harika olmus 2 sayi da okurken acayip keyif aldim Onur elinize saglik hepinizin..
matbaayi sonunda degistirdiniz heralde kagit kaliteniz epey artmisfotograflar vs. yine cok iyi..
onur elinize saglik guzel olmus hakkaten,
japanese per. daki gibi 99-2009 karsilastirmasi derlemeniz ama TR den gercek araclar ile yorumlamaniz cok daha guzel olmus. APR ninde resimleri cok guzel cikmis, bir suru daha guzel resimler vardi onlarinda CD sini rica ediyorum sizden. Tekrar elinize saglik![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Matba değişti Tarık haklısın. 2010 model matbamızda basılıyor artık dergilerimiz.Evo dergisinde bir kaç sayfada yaşanılan problemler var. Normalden daha koyu çıkmış. Bunlar tabiki nazarlık olaylar.
Beğenilerini ileten herkese teşekkürler. Türkiye'de bu şekilde konuları başarabilecek henüz bir otomobil dergi kadrosu yok. Bunu iddia edebilirim. Zira bu 16 aracı bir araya getirmemiz 1.5 aylık bir telefon trafiğiyle gerçekleşti. İçlerinde iş adamları, Bursa'dan konuk olanlar, Sapanca'dan gelenlere kadar bir çok zorluk vardı ama sağolsun araç sahipleri bizleri kırmadı. Aynı şekilde Smart ile bir scooterı karşılaştırmak da gerçekten çok ilginç oldu bizler için. Smart'ın scooterdan daha az yakması otomobilin geleceğinin ne yöne doğru gideceğini işaret ediyor. Farklı, bizlerin ilgisini çektiği kadar sizlerin ilgisini de çekebilecek daha bir sürü konu geliyor aklımıza. Hepsini sırayla yapacağız. Kadrajımıza alacağımız otomobillerde sizlerden de zaman zaman destek isteyebilirim. Malesef Türkiye'deki EVO dergisi, İngiltere'de yayınlanan EVO dergisi kadar şanslı değil bu konuda. Son olarak her iki dergimiz için de yorumlarıyla destek olan herkese teşekkürler.
Loading World's Best Magazine...
Dergileri aldım tuning türkiyeyi okudum, her zamanki gibi adından söz ettirecek bi dergi olmuş, kapağından yola cıkarak da sanırım bu ayki evo dergisi de uzun süre kendinden söz ettirecek şu an yanımda duruyor birazdan okuyaagım =).. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bu arada eski aracım GUR86 nın Modelinde ufak bi basım hatası olmuş 2004 yazılmış, araç 2009 diğer arkadaşlarımın bilgisine sunarım. Tekrar teşekkür ederim..
mükemmel bi sayı gercekten tüm emeği gecenlerin ellerine sağlık gercekten.. araç sahiplerine allah kaza bela vermesin.. sevgili burak ERTEM abimede budan cok selamlar... editörü burak abinin olduğu bi EVO da gercekten cok keyifli...
güzel güzel elinize sağlık onur
her seferinde daha iyisi daha güzeli çıkıyor bu ekipten
yahu bir gelemedim ofise topliyim şu eski sayıları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)