Artık gezmeyi bırakıp işten eve gelebildigimize şükredicez.O hale getirdiler
aynen ; adanada çok bu ses bombalarla iş çeviren. Hergün 1 2 olay oluyor zaten bu şekilde adanada ama pek haber yapılmıyor. Bunu yapanlarında ben bazılarının çoluk çocuk olduğunuda düşünmüyor değilim. Sonuçta pkklı gidipte parka yada alakasız bir çöp tenekesine koymaz gider belirli noktalara hedeflere koyar o bombayı. Sonuçta yaptığı eğlemin hefedi ve amacı olmalı.
tymum zaten yapmak ıstedıklerı kıskırtmak zarar wermekten zıyade tabı zarar wermek ıstıorlar ama su ankı yaptıkları sagdece kıskırtmak bnce...
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
tymu değil timu
öyle abi amaç o korku salmak korkutmak tahrik etmek. Ama ben yemiyorum valla bunları birisi bir yere ses bombası koydu diye evimemi kilitliyecem kendimi bu ibneleremi bıracakağız sokakları. Bu tip olaylara en iyi cvp takmamak bu tarz olayları ha çıksınlar karışımıza delikanlı gibi dertleri neyse anlatsınlar. Hesaplarını alırız![]()
PKK şehre ındı bızımkıler hala dağda kımı neden arıyolar onu anlamıyorumakp ıyıce tadını kacırdı ısın ınanılmaz yetkıler saplandı, ınannılmaz destek verıldı sanırım bunlar bızım ıyı gunlerımız bakalım daha neler gelıcek... bayramın 3, gunude bizim semtte vardı eylem lastık yakmalar apo posterlerı ne işssiniz siz ya???
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
bu kadar cesaret nereden geliyor bu kadar rahat davaranmalarinin tek sebebi hukumet bence ne demek ya tr bayragi olan bir evi trde taslamak bundan daha otesi varmi.....
ee kim arkasına koskoca Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve 338 + 21 milletvekilini alırlarsa bu kadar cesaretlenir o.çler.
bugün gündüz yine (adana denizli mah. tarafında) eylem çıkarmış o.ç'ları..
Kendim dahil,
Ne ruhsuz, ne korkak, ne sessiz bir millet haline gelmişiz biz böyle... Babalarımızın dönemine imreniyorum. Sağ ya da sol, görüşü ne olursa olsun görüşlerini savunmak için kanlarını döktüler, kan döktüler. Susmadılar, sinmediler... Bir taraf haklı diğer taraf haksız kavgası yapmıyorum asla, sadece ses çıkarmalarına, susmamalarına imreniyorum.
Peki şimdi biz ne yapıyoruz?
Televizyonlarda her akşam tek taraflı sokak savaşlarını izliyoruz. Köpekler taş, molotof, havai fişek atıyor. Polisler de kalkanları arkasına saklanıp biber bombası... O da her zaman değil.
Yahu olaylara baktığımızda her olayda ortalama 70-80 kişi var. Anasını satayım 70-80 kişinin olay çıkardığını görüp bu itlerin üzerine saldıracak 100 tane vatansever yok mudur bu muhitlerde?
1-2 defa gavur izmirden çıktı bu itlere ses çıkaran aslan parçaları, 1 defa da trabzondan.. Onun dışında ses yok, seda yok..
Yakında sokağa çıkamaz hale geleceğiz
Ne yapacağız, bireysel silahlanacağız sanırım. Bana şöyle bol cephaneli bir uzi iyi gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)