H kasayi sattim kurtuldum, tsi ile mutluyum :)
Printable View
H kasayi sattim kurtuldum, tsi ile mutluyum :)
bende sok olmustum 2 ay önce bana 56 ya bırakıyorlardı mcs yi ozamanlar gercekten alınabilcek iyi fiyattı ama simdi 68 70 k mcs icinde pahalı .arabalara nekadar cok paralar vergiler veriyoruz yarabbim ya kafayı yememek elde değil.
Yine de çoğu markadan ucuzmuş :)
Bende 8 aydan berı h kasa kullanıyorum acıkcası herhangı 1 problemle karsılastım, sadece zamanı gelınce bakımını yaptırdım sukur bu zamana kadar iyi gitti yalnız benzınlısıne bende tovbe dıyorum hangı arac olursa olsun dıesel power bu saatten sonra ...
Fiyatları normal bence,artık bir çok sıfır aracın fiyatı yüksek böyle.Astra H'leride Astra Classic diye daha ucuza satacak olabilirler,onunda etkisi olabilir.
yenisi çıkmadan astra enjoy elegance 1,3 CDTI almak mantıklı bu ara fiyatları 35-36 civarı
0 km dizelde iyi seçenek
fiyatının aracı deil..
Bence çok şaşırmaya gerek yok. Audi A3 ve Golf ile aynı fiyatlarda..Kalite arttıkça fiyat da artıyor hali ile.. Sadece 1.4 100 hp nin fiyatını yadırgadım,diğerleri sunduğu kalite ve konfor için uygun bence.
Yeni Astra HB 1.6 180 HP Cosmo 57.000
1,6 180likler hariç diğerlerinin fiyatı yüksek bence
opel mar a suan yeni astra gelmistir görmek isteyen olursa haberi olsun
www.yeniastra.com
opel bu sefer çok güzel bir araba üretmiş... görünüş 10 üzerinden 11..
1,6 lt 180 hp lik motoruyla da baya bi tutulur...
kafayı yemıs bunlar 42 mılyar ona vercegıme alırım bı s 2000 bakarım dalgama acarım ustunu ver butun gun yanı gıtsın :D
ben daha yolda sadece 1 tane yeni astra gördüm..henüz pek çoğalmadılar sanırım