kaankilickaya@hotmail.com ben de herhangi bir sitenin davetini alabilirim![]()
kaankilickaya@hotmail.com ben de herhangi bir sitenin davetini alabilirim![]()
bitturk e 5 davetiyem var özelden mesaj atın maillerinizi
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
umutdco@gmail.com davetiye varsa alabilirim.
eski sitem kapanmış uzun zamandır uzağım torentten tekrar iyi bi siteye ihtiyaç var.
Davetiye atabilecek olan varsa sevinirim.
mehmetaytar63@gmail.com
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
a.kucukdogan@gmail.com adresine güncel dosyaları olan kullanışlı bol seederlı bir davetiyeniz varsa çok makbule geçer![]()
uzun süredir kullandığım torrent siteleri vardı, çoğu patlamış kalanıda ücretli üyelik felan istiyor. Varmı şuan kullandığı düzgün sitesi olan?
aynen bende bi bakıyım dedimde arena-tr vs kapanmış hep , sağlamda uploadımız vardıvarsa alternatif güzel tavsiye alayım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Elimde bitturk üyeliği varmış üyeliğimde bir sorun vardı yeni çözebildim isteyen olursa gönderebilirim.
arkadaşlar torrent konusunda tecrübe sahibiyim herşeyini detaylıca bilirim bu yüzden çok acil türknova veya hdturk davetiyesi arıyorum davetiye verebilicek arkadaş varsa çok minnettar olurum baskeentliyim@outlook.com veya ayhan.baskentli@yandex.com
arkadaşlar torrent konusunda tecrübe sahibiyim herşeyini detaylıca bilirim bu yüzden çok acil türknova veya hdturk davetiyesi arıyorum davetiye verebilicek arkadaş varsa çok minnettar olurum baskentliyim@outlook.com veya ayhan.baskentli@yandex.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)