YusufB Nickli Üyeden Alıntı
Lafı güzel dolandırıyosun gerçekten. O zaman konuştuk, Tork'a yapılacak hiçbir masrafa karışmam sadece egsozu ben taktırırım dedim.
Anlaştık, gittik imzayı attık sonra sen 300 lira eksiğim var, bu kadar verebilirim, hem masrafım olacak senin de katkın olsun diye ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım, zaten iş işten geçmiş, satış yapılmış...
Bu 10 lira da olsa, 2000 lira da olsa farketmez. İmzalar atıldıktan sonra eksik para ödedin.
Egsoz zaten o arabadan sökülmüştü başka bir arabada denemek için, sadece geri takılacaktı. 300 Lira tutmayacağı kesin.
Açıkçası, orada anahtar ve beyin dışında pek işe yarar bişi yoktu senin dediklerinde. Parçalanmış beyaz toprak Enkei'leri veya 100 liralık kanat, veya motordan çıkma, segmanı olmayan 50bin,60bin km yapmış eski pistonlar... Hiçbirini kötü niyetle vermemezlik yapmadım. Ama senin imza atıldıktan sonra eksik para vermen direk planlı bir hareket. Ben 100'ünde 300'ünde değilim.
Daha sonra da çok ısrar ettim Orhan'lara parçaları bulsunlar diye ama bulamadılar, seninle de hergün defalarca telefonda konuştuk zaten, sonunda bıktım koduğumun 25 bin liralık arabasının başıma açtıklarından, elimden geleni de yaptım.
Çok şükür öyle paralara ihtiyacımız yok. Sen bana hesap numaranı pm at ben sana bin lira yollayayım. Parçaların edeceğinden fazla... Ayrıca sana sadece kesilmemiş Subaru anahtarı ve Subaru montu yollayabilirim, diğerlerini BULAMIYORLAR, bir tarafımdan çıkartamam herhalde.
Ya da Ankara'ya gelip beni bul, olmayan parçaları al istersen. Nasıl bulacağını da söyliyim sana. Demetevler'e gel, soyadım Beyazpınar, sor bulursun, genelde oradaki evde kalıyorum. İstediğin zaman beklerim. ;)
Ama terbiyesizlik yapma, sinirlerimi bozma!