1 hafta önce satış ofisini aradığımda telefonda fiyat veremiyoruz gibi bişey söylemişlerdi anlam veremedim.
1 hafta önce satış ofisini aradığımda telefonda fiyat veremiyoruz gibi bişey söylemişlerdi anlam veremedim.
ya benmi yanlış anlıyorum bilmiorumfiyatlar yok ortada ama daire kalmışsa diosunuz , fiyatı olmayan daire nasıl satılıyor :???:
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
arkadaşlar 1. etap satıldı bitti, site de bitmek üzere teslim edecekler sahiplerine. Emre arkadaşımız yeni yapılacak olan etap için 39 binden başlayan fiyatlar demiş.
*Emre kusura bakma senin adına cevap veriyorum ama![]()
Bugün baktık bizde
Peşin alımlarda kısa süreliğine 39000den başlayan fiyatlarla
yatırım amaçlı düşünülebilir
yerı nasıl guzelmı
www.honda-tech.com
1,Etap tam oturum hali şubat sonu ilk 3 blok şuan oturuyor çok şükür hiç sorunsuz teslim ettik. 1,etap da daire alanlar 65 bin liradan almıştı şuan 140 bin lira burada bunu anlatmaya çalışıyorum. 1,etap 1160 daire satmadığımız 230 daire var onlarıda iş karşılığı kullanıyoruz 2,etap 3074 daire satmadığımız 320 daire sanırım başarımız ortada çok şükür 3,etap da 3300 daire olucak bizim çıkış fiyatlarımız iki katından fazlasına ulaşıyor oturum süresi gelinceye kadar bu yüzden fırsat sundum keşke hepinize hitap edip bir bir ilgilenebilsem kızmadan hak verin o kadar vaktim olmuyor o yüzden genel bir açıklama yapıp satış ofisine davet ediyorum teşekkürler arkadaşlar.
350km uzaktayim ve 2+1 icin fiyat istiyorum lutfen?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Arkadaşlar yorumları tek tek okuyorum fakat tek tek cevap veremicem özür dilerim.
Stüdyo 30m2 39,000 - 46,000
1+1 33-44-47-50m2 46,000 - 74,200
2+1 91-92m2 116,500- 139,900
3+1 105m2 128,200- 153,900
şimdiki fiyatlar bunlar ödeme seçenekleri ile ilgili çalışmayı daha bitiremedik bitirdiğimde tekrar bilgilendiricem.
Emre YEŞİL 0532 628 00 38
Satış Ofisi 0212 853 84 00
Ödeme seçeneklerini merakla bekliyorum...
ne kadar çabuk bir ödeme planı çıkartırsanız bizde o kadar çabuk haraket ederiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)