User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Ankara nerdeee ? ? ?

DogukanB
    Misafir
    Alıntı A K N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdaki yazılanlar için bir insanı tanımak zorunda değil kimse. Eğer ben bir kişiye araba satarken yanında ekstra şunları vericem ve veremedim bulamadım satış yapıldı sonra söz vericem dediysem o sözümü verdiysem ne pahasına olursa olsun sözümün arkadasında dururum onu geçtim arabamı sattığım kişi beni 10000 kere arar 1000 kere mesaj atar ben ona cevap vermezsem, söz verdiğim parçaları temin edemezsem ? böyle bir şahsiyet için sen dersin ? ya da ne düşünürsün ? insan verdiği sözün arkasında durması lazım duramıyorsa bile adam gibi telefonları cevap verip konuşması lazım... Boşuna dememişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye insan ne görürse karşısındakine de onu verir..
    sözüm sana değildi. arkadaşlar 'Arıza' felan demiş. Bi kere elini sıkmış mı, bi kere muhabbet etmiş mi de böyle bir üslüp kullanıyorlar. Yusuf Abiyide tanıyanlar, senide tanıyanlar yorumlarını yapmış. Sözüm, tanımadan etmeden sırf yorum yapmak için yorum yapan gereksizlere!

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyüksün reis sağolasın.
    Estağf.

Sorunu çözersiniz inşallah.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okudum,sanırım aracı satan kişi daha sonradan parçaları bulamadığını bu şekilde sanayide kaybolduğnu söyleseydi,Alıcı olan arkadaşta eyw dicekti.Sonuç olarak telefonlara msj lara cevap vermemek yerine açıp telefonu böle böle oldu deseydi olay tatlıya bağlanırdı.Bence daha fazla birbirinizi kırmadan olayı tatlıya bağlayın,arkadaş zaten parçaları bulamamış sende paramı helal etmiyorum demişsin olay bu şekilde kapansın.Yoksa çözümsüzlük bundan sonrası,kırmayın daha fazla birbirinizi.3 günlük dünya değmez hiçbir piston beyin bilmem ne için

A K N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A K N kardeş belki haklı olabilirsinde monte falan bence yanlış sozler biraz daha sakin olursan bence butun işler daha cabuk cozulur,iki tarafında kalbi kırılmadan..
    Kardeş burda kimse dilenci değil herkes çok şükür çalışıyor az çok parasını kazanıyor ve tamamen keyfe keder bir iş olan arabasına bişeyler ekliyor bişeyler yapıyor her neyse kendisi 300tl'mi vermedin dedi bende ticaret sırasında helalleştik hala istiyorsan ver hesap numarasını yollym dedim konuda kapansn ama sende benim parçalarımı yolla dedim.. Fakat yok sen ver hesap numaranı ben sana 1.000tl yollym benim paraya ihtycm yok falan vs vs diyor.. Benim çok şükür ne onun ne de başkasının parasına ihtiyacım ve saygısızlık yapıp seviyeyi düşüren kim olursa olsun o söz az bile sonuçta ben hakkım olan sözünü aldığım parçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum.. Ne demek hesap numaranı vver 1000tl yollym ayıptır, saygısızlıktır.. Bir de olayı bu açıdan düşün hak vericeksin diye düşünüyorum..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A K N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş burda kimse dilenci değil herkes çok şükür çalışıyor az çok parasını kazanıyor ve tamamen keyfe keder bir iş olan arabasına bişeyler ekliyor bişeyler yapıyor her neyse kendisi 300tl'mi vermedin dedi bende ticaret sırasında helalleştik hala istiyorsan ver hesap numarasını yollym dedim konuda kapansn ama sende benim parçalarımı yolla dedim.. Fakat yok sen ver hesap numaranı ben sana 1.000tl yollym benim paraya ihtycm yok falan vs vs diyor.. Benim çok şükür ne onun ne de başkasının parasına ihtiyacım ve saygısızlık yapıp seviyeyi düşüren kim olursa olsun o söz az bile sonuçta ben hakkım olan sözünü aldığım parçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum.. Ne demek hesap numaranı vver 1000tl yollym ayıptır, saygısızlıktır.. Bir de olayı bu açıdan düşün hak vericeksin diye düşünüyorum..
    ben zaten bu konuda sana hak veriyorum kimse sana haksızsız diyemez.parcaların orda burda kaybolması senin sucun degil,he şuda war aslında dier arkadasında pek sucu yok onun tek sucu parcalar elinde olmadıgı halde sana elindeymis gibi bahsedip söz vermesi,ama tabi eminimki oda tahmin etmiyodur parcaların kaybolacagını..ben ikinizide tanımam burdan gordugum ve okuduklarım kadarıyla ne o nede sen 3 un 5in pesınde kosan insanlar degilsiniz..

