uygunu ne ıse yapmıslardır..ben yesıl ınsaatın o sekılde bır rısk alabılıcegını asla dusunmem...ha bıreysel muteahhıt olur ona guvenme ama koskoca sırket yani....
Printable View
2+1 icin fiyat istiyorum lutfen?
1-etap etap fiyatlar değişiyor ve yarın yazıcam fiyatları.
2-Beylikdüzü deprem bölgesi diye birşey yok deprem olunca deprem heryeri etkiliyor bu projenin değeri hedefim olarak 480 milyon dolar bu parayı çöpe atıcak halimiz yok doğal olarak ALLAH korusun bir deprem olursa bu binaların yıkılırsa sanırım istanbulda zaten bina kalmaz. Blokların altında 20-30 metre kazıklama sistemi var ve 150 dairelik bir blokta 290 adet kazık bulunmakta arkadaşlar.
Bugünde kadının biri suratı asık çıktı kocacım yaa bana araba alıcaktın ama offf falan diyerek gitti adam araba sözü vermiş ev aldı :)
valla kaçmaz fırsat. Proje bitince bayağı kar ediliyor. İnnovia 1 deki fiyatlar daire sahiplerini mutlu etti bile şimdiden. Yeşil sağlam iş yapar şahsen güvenirim.
siteye girdim, linkleri kontrol ettim (belkide gözümden kaçmıştır) 39 milyara daire tipini göremedim,, yada ödeme seçeneklerini..
acaba yanlışmı baktım..
saygılar
Rıdvan...:confused::soru:
ödeme planı varmı memur işi:D
valla emre kardeşim zaten müsait olduğumda yazacağım demişsin ödeme planını bir göreyim boyumuzu aşmayacak birşeysede yarın hanımla geliriz ofise :)
Bu konu yeni mi açıldı yoksa hortladı mı ?
2+1 fıyat aabılrmıyız
Valla piyango gibi bir fırsat... 1+1 oğluma düşünüyorum
Evimi satarsam bir tane de kendimize alırım. Yarın gidip bilgi alacağım
Şiddetle Ankara 'ya da bir proje istiyoruz sizden. Sitenizi inceledim , bu koşullarla Ankara da da iyi bir talep göreceksiniz.
Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Ödeme planı hakkında bizzat bilgi isteyenlere + 1 :)
ulan yeni yapilandirdim mevcuttaki kredimi 3050 lira oduyorum sunu gecen hafta yazaydiniz ya kredi yapilandirmadan bunada girerdim miss gibi olur hazirda istanbula tasiyacaklarken bankayi orada evimiz olurdu.