dagıtımın kıbrısa düşerse msj yaz öm den falan...Alıntı:
abiler hepinizi selamlarımı sunuyorum :D diger baslıga giderken yazmısdım ben kısa donem degil 15 ay askerim ama sonucda askerim bu gun yemin törenimiz vardı 1 ayı doldurduk ve 2 günlügüne sivilim evci cıkdım acemilige 40 gün daha devam
manisa alaşehir egitim alay komutanlıgı inzibat ve trafik egitim taburundan herkeze selam
GELMEYin kaçınnn :D:D:D adamı burda mokokokokoko hayatımdan bıkdım :D:D hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin :D cok fena kıl oluyolar size :D en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama :D genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler :D yeminle daha geçen gün alayda bi tane şahin gördüm külüstür bi şey gobek atdım allaha duva etdim sivil bir şey gördüm sivil bi araç gordum :D oda bizim kantincinin arabasıymıs nereye baksam yesil her sey saatinde herseyde disiplin var her gün saat 5 de kalk postalları giy egitim yap bıkdım daraldım artık sy yemin toreni olmasaydı yeminle firar edicekdim artık :D acaba dagıtım nereye cıkcak ankaranın adamı genelde burdan kıbrısa gidiyo diyo hangi usta askere sorsam :D 40 gün daha sabır sonra inzibatım anca üst devrelerim beni yer oda 90 /1 ler gelene kadar ondan sorada rahatım :D