemiyor özelmidir nedir çözemedim..

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka olayı benimde kafamı karıştırdı benim araçta ingiltereden geldi , XOR nickli abinide dediği gibi ön plaka Beyaz üstüne siyah karakter arka plaka sarı üstüne siyah karakter idi.

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı car wolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka olayı benimde kafamı karıştırdı benim araçta ingiltereden geldi , XOR nickli abinide dediği gibi ön plaka Beyaz üstüne siyah karakter arka plaka sarı üstüne siyah karakter idi.
    Ingılterede klasik otomobıllerın plakalar bu sekıldedir. Eski sitil araç plakaları yanı. Şimdikine göre daha buyuk ve daha okunaklı. Kendını ozel hıssetmek ısteyenler ve kurallar doğrultusunda ızınlerle kullanabılıyorsunuz. Fakat Colinın araç yenı. Onu tam anlamıs degılım. Ya burada o sekılde kullanıyor yada ozel ızınlı.
    KKTCdeyse plakalar mesela EN 987 veya FN 002 gıbıdır. Ikı harf uc rakam olmak zorunda. L4TEX, G8CKR gıbı örnekler tamamen ıngıltereye ait. CKR zaten colin adına alınmış özel plaka. Guzel para odeyerek ıstedıgınız plakayı da alabılıyorsunuz.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün ordan geçtim,direğin tekini almış altına Yol 2 gidiş 2 geliş viyadük ve yokuş aşağı,üstelik 2 km civarıda dümdüz.Düzlük sonunda aşağı eğim devam ederken tatlı bir viraj başlıyor ve sertleşiyor işte tam oraya 180 le falan girdiyse...
    Her hafta sonu o yoldan geçiyorum. Sanıyorum araç M6 ve 20" gibi sağlam bir lastik ebadına sahip. Ben inerken 150 çıkarkende 160-170 arasında kuru havada geçebildiğime göre sanırım zeminin ıslak olmasından kaynaklanıyo. Ek olarak aynı yerde yazın olan bir trafik kazasında ünlü birisinin kızı da hayatını kaybetmişti.
    Uzun ve eğimli viyadük sonunda sert viraj dikkatsiz şöförler için çok büyük tehlike yaratıyor.Tabelalar yetersiz kalıyor.

Geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

Bu arada bugün geçerken inceledim aracın takla atma sebebi kaldırımı atlayıp sağ taraftaki rampaya doğru tırmanmış olması.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her hafta sonu o yoldan geçiyorum. Sanıyorum araç M6 ve 20" gibi sağlam bir lastik ebadına sahip. Ben inerken 150 çıkarkende 160-170 arasında kuru havada geçebildiğime göre sanırım zeminin ıslak olmasından kaynaklanıyo. Ek olarak aynı yerde yazın olan bir trafik kazasında ünlü birisinin kızı da hayatını kaybetmişti.
    Uzun ve eğimli viyadük sonunda sert viraj dikkatsiz şöförler için çok büyük tehlike yaratıyor.Tabelalar yetersiz kalıyor.

Geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

Bu arada bugün geçerken inceledim aracın takla atma sebebi kaldırımı atlayıp sağ taraftaki rampaya doğru tırmanmış olması.
    Hondayla dikkat yine de Çizgi falan da sökmüyor o viraja o kadar uzun ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)