arena tr ve bitturk için alabilir miyim ?
arena tr ve bitturk için alabilir miyim ?
dejavu_7k@windowslive.com---Sık kullanmadığım posta adresi
Edit geri gelsin![]()
faceden yaz bro atayım
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
5 adet davetiye gönderdim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Okadar istedim kimse göndermedi tekrar şansımı deneyeyim belki bir hayır sahibi çıkar surbahanlilevent@hotmail.com
+1 Arena TR varsa bende alabilirim gti.onur@gmail.com
Selamlar,
U-Torrent i kullanmayı başlayacağım.. unutmuşum baya
sıkıntısız, çekebileceğimiz adres / link vs tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır ?
en gibi olaylara dikkat etmem lazım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
ahmet ve levent bitturk den gonderdim
Bende alabilirsem cok iyi olur . omrasmcmn@gmail.com
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
varsa bi adet te ben rica edebilirmiyim skartal@tursan.biz
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
omrasm01 sahnnn sizede gönderdim 3 davetiyem kaldı onlarıda arkadaşlarıma ayırıyorum 7 davet gönderdiğim arkadaşlar ,iyi sömürmeler![]()
Şimdi torrent adres link dağıtım alanı burası yani ilk önce ne istediğinize karar vereceksiniz ona göre yol çizeceğiz
Mesela siz dizi manyağısınızdır, eztv.it (uzantısı değişir) biçilmiş kaftandır tüm dizileri buradan bulabilirsiniz.
Şimdi torrent kullanım amacı genellikle yasadışı olduğu için burada pek bir kimse link paylaşmaz ama e-posta adresinizi verirseniz davetiye atarız.
bende bi davetiye alabilirmiyim?
birtancolak@gmail.com
Arena tr harici alabilir miyim?
ozilhanselami@hotmail.com
merhaba,
ben de bir davetiye alabilir miyim? Çok teşekkürler
breakpoint12345@gmail.com
Bende alabilirsem çok iyi olur
Emre1133@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)