Benimde bugünden haberim yoktu.Allah yardımcıları olsun Allah esirgesin ama şuan 1 ayağımın olmadığını düşünemiyorum bile.Trilyonların olsa ne olur o saatten sora.Paylaşım için tşk.ler![]()
Benimde bugünden haberim yoktu.Allah yardımcıları olsun Allah esirgesin ama şuan 1 ayağımın olmadığını düşünemiyorum bile.Trilyonların olsa ne olur o saatten sora.Paylaşım için tşk.ler![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Cok zordur cok... Etrafinda olmayan bu isin ciddiyetini tam anlamiyla anlayabilecegini sanmiyorum. Ulkemizde trajikomik bir olaydir bu. 8,5 milyon insan dile kolay arkadaslar. Ve ne yapiliyor bu insanlar icin, ne kadar hayata kazandiriliyor? Senin benim gibi insan iste ve zehir gibi kafasi calisan, topluma bir cok yonde faydasi dokunabilecek insan dolu iclerinde. O zorluklari yasarken senden benden cok daha duyarli ve saygili insanlar olurlar.
///Mürüvvette endaze olmaz.
bugun acıldı, engelli arkadaslarımız için hayatı kolaylastıracak üürünlerin sergilendigi fuar tüyapta
BOZBEY
Engellilere saygımız budur !
14 yaşındaki işitme engelli kıza tecavüz
14 yaşındaki N.D. adlı kıza, ilköğretim okulunun tuvaletinde tecavüz ettiği iddia edilen 17 yaşındaki K.S. tutuklandı.
DHA
BURSA'nın Büyükorhan İlçesi'ne bağlı Hemşeriler Köyü'nde, işitme engelli 14 yaşındaki N.D. adlı kıza, ilköğretim okulunun tuvaletinde tecavüz ettiği iddia edilen 17 yaşındaki K.S. tutuklandı.
Olay, Kurban Bayramı'nın son günü Büyükorhan'ın Hemşeriler Köyü'nde meydana geldi. 40 yaşındaki Kadriye D., işitme engelli kızı N.D.'yi hayvanları kontrol etmek üzere ağıla gönderdi. İddiaya göre, aynı köyde oturan K.S., bu sırada kızın yolunu kesip, zorla köyün ilköğretim okulunun tuvaletine götürerek tecavüz etti.
Olay, üzerinden iki gün geçtikten sonra dün, N.D.'nin tecavüze uğradığını işaret diliyle annesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Jandarmaya başvuran Kadriye D., köy dışında bulunan hayvan ağılını kontrol etmesi için gönderdiği kızı N.D.'ye zorla tecavüz edildiğini iddia etti. Yapılan şikayet üzerine gözaltına alınan K.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
konunun tamamını okumadım, ama anlamadığım birşey var. yardım yapacak bütün aileler ya lösev yada tsk bağış yapıyorlar. çevremde hiç engellilerle ilgili kuruluşlara yardım yapan görmedim. bu konuda birazdaha duyarlı olmamız lazım. bence onların daha çok ihtiyacı var ki türkiyedeki engellilerin oranı çok yüksek...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Sadece bugun degil hicbir zaman unutmamak lazım
Her zaman yardımımıza ihtiyacları var, bu konuyla ilgili birseyler yapmalıyız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)