güzel arabada baz model ıcın 40 mılyar abartı bı rakam ama yıne alıcısı cıkıcaktır .
Printable View
güzel arabada baz model ıcın 40 mılyar abartı bı rakam ama yıne alıcısı cıkıcaktır .
astra H aldık dizel easytronik şubat 2008de-mayıs 2009 da sattık 105.000 kmde tık demedi bi kere arıza lambası yaktı 85-90bin km arası oda enjektörler tıkanmış temizlediler devam.
sıfır araba fiyatları böyle artık cidden pahalı ama hyundai İ-30 45 binlerde renault fluence dolusu 55 bin tl olmuş dizel golf en bazı 47 lerden başlıyo meganlar 45 C4 ler 308 ler 40 bi tl olmuş astra bence bunlara göre eder yani bu parayı :))
Duyduğuma göre de 2005-2009 arasındakı kasalar uzun bı sure hala uretılcekmıs. Eskı astra classicler gibi..
alman araçlarında kazıklıyorlar milleti.. alman arabası iyidir olgusunun ülkemizde olmasını kullanıyor adamlar..
bu gün aldık 41,500 e full parasını ödedik hafta içi gelecek...
çok para gerçekten en mantıklısı temiz 2. el :D
araç hiç reklam yapmamış ve çok çok az satmış bu gün aldıgımız bayii öyle söyledi.
çok pahalı:s ama guzel araç yapmışlar..
opele ben 2 hafta once gittim ve 1.6 en dolusuna bindim orada iç tasarım cok guzel olmus beğendim dısıda aynı gayet guzel ama fiyatı cok pahalı hem daha orada dizel fiyatı acıklanmamıs
Ve dizelide mayıs haziran gibi gelcekmiş hala opel 1.3 dizelde takıldı kaldı bakalım dizel fiyatı nasıl olacak bunun...
Bu sınıfda bence en ideal arac fiat bravo hem bundan daha ucuz ve daha güzel 1.6 105 lik ve 1.6 120 dizeli var... ;) yeni bravo daha cok hosuma gidiyor acıkcası... ;)
arac kaliteli test ettim güzel. konsoldaki tuslar cok iç içe karmasık elin alısması gerekiyor zaten görsel olarak insignia araba. full +full 65000tl o paraya cesit cok yani
Neden şaşırıyorsunuz ki? Auris , Golf , A3 ile aynı fiyatlar. Hiçbirinden de aşağı kalır bir yanı yok..Gidip görmenizi tavsiye ederim :) Golf'e veriliyorsa o paralar buna hayli hayli verilmeli bence.Ön yargılı gitmiştim incelemeye ancak gerçekten başarılı.
Konuyu açalı 3ay olmuş , ozaman fiyatı rakiplerine göre yüksekti.
Şimdi hepsi hemen hemen aynı