Koray geçmiş olsun.. :(
dou_corolla , FaBeRgE biz teşekkür ederiz..Geldiğiniz için :)
Ben çok konuşamadım sizlerle.Grip olduğum için sesim kısıktı :( Başka zamana inşallah..
Şimdi Kamerle konuştum..Hepinize selamı var :)
Printable View
Koray geçmiş olsun.. :(
dou_corolla , FaBeRgE biz teşekkür ederiz..Geldiğiniz için :)
Ben çok konuşamadım sizlerle.Grip olduğum için sesim kısıktı :( Başka zamana inşallah..
Şimdi Kamerle konuştum..Hepinize selamı var :)
erzurumdan saygılar sevgiler :)
biri de beni ziyarete gelsin ya yokmu bu civara yakın olan :D
benim de rahatım yerinde faranjit olup ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürmemi saymazsak,yürüyüş haftası olduğu için istirahat da vermiyolar. dün atış da yaptık 25 metreye 3 el g3 bildiğin top sesi çıkarıyo :D
herkese selamlar :)
as knka umarım keyfn yerindedir özledik dön biran önce :)
Şimdi çocukların yanından geldim :)
Soran herkeze çok selamları var, çok rahatlar ve sağlıklılar.
Buraya yakın olsaydın senide ziyaret ederdim, bundan emin ol :o
çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım,***** oralar buz gibi.
Bu arada usta birliği nereye çıkmıştı senin ?
abiler hepinizi selamlarımı sunuyorum :D diger baslıga giderken yazmısdım ben kısa donem degil 15 ay askerim ama sonucda askerim bu gun yemin törenimiz vardı 1 ayı doldurduk ve 2 günlügüne sivilim evci cıkdım acemilige 40 gün daha devam
manisa alaşehir egitim alay komutanlıgı inzibat ve trafik egitim taburundan herkeze selam
GELMEYin kaçınnn :D:D:D adamı burda mokokokokoko hayatımdan bıkdım :D:D hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin :D cok fena kıl oluyolar size :D en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama :D genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler :D yeminle daha geçen gün alayda bi tane şahin gördüm külüstür bi şey gobek atdım allaha duva etdim sivil bir şey gördüm sivil bi araç gordum :D oda bizim kantincinin arabasıymıs nereye baksam yesil her sey saatinde herseyde disiplin var her gün saat 5 de kalk postalları giy egitim yap bıkdım daraldım artık sy yemin toreni olmasaydı yeminle firar edicekdim artık :D acaba dagıtım nereye cıkcak ankaranın adamı genelde burdan kıbrısa gidiyo diyo hangi usta askere sorsam :D 40 gün daha sabır sonra inzibatım anca üst devrelerim beni yer oda 90 /1 ler gelene kadar ondan sorada rahatım :D
bugun ıtıbarıyle 3 haftayı doldurduk.haftaya dagıtım war...sonrada kalıyo 120 gun bıttı sayılır....
Adam mı öldürdün be =) Ş=15 havada ;)
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" ;) Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.
barutçu relax ol biraz yaw kd askerlik yapıyosun ama maşallah uzun dönemlerin kullandığı bütün tabirler sende:D
Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" ;) Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.[/QUOTE]
:D:D:D:D hahahah 15.piyade eğitim tugayı .burası böle komutanım :D 327,kd
bende amasyada yaptım.kd lere komutanım denmezse eğer rütbeli komutanlar kd ye giydiriyolardı.sölenen yalan diil yani okadar sert çıkmanızdaki tepki ne anlamadım??
kulakta bi sıkıntı yok ağzımı hafif aralık bıraktım çok çınlamasın diye,taktik işe yaradı:D
ben burda erzurum ılıca da kalıyorum asker sonuna kadar.
3.ordu ulaştırma alayı 482. hafif tabur komutanlığındayım :)
mektuplarınızı ve tuning turkiye dergilerinizi beklerim yok burda:D
Selamlar tekrardan konumuza.. Kütahyada askerlik yapan havacı kardeşlerimizin şu sıralarda yemin törenleri var.. Kamer(kmr2gt) ve Can(cheers) akşama memleketlerinde olacaklar yani.. Diğer arkadaşı tanımadıgım için yazamadım.. Askerligin zor kısmını bitirdiler heralde.. Geri kalanının da Kütahyada oldugu gibi rahat geçmesi dilegiyle.. İkisine de hayırlı yolculuklar memleketlerine dönerken..