1. etapta daire kaldı mı acaba ?
Tercihlerimizi 2. etaptan mı yapalım ki ?
Printable View
1. etapta daire kaldı mı acaba ?
Tercihlerimizi 2. etaptan mı yapalım ki ?
39binlik daireler hakkında bende bilgi rica edeceğim. Peşin öder isek ne olur?
direk pesin alınca indirim oluyor mu? bende 39 binliği alabilirim.
Ozan sti parasını eve gömecez herhalde, senle aynı blokta alalım , arabaları ortak tamir ederiz... :)
beni o konu da düşündürüyor.Bu arabamı 10 bin lira kredi ile almıştım.
Şimdi çalıştım biriktirdim,sti alasım var ; ama ev çok daha mantıklı. Mantık gönül birbirine girdi. Pederlerin durumu ***** herşeyi kendim yapmak zorundayım
valla bu paralara böyle bir siteden ev almak mı ? sti almak mı ? :D
Abi bırakın arabaya para yatırmayı... Arabayı her zaman ve daha yeni bir modelle alırsınız.
Üstelik araba her zaman para yer ama daire ver kiraya ayda getirsin 3/5
bende 2+1 ıcın ıstıyorumm fıat lutfen techturkey uyelerıylee bır blok soyle bır dusundumde:D
Haklısın ama Allaha şükür evim var, bu gençliğimizi bir daha yaşayamayacağız, dolayısı ile gençken araba yapıp, yaşlanınca torunların geleceği bir ev yapmak mantıklı.
Ama işte mantık ve duygu olayı çıkıyor meydana...
Bu arada mümkünse bloğun adı Modifiyeciler Bloğu , Turbo Blok , Standalone Blok gibi isimler oldun
Çok güzel bi proje amcamların evi yakınında olduğu içim temeli atıldığı günden beri modern bi şekilde adım adım projenin ilerlemesini gördüm. Bügüne kadar inşaatta çalışan işçiler derme çatma barakalarda veya camı naylonla örtülü kabası bitmemiş dairelerde kalırken innoviada çalışanlar lojman tipi özel prefabrik konteynırlarda ikamet etti, işte bunu çok taktir etmiştim.
evler çok güzel bende 2+1 için baktım ödeme planı daha belli olmamış ama daire tipleri 2.etabınızla aynımı olucak birde ödeme planı olmasa bile 2+1lerin fiyatını söyleyebilirmisiniz
Ben şahsınıza söylememiştim...eğer benim yazım üzerine söylediyseniz.
Genel olarak söyledim. Hamdolsun benimde bir evim var ama ben oğlumu
(kendisi 15 aylık) düşünerek yatırım amaçlı almayı düşünüyorum...
Arabamda var ayağımı yerden kesiyor yetiyorda artıyor valla :heyoo:
3+1 170m² çok iyi , fiyatları da öğrenirsek iyi olur
abi benim anlamadığım bi konu var daireler temmuz 2009dan itibaren verilmeye başlanmış diyor ama ortada fiyat yok ? doğrumudur
en doğru bilgiyi emre arkadaşımız kısa sürede verir zaten herkes haber bekliyor :)
Valla hazır arabaya yol verirken bende bi evmi alsam ne yapsam :)
Bende fiyat bilgilerini ivedi olarak bekliyorum :)
Ben 3. etap düşünüyorum çok uzun vadeli yatırım :D askerden gelip evlenince oturmaya başlarım :D
Daha önce sitede fiyat vardı , Emre uzun bir zaman önce de böyle bir konu açmıştı ama bayağı zaman geçti üstünden...
Sanırım fiyatlarda değişiklik var ki şu an görünmüyor çünkü normalde kat planı seçtiğinizde özellikleriyle beraber fiyatı da çıkıyordu ama o zaman 39000 TL ye daire yoktu.
Bende Emre'yi bekliyorum haber için yazsa da aydınlansak...