Bittürkte pc sürekli açık ama kimse benden bişey indirmiyor anlamadımne indirdiysem duruyor. Download da upload da yavaş. 15 günde 1.5gb upload yapmışım. İsohunttan bir film indirdim dün gece o bile 10 saatte 1.5 gb göndermiş.
Bittürkte pc sürekli açık ama kimse benden bişey indirmiyor anlamadımne indirdiysem duruyor. Download da upload da yavaş. 15 günde 1.5gb upload yapmışım. İsohunttan bir film indirdim dün gece o bile 10 saatte 1.5 gb göndermiş.
alıntıya HAYIR...
guncel deyip yeni konu acmak ıstemedıgımden bı sorum olacak, ortalama download hızı kac olması gerekıo? ben ayar yapmadım port olaylarıyla ılgılı falan ama download hızım 80kbps falan oluyor? dogru bı hız mı yoksa daha mı hızlı olması gerekıo
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bağlantı hızın kaç...1mbit internet kullanıyorsan eğer max 100'le çekebilirsin zaten...
bağlantı hızım 1 mbps.. ondan ozaman ..anladım teşekkür ederim![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ben bağlantımı 1mbitten 8mbite çıkardım ama hızım hala aynı ? 60-70 kbs lerdeneden böyle olur ? nasıl düzeltebilirim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
utorrent kullanıyosan actıktan sonra secenekler / hız rehberi (yada direk ctrl+g) yap resimdeki menü acılsın ver ordan portu test edine tıklarsan ve arkadakii okey isareti cıkarsa netinin destekledigi hızlarda indirebilirsin tabi port açman gerekicek
![]()
1881 - 193∞
ben port açtığım halde bazen port açılmamış gözüküyor telekomdan mı kaynaklanıyor modemden mi çözemedim...kafasına göre port açılıyo kapanıyo...
ya portu açıyorum ya da açtığımı sanıyorum bi türlü onay işareti çıkmıyor 8mbit bağlantıyla en fazla 200 oluyor bu sefer dene yaptığımı anlatıyım bi allahın kulu yardım etsin lütfen
şimdi modemim datron RTA1030W giriorum inetrnette yazan ayarları yapıorum
portunuzu yazın diyor orda port olarak da 4663 vermiş şimdi ben bu portu yazdım herneyse herşeyi tamamladım torrente geçtim baktım yine olmamış bağlantı aynı , o ctrl+g yi yaptım error veriyor çarpı çıkıyor yani
anlamadığım olay şu , port açarken o 4663 yerine benim utorrentteki bağlantı ayarlarında yazan portumu yazmam gerekiyor ? ve her başlangıçta rastgele port al seçeneğini işaretlememmi gerekiyor ? başka ayar varmıki ? sadece modem portunu açmak yetiyor dimi ? off kafayı yiyecem ya
bir yerde de datron modem için emule yazıp 1000 ile port açmamı ve ikinci olarak emule yazıp 1100 yazmamı söylemişler onumu yapmalıyım ? yoksa 4663 olanımı yapmalıyım
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
şöyle birşey söyliim.
http://www.torrentz.com/
site torrent arama motoru.giriyosun aradığın şeyi yazıp buluosun tıklıyosun.sonracıma farklı sitelerden torrentler çıkıyor.
şimdi tek bir siteden çekerseniz muhtemelen 5 ila 10 arası adresi olacak ve oralardan çekecek.misal 10 adres var her adresten ortalama 3 kb ile çekse(hiç daha daha fazla olabilir)30 ile çekeceksiniz.ama 7 torrent indirdiniz.hepsinin adreslerini ekleyin.yani onlarıda başlatın.toplam diyelim 50 adres oldu.
50 adresten 3 kb ile çekse 150 kb ile çeker
tabi bu çok değişken.12 torrent ekleyip 50 küsür adresle 8-10 kb ile çektiğimde oldu 760 kb ile de çektiğim oldu.
sadece bir fikir.
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar port açmak için ilk önce sabit bir ip adresi almanız gerekicek.. Çünkü bazen pc ip adresini değiştirebiliyor ( Bilgisayarın kendi ip adresinden bahsediyorum. ) Daha sonra modemin güvenlik duvarını kapatmanız gerekmekte.. Ip adresini sabitledikten sonra modemde o ip üzerinden port açarsanız hiç bir sorun olmuyor. Tecrübeyle sabittir![]()
yok böyle şeyler .. güvenlik duvarından izin verirsiniz olur biter. kaldırma falan .. ı ıh..
şimdi asıl siz şuna dikkat edin ..gittiniz torrent indirmek için utorrent i indirdiniz. sonra ctrl -g yaptınız gelen port numarası üstünde ne çıktı işte 6384 mü ne.. sonra siz gittiniz açtınız o portu.. ama bi bakıyorsunuz 0.1 i gecmiyor hızınız indirmeye çalıştığınız dosyalar hemen kırmızı olur falan.. kafayı yersiniz. modeme reset at laptopa reset at. windows yükle yeniden yine aynı.. işte unuttuğunuz birşey var. bazı siteler bazı portlara izin vermez..
eğer böyle bir sorun varsa ve siz portum açık hdd de yer var vay efendim siteden de banlanmadım ne oldu aq derseniz sorununuz bu yasaklı portlardır. o yüzden
40000 - 50000 - 60000 gibi bir port açın ve o portu modemde/router da açın. rahat edin.
filmleri torrente koydum portu açtım ok yazısı çıktı portum 40000 , ip sabitledim ama hala filmlerde hareket yok hiç yok tık yok yahu, 0,1 bile değil, eşler de görünmüyor ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Yardım,
Geçen gün Win7 kurdum ama unuttum ki utorrentte tamamlanmamış bleray rip dosyalarım vardı. Tabii şimdi gözükmüyorlar. Bu dosyaları kaldıkları yerden devam ettirebilirmiyim? bilen varmı?
alıntıya HAYIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)