Aslında TT Antalya neredeyse her hafta toplanıyor da biraz illegal oluyor![]()
aslında bu konuya kim nerde napıcak falan filan yazılıp aksamları dsarda ve musait olan arkadaslar toplanabilir aksamlarımız daha makara gecer
senin her aksamın makara bullet07
walla bnde aranıza katılmak ıcın actım zaten konuyu toplandıgınızı falan efeden bılıordum hata bı kac kısıyle tanıstım ama 3-4 ay oldu herhalde..sımdı 1 aydır burdaım we kımseyı tanımıorum..bundan sonrakı toplantılarınızda bulunmak ısterım..hatta musaıt olanlarla hafta ıcı bı gun tanısma fırsatım olursa cok sewınırım..
saygılar
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Önümüzdeki hafta cuma/cumartesi akşamı için bi program olursa Efe ya da Özgür yazarlar konuya. Pazar da dediğim gibi drag var (iptal edilmediyse)
sen arayıp sormasanda biz kafamıza gore takılıyoruz ugur efendi aklını alcam senın yarın ha bu arada beyler yarın aksam allah kısmet ederse biz yalımın girişindeki cami onundeki parkta, yada jolly joker saloonun ordaki parktayız çekirdeğimiz kolamız sensun gazozumuzda olur heralde bu baslıktan yada msnden mevcut arkadaslarla haberleselim..
msn : bulut_yegin@hotmail.com
msn ekledım kardesım..yarın bnde gelırım ıns..baska gelenler??
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Pazar günü Kumlucaya Gidiyoruz. Bastasın önünden otobüs kaldırıcaz ikişerliMan Vs Merso. Kumlucada biticek top speed
Şaka bir yana walla şahsen büyük göbeklerde beni görmen mümkün genelde göbek kenarlarında boş anları kollarım
Cumayada yapın bi bulusma gelelim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
buluşmaların başrol oyuncuu genelde sen oluyorsun TUĞRAL...
birde bizden davetmi bekliyorsun.....malumunuz olurki benim cuma akşamları 2 toplantım oluyor artık..![]()
pazar günü genel olarak sabah saat 9.00 da konyaaltı belediyesinin oradaki petrolde buluşulup 9.30 da hareket edilecek diye biliyorum..
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)