her alayda farklı kurallar vardır bu bizim alayda boyle baska yerde farklıdır mesal bizim burası egitim alayı 2 tabur var trafik inzibat taburu ve ulastırma personel taburu her 2 taburdada kadro asker az kd ler 330 lar az sayıda var sanırsam 329 lar 1.5 hafta once gitti gelen 331 lere acemisi ustası kimse komutanım cekmiyo biz saten 329 larada komutanım demiyoduk :P bide sunuda soyleyim 329 lardan birisi bizde degil ama baska takımda birine tokat atmıs atacagına pişman olmus askerligini son 3 haftasını revirde geçirdi :p ve tutanaklarla ugrasdı bazısı takıyo bazısı takmıyo ben komutanım desem de demesemde bi şey olmuyo bide kısa dönemler direk çavus kadrosuna girmiyo ilk 2 yada 3 ay onbaşı oluyolar yemin töreni bitti su 70 gunluk acemilik bitsede kurtulsak yaw nereye baksam gozumde kıbrısı hayal ediyorum takım komutanımız bide ankaradan geliyosan kutukde oraysa kurtulma sansın yok direk kıbrıstasın diyo :p inş hayrlısıyla bityer 70 gün son 2 hafta bu haftayı sayma son hafta burdaki kısa dönemlerle hep olay cıkıyo sebebini ben anlamıyorum beni baglamaz walla kademeyede atmısım kendimi :D kimseyi tınlamıyorum bi tane land verdiler 6 kişiyz komple baskıyı felan sıyırmıs onu sökdük acemilik byle geçdi :d ne bicim inzibatım yaa adam yok diye acemi adamı kademeye alıyolar :D oglene kadar sürün öglenden sonra kademeye neymiş temel muharebeymiş hava taruzuymus 10 metre aralıklarla yatıp tam sper almaymıs :D lan akın var mantık var bi savas olsa hava taruzu olsa bi bomba yollasa ucagın biri yaşama sansımız sıfır :D bu resmen eziyet :D