User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Bildiğiniz peugeot forumları ??

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR'deki pejo forumları cidden çok komik alayına comolokko muhabbetleri fena oluyor

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla burdan cok malzeme cikar eger denildigi gibi yetersizse o forumlar

106 icin goki var
    206 icin mustafa var
    306 icin erel var

bitek bu saydigim arkadaslar yok tabi , bu arkadaslarin deneyimleri kendi tecrubeleri ile gerceklesmis , bizim forumun ozelligi bu sanirim icerde cok cesitli araclar mevcut ldugundan kimden ne cikacagi belli degil
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrari yada Porsche sitesine mi girdiğinizi sanıyorsunuz. Peugeot'un GTI vs.vs. gibi performanslı araçlarının sokaktaki binek hallerinden katlarca daha az olduğunu buraya üye insanların normal binek araç kronik sorun ve yardım talepleri belki bir arkadaşlık ortamı için orada olduklarını kavrayamıyorsunuz galiba. Yada bazılarınız içinizde egolarını tatmin ediyo. Ehehe arabama taktığım hede hödölerin ne anlama geldiğini bilmiyorlar bak ne kadar eğlenceli tarzında yada başka niyette olanlarınız mı var. Neye yardım almaya çalıştınızda alamadınız. Turbo yada benzeri birşey yapmak istiyorsanız tabiki yanlış yerdesiniz. Heryerin hitap kitlesi farklı. Aşağılar tarzda yazmadan önce tekrar düşünün.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerekli sitelerin hepsini arkadaşlar bir bir yazmış. bilgi paylaşarak yayılır ve bilinir. herkesin herşeyi bilmesi zaten mümkün değil, bari gidilen yerlerde "herşeyi ben bilirim" edalarıyla bulunulmasın ki cahiliyeti olan insanlar bilgilensin.

saygı ve seviye çerçevesinde rekabetin olmadığı ve özellikle tek marka üzerinden hareket eden forumlar, günümüzde binlerce forum içinde illaki popülerliğini yitirecektir. nedeni ise basit, biri birine laf atacak tartışma çıkacak ortam alevlenecek ki online üye rekorları kırılsın. dediğim gibi şikayet ederken ben ne yaptım diye düşünmek en güzeli, sevgiler ve saygılar.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yalan sölim otomobil forum hayatıma pug forumlarıyla basladım cokda guzel arkadaslıklar edindim halende devam etmekde,bulusmalarda araba sıgdaramadıgımızı bilirim otoparklara,bi anda noldu bu pug sitelerine negatif yaklasım anlamadım?
    2005den beri uyeyim halen aktifim bide forumda user olmayı bilcen tabi=)
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok insan tanıdım o beğenilmeyen forumlardan aktif olmasalarda ara sırada olsa elimden geldiğince görüşüyorum arkadaşlarımla. 1. amaç otomobilde olsa, araç oluyor bi yerden sonra değerli insanları tanıdıkça...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence konu saptrılıyor hepımız bılıyoruz o pejo forumlarındakı kaynasmayı doostlukları eskı tadı olmasada kazanılan dostluklar arkdaslıklak hala devam edıyor ..106 gtı zamanın en gozde araclarındandı ben ne veletler bılıyodum sırf 106 resmı bakmak ıcın sıteye uye oluyolardı...

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlık kurmak isteyen her yerde her sitede edinebilir.. Bu gayet doğal.. Amaç bilgi edinmek olduğunda gelicek cevaplara yetişen insanlar çok az. Sonuç olarak o insanlar ne kadar biliyorsa o kadar öğreniyorsun..Ve kaldı ki konu başlığındaki ifade en başta o idi.. Bunu sanmıyorum ki birileri inkar etsin..

Cevaplardaki lafların bir kısmını üzerime alınıyorum..Ve bence olaya yanlış yerden bakıpta cevaplıyorsunuz..

Ben hiç bir forumun o forumun içeriği yüzünden kötü olduğuna inanmıyorum.. Göki ile hayalimiz vardı bizim 106 gti forumu kurmak gibi.. Laf arasında geçen.. O tarz bir forum varmış örneğin.. Girdim.. Girmeseydim keşke dedim.. İçeriği amacı mükemmel.. Ancak sanırım kitle ap ayrı.. Ben bana denk gelmeyen yerde durmak istemem.. Sonuç olarak kendi yaşadığım bir olayı da kısaca dillendirdim..

Şuayb abi.. Gti vs gibi bahsettiğin klasmandaki araçların sahipleri bu tarz forumlarda tamamen hızlı araç sahibi olduklarından ilgiyi üzerlerine çekme kaygısındalar.. Sahiden diyorum bunu.. Enteresan ama bu bir gözlem.. Bu böyle oldukça herkesin şakşakçısı bulundukça bilmiyorum önyargı mı benimki ama imkansız ısınamam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntının temeli zaten dediğin noktada sefa, her 106 gti şöförü bir değil, kaldıki her insan birbirinden farklı.

insanlar "forum" aradığında çok seçenek var artık, eskiden 2-3 tane site vardı onlara herkes hurra bir arada toplandı sonradan kimisi 106 forumu dedi, kimisi universal dedi herkes bi taraflara ayrıldı. ben bu siteye üye olalı 2-3 ay oldu ama buradaki üyelerin içinden 50-100 tane bildiğim insan var.

işte forum değişik iş, bazen yönetici olarak çok uğraşırsın sonuç alamazsın, bazen uğraşmazsın birden rağabet fırlamış tavan yapmış...

neyse umarım herkes sorunlarına ve sorularına cevap bulur.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlara yardımcı olabilmek amacı ile, hiçbir beklenti olmadan kurulmuş herhangi bir siteyi küçümsemek bence doğru değil.

Hiçbiri işe yaramaz diye hitap eden o yüce pejo gurusu arkadaşlarada bir tavsiyem var. birz aşşaya insinler.çok yükseklerde gördüm kendilerini...
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes mutlu olduğu, faydalandığı siteye girsin
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.Peugeot106gti.com

Dün akşamdan bir kaç resimler 106 GTI'cılar olaraktan seviyeli, düzgün ortam yaratmak amacımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forum Peugeot! bizim forum bende uyeyim zaten konu 308mis bendede 308 var elimden geldigince yardim
    ederim pm atarsin

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.peugeot-tr.org
    formların en şatafatlı zamanında millet karşıdan merter mc gelemezken bu forumla ankara, izmir, bursa, bolu, sakarya, tekirdag, edirne, gibi bir çok illere buluşmalara gittik sallamadan önce kotanız dolmazsa eger bu forumu bir inceleyin. neler yapılmış neler konuşulmuş bir okuyun, bilip bilmeden asıp kesmeyin.

burdan yazması kolay iftar yemegi için 106 gti ile en uzak nereye gittin

sahibi emre sahip çıkmadı çıksaydı şurda yazanların çogu aidat ödüyor olcaktı o foruma

konu hortlatılmış kusura bakmayın anılarım tazelenince yazdım ve yazdıklarımın arkasındayım
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)