ciğerli makina yolda tutmak zor olsa gerek![]()
bu kaza umarım onun aklını başına getirmiştir. adam olmak yolunda ilk adımlarını atar artık...
büyü
k geçmiş olsun.
o araç nası tersdönmüş merak ettim doğrusu![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Kazımıma çok büyük geçmiş olsun..
Arkada gördüğüm Sarı 106da dikkatimi çekti.. Acaba benim eski limonumu bağlamışlarmı diye düşünmeden edemedim ancak oralarda olma ihtimali düşük..![]()
haberciler abartti iiiice az once.... modifiye edilmis hiz lastigi takilmis vesagdan direksiyonlu oldugu icin bu kazanin kacinilmaz oldugunu modifiyeli ve hiz lastiklerininn olmamasi durumunda hicbir sey olmayacagini soyluyorlaryuhhhhhhh diyorum daha. mersinde istanbulda sokaklarda molotof kokteyli atan teroristler icin hicbir sey soylenmezken modifiyeli araba sahipleri opsun sizleri emi.
Bugün ordan geçtim,direğin tekini almış altınaYol 2 gidiş 2 geliş viyadük ve yokuş aşağı,üstelik 2 km civarıda dümdüz.Düzlük sonunda aşağı eğim devam ederken tatlı bir viraj başlıyor ve sertleşiyor
işte tam oraya 180 le falan girdiyse...
bi gazetede o gece santos ile birlikte bardan çıkarken yakalanmışlar
aracın plakası banada garip geldi ingiliz plakasına benzemiyor özelmidir nedir çözemedim..
plaka olayı benimde kafamı karıştırdı benim araçta ingiltereden geldi , XOR nickli abinide dediği gibi ön plaka Beyaz üstüne siyah karakter arka plaka sarı üstüne siyah karakter idi.
Ingılterede klasik otomobıllerın plakalar bu sekıldedir. Eski sitil araç plakaları yanı. Şimdikine göre daha buyuk ve daha okunaklı. Kendını ozel hıssetmek ısteyenler ve kurallar doğrultusunda ızınlerle kullanabılıyorsunuz. Fakat Colinın araç yenı. Onu tam anlamıs degılım. Ya burada o sekılde kullanıyor yada ozel ızınlı.
KKTCdeyse plakalar mesela EN 987 veya FN 002 gıbıdır. Ikı harf uc rakam olmak zorunda. L4TEX, G8CKR gıbı örnekler tamamen ıngıltereye ait. CKR zaten colin adına alınmış özel plaka. Guzel para odeyerek ıstedıgınız plakayı da alabılıyorsunuz.
Her hafta sonu o yoldan geçiyorum. Sanıyorum araç M6 ve 20" gibi sağlam bir lastik ebadına sahip. Ben inerken 150 çıkarkende 160-170 arasında kuru havada geçebildiğime göre sanırım zeminin ıslak olmasından kaynaklanıyo. Ek olarak aynı yerde yazın olan bir trafik kazasında ünlü birisinin kızı da hayatını kaybetmişti.
Uzun ve eğimli viyadük sonunda sert viraj dikkatsiz şöförler için çok büyük tehlike yaratıyor.Tabelalar yetersiz kalıyor.
Geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.
Bu arada bugün geçerken inceledim aracın takla atma sebebi kaldırımı atlayıp sağ taraftaki rampaya doğru tırmanmış olması.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)