A K N Nickli Üyeden Alıntı
Ankaradan forumada üye olan Yusufb nickli adam bile diyemiyeceğim şahsiyetten subaru gc8 aldım... Aracı almadan 1 hafta önce görkem(grkm) ile araca bakmaya gittik ve anlaştık ettik 1 hafta sonra gittim aracı alırken bile hiç birşeyi ile ilgilenmeyip çok sorumsuz bir tavır sergiledi ona rağmen ALLAH razı olsun korhan abi kendi aracıymış gibi ilgilendi etti çok büyük yardımları dokundu bana tekrardan çok teşekkür ediyorum burdan kendisine.. Her neyse aracı alırken anlaşmamızda olan bir dünya parça eksikti bunlar yedek anahtar,orjinal beyin, enkei jantlar, pistonlar, spoiler, wideband sensörü vs.vs. bir çok parça eksikti ve istanbulda oturduğum için istanbula dönmem lazımdı kendisi bana eksik kalan parçaları bulup temin edip yollycağına dair söz verdi ve sözüne inanıp aracı aldım istanbula döndüm defalarca aramama ve mesaj atmama rağmen ne cevap verdi nede geri döndü sözüne güvenip arabayı aldık bir dünya parçamı göndermedi bana, bu kadar kişiliksiz, karaktersiz bir insan olamaz heralde :ofk: yaa söz vermiceksin ya da verdiğin sözün ardında duracaksın :ofk: o parçaları yollamadığın takdirde hakkımı sana helal etmiyorum elbet bir yerden bir şekilde çıkar ALLAH büyük...!!!!