Evet arkadaşlar,
albüm çıktı...
aldım ben...
Şiddetle tavsiye ederim![]()
şahsen albümü beğenmedim belki ilk izlenim öyle olurya sıradan gelir sonradan sarar şarkılar
ama bu albüm önceki albümlere göre çok slow kaçmış ensturemanların sesi az şebnemin ses ön planda tın tın söylemiş
1'er 2'ser kez dinledim her sarkiyi bu aksam, benim hosuma gitti..
albumu bilgisayara aktarirken sarki bilgileri cikmadi tek tek ugrasmak zorunda kaldim..herkeste mi boyle acaba ? korsanla mucadele geyigine ?
şebo başka ya süper ötesi sesi var almak lazım mutlaka
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
ciddi bir ŞEBOİST olarak uzun zamandır bekliyordum album muthis herkese tavsiye ederim birde ricam var arkadaslar lutfen kopya album yada netten indirilmis mp3 lerle sınırlı kalmayalım 4,5 yıllık bir emek soz konusu ki sebnem ferah bunu fazlasıyla hakediyor orjinal albumunu satın almanızını rica ediyorum...
bu sene hiç konser yapmadı inşallah değmiştir çalışmalarına
hüloooooooooooooo
ben albümü begendim abi fakat yine kafada soru işareti olanlar için internet üzerinden tadımlık olarak şarkıları dinleyebilecegi tanıtım linkini ekliyeyim aklınıza yatarsa alırsınız albümü
http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=52778
ben cok begendim, sarkilarin geneli yumusak olmus; kulaga cok hos geliyor bence.. alinir..
ben 2 gündür özellikle dinledim sürekli nerede ise.. uyuma öncesi sessiz ortamda dinledim gah arabada trafikte dinledim. hatta dedim yanlı mıyım kız arkadaşıma da özellikle dinlettirdim.
hayal kırıklığıdır bu albüm benim için. yani bunu yapan nasıl şebnem ferah olabilir anlayabilmiş değilim. hele 4.5 sene bekledikten sonra gelen bu mu yani bu mudur. 2-3 saat harcayarak da olabilirmiş bu albüm ha adı benim adım orhan olur du yada farklı olurdu o başka.
kısaca benim görüşüm albüm fiyasko. alın dinleyin kendi kararınızı kendiniz verin.
saat yedi gibi aldim yaklasik yol boyunca 3-4 parca dinledim genel olarak hosuma gitti soundlari guzel buldum. sebnem farki her albumunde oldugu gibi bundada on plana cikmis bence.
çok zaman olmuştu, haberim yoktu, çok sevindim umarım çizgisini bozmamıştır henüz dinleyemedim
valla benim de 11 ve 12. şarkılar hariç acayip hoşuma gitti albüm.
son iki şarkıya bir türlü ısınamadım
ama diğer şarkılar DİNLEDİKÇE acayip hoşuma gitmeye başladı...
albümü ilk 3-4 dinleyişimde HİÇBİRŞEY hissetmedim...
hiç yoksa komple albümü 15 kere dinlemişimdir, daha yeni ısınıyorum![]()
Loading...
bu kadar bekleyişin sonu tamamen hüsran , yine aynı soundlar yine yine yine şarkıların tamamı sanki birbirine benziyor.. bir şarkı dışında onunda adını hatırlayamıyorum ofisteyim simdi.. monoton , sıkıcı , 7-8 sene önceki aynı şebo...
cok daha dolu ve farklı bir albüm bekliyordum..
1 yıldır bekliyoruz sonunda geldii
arrtık yaza konserlerdeyiz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)