benim demek istedigim 300 500 lira icin insanlara monte ederim falan diye konusmak özellikle bu kadar kişinin önünde yersiz...anlıyorum sinirlisin yerinde kim olsa aynı durumda olur fakat özel mesaj falan atsan daha iyi olurdu diye düsünüyorum.

buraya actın konunu ulasması gereken yerlere ulastı,bu saatten sonra eminim diger arkadas elinden geleni yapıp sana yardımcı olucaktır.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef benimde 6aydır alacağım var , alamıyorum , Allah kolaylık versin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten bu konuda sana hak veriyorum kimse sana haksızsız diyemez.parcaların orda burda kaybolması senin sucun degil,he şuda war aslında dier arkadasında pek sucu yok onun tek sucu parcalar elinde olmadıgı halde sana elindeymis gibi bahsedip söz vermesi,ama tabi eminimki oda tahmin etmiyodur parcaların kaybolacagını..ben ikinizide tanımam burdan gordugum ve okuduklarım kadarıyla ne o nede sen 3 un 5in pesınde kosan insanlar degilsiniz..

benim demek istedigim 300 500 lira icin insanlara monte ederim falan diye konusmak özellikle bu kadar kişinin önünde yersiz...anlıyorum sinirlisin yerinde kim olsa aynı durumda olur fakat özel mesaj falan atsan daha iyi olurdu diye düsünüyorum.

buraya actın konunu ulasması gereken yerlere ulastı,bu saatten sonra eminim diger arkadas elinden geleni yapıp sana yardımcı olucaktır.
    Kendini benim yerime koy düşün bu tarz bir olay senin başına gelse ve karşı taraf herkesin önünde ver hesap numaranı 1000tl ben sana yolluym dese sen dilencimisin ki sana 1000tl para yollasın sen demezmisin o kim ki bana para yollyck neyin tribinde ben altı üstü almam gerekenleri istiyorum diye düşünmezmisin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef benimde 6aydır alacağım var , alamıyorum , Allah kolaylık versin...
    Hayırlısı olsun başkan alırsın inşallah.. Eyvallah cümlemize...

YusufB
    Misafir
    Ben sana sadaka felan gibi bir laf etmiyorum. Ben sadece eksik olan parçalara karşılık olarak o parayı yollamak için söyledim, sadaka olsun diye değil. Ama biraz terbiyeli ol. Ben hatamı kabul ediyorum ve çözüm üretiyorum. Anahtarı zaten yollarım, ama yedek anahtar değil o, kesilmemiş, boş anahtar. Benzer şeyler bulup yollarım istersen ama beyin ve wideband sensörü dışında hiçbiri işine yaramaz. (Önceki mesajımda wideband'i unutmuşum).

Ayrıca ben Tork Garaj'a kesinlikle hiçbir şey söylemiyorum. Orada bırakılan şeylerin atılmasını, kaybolmasını göze almak gerekiyor. Malzemeleri bulabileceğimizi düşünmüştüm ama atılmış, kesinlikle birşey demiyorum. Bir tek beyini, elden, denemek için verdiğim için onu bulabileceğimizi düşünmüştüm. Beyinin de o kalabalıkta kaybolması çok normal tabii ki, ona da en ufak bir sözüm yok. Onun dışındakilere zaten hurda bile denilmez, Ankara'daki arkadaşlar kanatı da, beyaz enkei jantları da biliyorlar zaten, doğrulayacaklardır.

Beyni başkasından satın alıp yollıycam sana, wideband sensörünü de bulucam veya aynısından alıcam, anahtarı da. Gerisi kesinlikle işine yaramaz, nasıl istersen.

Sadece hatamı telafi etmeye çalışıyorum. Ama daha önce de dediğim gibi terbiyeli ol, sözlerine dikkat et. Seviyemi düşürmek istemiyorum.

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yusuf un bu yaklaşımından sonra konuyu kilitliyorum özelden halledebileceğiniz bir duruma gelmiş konu. eğer haala çözüm üretilemiyorsa tekrar konu açarsınız.
    Failure is not an option.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)