Abla desen daha iyi olur

Bnd ogrenciyim istanbulda oturuyorum evim sahile cok yakin die gttm rot aldm uni istte olur kafasina snra ank oldu gordm ebemi

kopegim ben ve dayanamadan aldigim kedi(leri)m
Ogrenci haliyle cooooookk daha zor
Birakip gidiyosun okula hayvancik btn gun seni bekliyo cnk 1 saat bile braksan terketti korkusu yasiyorlar
Bunun kisi varki en pisi o
Hayvan gbi yagmur yagiyo ve sen ipe ipe o kopegi disari cikartip gezdirmek zorunda kaliyosun istedigin kdr yerin olsa bile dayanamiyosun eve aliyosun hoop evin icini bilmemne goturuyo snra onu temizle
Yorgun oluyosun hayvan gbi odevin oluyo hasta oluyosun (39 atesle kopegimi sokaga cikartip ihtiyacini giderip snra eve gelip hastaneye gidip serum yedigimi biliyorum) ama genede gezdirmen lazm
Arkadaslarin diyo onu yapalm burd takilalim sen diyosunki kopegim evde tek ben eve gidiyorum oluyosun
Tatile gidemiyosun aracin yoksa hele iice patliyosun her yere (gezme kisminda) kopek almiyolar kopek alan cafelerde gidip oturuyosun
Calisma hayatina bisi diyemem ama kopek cok zor
Ama eve geldiginde btn gun kafan sismis halde 4 patili bi canavar ustune kosuyo 2 patisini omzuna koyup seni yalamaya basliyo o herseye deger..
Sevgilin veya annen bile seni aylar snra gorse ole davranmiyo

)