torrentleech.org ve leechturk e bir davetiye alabilirmiyim
caglar_vip@hotmail.com
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
torrent kullanmayı bilen. ratio tutturma konusunda problemi olmayacak kişilere arena-tr davetiyesi verebilirim. Daha önce verdiklerimden hile yapıp banlananlar oldu, bu tür hareketler benim üyeliğimi de riske sokuyor. Bunu yapmayacak kişiler konuya yazsınlar.
varsa volume-81@hotmail.com mail adresimratiolarım hiç düşmez sürekli seed'de duran bir makinam var evde
![]()
bilişim üstüne dükkanım var pcim sürekli download halinde ps3,ps2-xbox,pc oyun film ne varsa çekiyorum seed hakkında bi problem olmaz alabilirim bende şuan fulloyun,htfilmindir den genelde fileserver kullanıyorum bende alabilirim
yesmoking@windowslive.com![]()
torrentleech.org ve leechturk e bir davetiye alabilirmiyim
caglar_vip@hotmail.com
rica etsemm
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
s.a arkadaşlar bana arena tr üyeligi lazım eger gönderirseniz çok sevinirim şimdiden tşkler
selcukk_19077@hotmail.com
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bir adet kullanılmayan davetiye var.
iptal olamdan bu linkten kullanabilirsiniz
Arena-TR :: Kullanc Szlemesi
sanırım benim davetiyeydi kaçırmışım neyse sağlık olsun![]()
Hadi bakalım sömürün
Visit torrentleech.org/user/chat/guest , press NO in the upcoming java window that will appear, read the topic and grab your free invite !! Enjoy!!
Chat :: TorrentLeech.org
alıntıya HAYIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)