şükrediyoz kaldı 50 :D
ama kitap gazete okuya okuya bitirdim onlar da sarmıyo artık :D
anca tuning turkiye okuyorum o da 3 günde bitiyo :D
neyse silahlığı bıraktım artık pazartesiden itibaren devriye onbaşıyım daha fazla boş vaktim olcak :)
Printable View
50+8.. gelsin artık 333 ler =)
gelecez devralacaz sizden sabredin az kaldı... ne oluyorduk biletiniz mi oluyorduk biz sizin??? :)
aynen öyle, eliniz boş gelmeyin. biletlerinizi atmayın
ne zaman geliyosunuz ey torunlarım :D
Beyler nereye çıktığınızı yazın,düşük ihtimalde olsa aynı yere düşebiliriz:)
gaziantep e düşmezsiniz umarım.kısa dönemin hor kullanıldığı tek yer sanırım(:
şafak 39
az kalmış ama şimdi şafak sıkıştırmaya başlamıştır:)
Eğer ki 14. Mühimmatta ise benle aynı yerdedir.
Lakin bizim Alay biraz farklı. 105. Topçu olayı içerisinde bir çok bölük var, hepsi irbirine bağlı. Bizim mühimmat bölüğü ise orada olmasına rağmen alaydan bağımsız, alaya bağlı değil. Eğer ki alayda ise görme olasılığım sıfır. Yok mühimmatta ise her türlü yardımcı olurum. Bugün-yarın buralardayım, bilgi alıp ulaşabilirsin bana.
bizim çıkışlar belli oldu, 4-5-21 mayıs askerlikde 17 sinde bittiğine göre 5 mayısda ağrıdan çıkıyoruz. atarsa 24 başka yok!!!
Son 32 agalar başka yok :D
İstanbula düşünce nete girmeye pek fırsat olmadı :)
Yeni Levent Harp akademilerinde askerlik yapmaktayım maslağa gidenlerin seslerini duyuyorum ıyı gelıyor :D
ahah 39 başka yok :S keşke izin kullanmasaydım ama zorunluydum .. .. :) izmir güzel izmir :) bunaldım :) .. uğramak isteyen olursa ziyarete beklerim.. hizmet bölüğü (destek grup er koğuşları) Hv.p. çvş Bayram serdar işgör (Hava teknik okullar komutanlığı/gaziemir-izmir) :D
biletler bağladı bot:):)
az kaldı agalar sabredin :D
benimde 33 batıyo bugün :)
voltaj senin beğenmediğin izmirim burnumda tütüyo bildiğin gibi değil :D
ne 32 si olum saçmalamayın insan gider 15 ay yapar :D
şafak demiş comolokko :D
valla azaltık ve atarsa 28
yanlız beytepe eğitim yada okullar komutanlığı ANKARA'ya geleceklere şimdiden geçmiş olsun hayatım kaydı :)
yatış dediler geldik. bi ara yatayım dedim kaytarıyorum diye sürdüler nizamiye kapısına nöbete diktiler :D
askerdeki yatış mantığı uyumayı kastedilmeyen bir durum :D yatış = az iş :D
shafuck 25 zorunuza gıtmesın:p
Alayına 22 başka yok :)
Benım iş harbiden yatış durumu.Resepsiyonda beklıyorum sadece telefon başka yok :)
Buraya düşlenler yaşadı :D
atarsa 199 beni düşünün bide mersinin sıcagında bu şafkla ne yapayım ben. 22 demiş sizinki daha ne istosunuz.
20 :D başka yok desem yeridir :D
Deli olmama az kaldı.. Listeler asıldı.
İzin kullanılmadan Terhis Tarihi 19 Mayıs 2010
1 gün yol izni olan 18'inde çıkıyor
2 gün yol izni olan 17'sinde
3 gün yol izni olan 16'sında
Kimle konuşsam izin kullanılmadan terhis tarihi 18 Mayıs 2010 diyor. 1 gün yol izni olan 17 sinde, 2 gün yol izni olan 16 sında vs şeklinde devam ettiğini söylüyor.
Gittik durumu anlattık bölük astsubayına." Kimse o 1 gün yol izni olana 17 yazan gidin söyleyin büyük hata yapıyor" dedi. Ulan bütün Türkiye yanlış bi bizimki mi doğru yapıyor...
10 unda Doğubayazıttan kurtuluyorum... 7 günde Erzurumda beklerim biter... Zaten şafak olmuş tom ve jerry :D
diyarbakıra sıteden kımler gelmıstı yaw :) allah yardım etsın ılk başta :D