Ratio: 1.90 Bonus: 526.00 Yükleme: 67.25 GB İndirme: 35.46 GB
uzun zamandır kullanmıyordumgeri dönüş yaptığım bir kaç site var ama arena-tr'den üyeliğim silinmiş varsa davetiye alabilirmiyim
edit: mail adresini unutmuşum volume-81@hotmail.com
arena tr isteyen pm atsın çok isteyen var ilk pm atana vericem davetiyesini![]()
aegean76'a verilmiştir![]()
arena-tr icin imkan var mi acaba??
erkusriza@gmail.com
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Ratio: 6.99 Bonus: 0.00 Yükleme: 172.28 GB İndirme: 24.65 GB
metronete geçtim en güzel özelliği simetrik bağlantı. 2Mbit bağlantıda download da upload da 2 mbit. TTnet gibi 8mbit down 1mbit up değil![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
leechturk üyelikleri açık
site çöktü kapandı yeniden açıldı , üyelikler vs herşey gitti tabi o yüzden üyelikler yeniden açıldı üye olana 25gb upload veriyorlar
ya Allah rızası için bana birisi şu sistemi bir anlatsın
1- bir siteye üye olup oradan mı bişiler indiriyoruz
2- bir program indirim atıyorum limewire gibi oradan mı bişiler indiriyoruz
3- illa indirmek istediğimiz filmin müziğin adını sanını bilmemiz mi lazım ? hani bi liste gibi bişiler varmı
4- birisi detylı bi şekilde şu olayı bana anlatabilirmi bu konuda zır stock um![]()
Abi öncelikle torrent programı indiriyosun...Örn; utorrent
Daha sonra torrent sitelerine üye oluyosun(bitturk,arenatr gibi) Orda istedigin film muzik neyi indirmek istiyosan download diyip 15-20 kb dosyayı bilgisayarına kaydediyosun,kaydedilen bu dosyayı daha sonra indirmiş oldugun torrent (örn utorrent) programının içine surukleyip bırakıyosun,dosyayı nekadar cok kişi download adip silmemişse ve paylasıma izin veriyorsa okadar hızlı indirirsin..Tabi bu arada ratio oranı var download ettigin dosyanın belli oranını paylasıma acıp yani dosyayı silmeden diger kullanıcıların download etmesine izin vermen gerekiyor..Kısacası olay buumarım anlatabilmişimdir..
şimdi bu u torrenti indirdim ama türkçeye çeviremedimbunuda bi çöz hele bide arena ya üye olurken davetiyemi gerekiyo şimdi
![]()
Abi programı ac options-preferences-general bölümünde language var ordan turkceyi sececeksin..
Bicok torrent siteye üye olurken davetiye gerekiyo..Mesela suan leechturk'te üyelik acık..Hemen girip üye ol..İstedigin bi dosyayı indir dene![]()
ya onu denedim ama orada türkçe çıkmıyo türkçe dil paketimi ne onuda indirdim ama yemedi
dur bi deneyeyim peki bu siteden dosyayı indirdik u torrentin neresine sürükleyecez bunu![]()
Abi en basta biraz yavas oluyo yükleyen kişileri buldukca yükselebiliyo hızın..Sürekli sabit değil yani...Ne kadar seed yapan bulunursa okadar hızlı ve cabuk iner![]()
Fazla abanma derim sonra banlamasınlar seni...Sadece sömürmek için kullanma azcık paylasımcı ol diğer vatandaslarıda düşün
![]()
![]()
hacı ne paylaşacam ben bunlarlane yapmam lazım yani o siteden pc ye indirdiğim dosyaları silmeyeyim mi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)