muş askerı gazınodan sevgıler:)
burdada devrecılık çok bıngole gore ama kısa dıonemlere herkes saygılı davranıyor hocam cekıolar..
genel olaralk keyıfler ıyı herkese slm..
Printable View
muş askerı gazınodan sevgıler:)
burdada devrecılık çok bıngole gore ama kısa dıonemlere herkes saygılı davranıyor hocam cekıolar..
genel olaralk keyıfler ıyı herkese slm..
Yardır serkan :D iyiysen sıkıntı yok :)
Benim acemiliğimde adamlar eğitim çavuşu olmasada kadro askerlerine bile komutanım dedirtiyorlardı ağız alışkanlığı olsun diye. hatta geçerken selam bile verdiriyorlardı.
Ama usta birliğimde öyle değildi. Kısalarla aram iyiydi ki çoğu yaşıtımdı zaten. genelde kısalarla takılırdım ve bir çok komutanda beni severdi.
bıtmıo buaskerlık yaaaaaaa safak oldu 106 gti
erzurumdan tekrar selam
2 haftadır çarşımız kitliydi,12 saat silahlıkta 2 saat de çapraz nöbet tuttuğum için malesef başka bişey yapmaya vaktim kalmıyor,o yüzden anca haftalık görüşebilcez...doru düzgün uyuyamıyorum,gece silahlık nöbetçisiyim,gündüz de dier elemanlar uyutmuyo anca 4 saat fln uyuyabiliyom
geçen gece -35 oldu burası :D
herkese saygılar sevgiler..
d.liceden selamlar:) ş:13:D
urfa wıransehır cezaewınden slm lar:)yatıs spec:)safak karanlık daha 100 cıvarı...
BURASI tam yatış.. kızlar fılan gelen gıden fıtness salonu takılıoz öle auhahu:)
dagıtımlar acıklandı dagıtım c tipi kars sarıkamış :D sogukdan kardan adam olacam galiba haftaya gidiyorum karsa nasıl bi yerdir acaba hangi tabura dusdum onu soylemediler sadece merkez komutanlıgı c tipi sarıkamıs :P:P orda ogrenicekmişim aldıgım bilgilere gore sanırım ceza evine inzibat olarak gidiyomusum inş devrecilik yokdur bu sogukda hiççç çekemem :D:D hepimiz insanız dimi Acemisi olan bi yere dusduysem şayet 90/1 lere hiç illet olmaycam torun muhabbeti yapmıcam :D çöp toplatmıcam :D
1 soru sorcam m1 le ateş eden varmı :D omzum cıkdı sandım kıbrıs savaşından arta kalan silahlarmıs :D abicim ne pis tepiyo beee g3 bu kadar tepmedi :D 20 tane atdırdılar :D
Serkan sanırım İnzibat olacaksın merkez komutanlığına düştüğüne göre. bu arada kars soğuk ve direk boyun kadar karın içine gideceksin ( eskiden öyleymiş)
Ayrıca özellikle doğuda devrecilik çok var. Ama unutma kolundaki kolluk sana çok kapıları açar
Arkadasımın acemiliği belli oldu ama ne oldgunu bi türlü anlayamadık..Kısa dönem değil.
1.piyade eğitim tugay komutanlığı kütahya/merkez cıktı havacımı olunuyor ne oluyor arkadaslar bilen varmı ??
Nerdedir nasıl biyerdir vs ??
1.piyade eğitim tugayı manisada
kütahyada hava eğitim var
Tam olarak öğrendik arkadaslar..Jandarma tugay komutanlığı kütahya-merkez...
Nasıl biyerdir yardımcı olabilcek varmı ??
16 mayısta kısmetse istanbuldayım