Açıldıkları zaman yayılmak için herşeyi free yaparlarsa , sonra kapatırlar tabi üyeliği herşeyi kıçımın trackerları
Sağolasın çetin
yabancı kaynaklı dosyalar için torrentz.com u öneririm ama ne ratio ne birşey direk arat. gelen sayfadan monova tracker ını seç ve direk indir. ama türk kaynaklı dosyalar için arena-tr yi beklemek lazım.
torrent leech kısa bir süre üyeliklerini açtı.
davetiye kodu olarak
------------------ 38498037 --------------------------
kullanın.
şifre 8 harfden büyük en az bir büyük bir küçük harf ve özel bir karakter içermek zorunda. (@*, gibi)
http://www.torrentleech.org/signup_inv.php
şu an en çok seed edilen dosyayı açtım mesela
Iron Man 2 READNFO DVDRip XviD-iJUGGA
2010-09-03 19:10:13
seed 2612
leech 323
yani 323 kişi çekiyor 2612 kişi paylaşılıyor.
bu sitede genelde dosyayı indirmek değil sizden dosya çekecek adam bulmak sorun oluyor. Ben daha iyisiyle henüz karşılaşmadım.
Ben de üye oldum tesekkürler kardesim
Modemde port acmıstım, sabit ip falan filan halletmistim arena-tr icin.
Bunun icin de aynısından faydalanabilirim herhalde, baglanabilirlik hesabı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çoğu dosyada seed sorunu olmuyor eski bile olsa
2-3kişi bile paylaşsa yüksek hızla çekiliyor ama diğer sitelere göre zor bir site
devamlı belli bir ratio tutturman lazım.buda herkesi devamlı upload yapmaya itiyor.
free siteler gibi değil yani
şuanda yeni bir dosya eklendiği zaman açt diye indiremiyoruz , ratioya göre 10-20saat vs süre koyuyor
elimde ki hazır dosyaları sitedekiyle karşılaştıriymde upload yapiyim biraz
şuan port falan açık değil u torrentte ! işareti olmasına rağmen 800-850 ile çekiyor
rica ederim abi.
biraz itici gelebilir ama torrentleechde işin en zor kısmı başlamakdır. Belli bir ratio yakalayamadan yeni dosyaları indiremezsiniz. İndirdiğiniz eski dosyaları sizden pek çeken olmaz bu sayede de ratio yapmak zordur. paradoks işte. Ama arşivi gerçekten sağlam ve hızlıdır.
Bilmediğimden soruyorum sadece bu www.torrentleech.org ile diğer torrentz.com vb sitesi arasındaki fark nedir ??Dahamı hızlı indiriyor.
arenabg de üyeliğim var.bide arena tr olursa fena olmaz.hala davet gönderebiliyosanız bende rica etsem
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)