User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Torrentten Anlayan vatandaş

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bittürkte pc sürekli açık ama kimse benden bişey indirmiyor anlamadım ne indirdiysem duruyor. Download da upload da yavaş. 15 günde 1.5gb upload yapmışım. İsohunttan bir film indirdim dün gece o bile 10 saatte 1.5 gb göndermiş.
    alıntıya HAYIR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jerky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bittürkte pc sürekli açık ama kimse benden bişey indirmiyor anlamadım ne indirdiysem duruyor. Download da upload da yavaş. 15 günde 1.5gb upload yapmışım. İsohunttan bir film indirdim dün gece o bile 10 saatte 1.5 gb göndermiş.
    paylaşıma açmış olduğun klasörde ne varsa onları senden çekebilirler bittürk ten ne indirdi isen. sorun bu olabilir.

bu arada eğer bağlantın 2 mbit ise bu normal bi değer.. yani saniyede 0.04 mbit yollamış olursun. gayet normal.

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişey anladıysam arap olıyım elime yüzüme bulaştırdım
    AyB

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guncel deyip yeni konu acmak ıstemedıgımden bı sorum olacak, ortalama download hızı kac olması gerekıo? ben ayar yapmadım port olaylarıyla ılgılı falan ama download hızım 80kbps falan oluyor? dogru bı hız mı yoksa daha mı hızlı olması gerekıo
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bağlantı hızın kaç...1mbit internet kullanıyorsan eğer max 100'le çekebilirsin zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bağlantı hızım 1 mbps.. ondan ozaman ..anladım teşekkür ederim
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bağlantımı 1mbitten 8mbite çıkardım ama hızım hala aynı ? 60-70 kbs lerde neden böyle olur ? nasıl düzeltebilirim
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bağlantımı 1mbitten 8mbite çıkardım ama hızım hala aynı ? 60-70 kbs lerde neden böyle olur ? nasıl düzeltebilirim

modeme port açman lazım
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    utorrent kullanıyosan actıktan sonra secenekler / hız rehberi (yada direk ctrl+g) yap resimdeki menü acılsın ver ordan portu test edine tıklarsan ve arkadakii okey isareti cıkarsa netinin destekledigi hızlarda indirebilirsin tabi port açman gerekicek

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben port açtığım halde bazen port açılmamış gözüküyor telekomdan mı kaynaklanıyor modemden mi çözemedim...kafasına göre port açılıyo kapanıyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya portu açıyorum ya da açtığımı sanıyorum bi türlü onay işareti çıkmıyor 8mbit bağlantıyla en fazla 200 oluyor bu sefer de ne yaptığımı anlatıyım bi allahın kulu yardım etsin lütfen
    şimdi modemim datron RTA1030W giriorum inetrnette yazan ayarları yapıorum
    portunuzu yazın diyor orda port olarak da 4663 vermiş şimdi ben bu portu yazdım herneyse herşeyi tamamladım torrente geçtim baktım yine olmamış bağlantı aynı , o ctrl+g yi yaptım error veriyor çarpı çıkıyor yani
    anlamadığım olay şu , port açarken o 4663 yerine benim utorrentteki bağlantı ayarlarında yazan portumu yazmam gerekiyor ? ve her başlangıçta rastgele port al seçeneğini işaretlememmi gerekiyor ? başka ayar varmıki ? sadece modem portunu açmak yetiyor dimi ? off kafayı yiyecem ya

bir yerde de datron modem için emule yazıp 1000 ile port açmamı ve ikinci olarak emule yazıp 1100 yazmamı söylemişler onumu yapmalıyım ? yoksa 4663 olanımı yapmalıyım
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

BarBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle birşey söyliim.

http://www.torrentz.com/

site torrent arama motoru.giriyosun aradığın şeyi yazıp buluosun tıklıyosun.sonracıma farklı sitelerden torrentler çıkıyor.
    şimdi tek bir siteden çekerseniz muhtemelen 5 ila 10 arası adresi olacak ve oralardan çekecek.misal 10 adres var her adresten ortalama 3 kb ile çekse(hiç daha daha fazla olabilir)30 ile çekeceksiniz.ama 7 torrent indirdiniz.hepsinin adreslerini ekleyin.yani onlarıda başlatın.toplam diyelim 50 adres oldu.
    50 adresten 3 kb ile çekse 150 kb ile çeker

tabi bu çok değişken.12 torrent ekleyip 50 küsür adresle 8-10 kb ile çektiğimde oldu 760 kb ile de çektiğim oldu.
    sadece bir fikir.
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
    abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar port açmak için ilk önce sabit bir ip adresi almanız gerekicek.. Çünkü bazen pc ip adresini değiştirebiliyor ( Bilgisayarın kendi ip adresinden bahsediyorum. ) Daha sonra modemin güvenlik duvarını kapatmanız gerekmekte.. Ip adresini sabitledikten sonra modemde o ip üzerinden port açarsanız hiç bir sorun olmuyor. Tecrübeyle sabittir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar port açmak için ilk önce sabit bir ip adresi almanız gerekicek.. Çünkü bazen pc ip adresini değiştirebiliyor ( Bilgisayarın kendi ip adresinden bahsediyorum. ) Daha sonra modemin güvenlik duvarını kapatmanız gerekmekte.. Ip adresini sabitledikten sonra modemde o ip üzerinden port açarsanız hiç bir sorun olmuyor. Tecrübeyle sabittir
    yok böyle şeyler .. güvenlik duvarından izin verirsiniz olur biter. kaldırma falan .. ı ıh..

şimdi asıl siz şuna dikkat edin ..gittiniz torrent indirmek için utorrent i indirdiniz. sonra ctrl -g yaptınız gelen port numarası üstünde ne çıktı işte 6384 mü ne.. sonra siz gittiniz açtınız o portu.. ama bi bakıyorsunuz 0.1 i gecmiyor hızınız indirmeye çalıştığınız dosyalar hemen kırmızı olur falan.. kafayı yersiniz. modeme reset at laptopa reset at. windows yükle yeniden yine aynı.. işte unuttuğunuz birşey var. bazı siteler bazı portlara izin vermez..

eğer böyle bir sorun varsa ve siz portum açık hdd de yer var vay efendim siteden de banlanmadım ne oldu aq derseniz sorununuz bu yasaklı portlardır. o yüzden

40000 - 50000 - 60000 gibi bir port açın ve o portu modemde/router da açın. rahat edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmleri torrente koydum portu açtım ok yazısı çıktı portum 40000 , ip sabitledim ama hala filmlerde hareket yok hiç yok tık yok yahu, 0,1 bile değil, eşler de görünmüyor ?
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedir bu torrentten çektiğim arkadaş
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardım,

Geçen gün Win7 kurdum ama unuttum ki utorrentte tamamlanmamış bleray rip dosyalarım vardı. Tabii şimdi gözükmüyorlar. Bu dosyaları kaldıkları yerden devam ettirebilirmiyim? bilen varmı?
    alıntıya HAYIR...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)