maksat sosyal mesaj vermek olsun. ;)
Printable View
maksat sosyal mesaj vermek olsun. ;)
Sosyal mesaj yerı burası degıl ;)
14 sayfa boyunca herkes basından gecen ıyı kotu tatlı polıslerle arasında gecen dıyaloglarını paylasıyor, yasadıgı 1 geceyı anlatmıyor en onemlısı kafasından bırsey kurgulamıyor :icon_tup:
Butun mesajları buyuk bır zevkle en az 1 kere okudum, senınkını okuyorum alla alla uykum geldı ondan mı dıyıorum yenı ayıktım mevzuyu, her neyse ... :)
sisenin dibini gorucez insallah :D
istanbul otobandan edirne'ye geldik. app plakalı cooper s ile. gişelere bi geldik tam ödeme yapıyoruz baktık gişe çıkışı çevirme var ve polis bize doğru bakıyor :D emniyet kemerlerini taktık. ve ilerledik. polis bizi çevirdi, aramızda geçen konuşma;
polis : ehliyet ruhsat.
arkadaşım : buyrun.
polis : al baktır la şu ehliyet ruhsata bişi varmı.
sonra bize döndü,
polis : bu plakalar amma güzelmiş ya nerde yaptırdın bunları?
arkadaşım korkuyla : bir emniyet müdürü ismi vererek. "..." müdürle beraber yaptırdık :D
polis : s.ttrme la müdürünü olum adam gibi sölesene bende yaptırtcam :D
biz bu cevaptan sonra zaten gülememenin verdiği kasıntıyla polisi salldık. ankara'dan aldık vs diyerek. ama başımızdan geçen en güzel konuşmaydı.
polis : senin kafan güzel bak
ben : teşkür ederim amirim
adam la git hadi git diye kovaladı :D
-- yolda gidiyorum lan dedim sıkıldım napım napın hah dur sağda yol kenarında bekleyen amcayı alayım gitçeği yere götüreyim. aldım amcayı bindirdim iyilik yapasım var acayip amca nereye vs derken lan bi baktım cevirme
polis:dur
ben: peki
polis:çek sağ ehliyet ruhsat
ben: peki ne oldu ? niye durduk?
polis : 101 le radar a girdin
ben: yok ya
polis: evet
-- çok sakinim o gün sıkıntı yok dedim kurallara uyalım cezamızı yiyelim
ben: tamam ne gerekyorsa yapalım ben gideyim hemen
polis: sen burda bekle
---polis gider 15 dk yok hala bekliyoruz
-- sonra polis gelir
polis: sen ekip arabasının oraya git
ben: tamam gidiyorum
--gittim lan bi adam var konuşuyor amirlen sonra beklyioruz orda gene 10 dk bekledikten sonra polis gel dedi. ha bu arada arabaya aldıgım adam arabada yatıyor ha herif duruyo orda
polis: radar a girmişsin.
ben: he öle
polis: şimdi sen git 5 dk bekle orda
ben: iyi bekleyelim
-- ben geri gittim beklyioruz falan
polis: ne iş yaparsın ne edersin
-- şöle böle derken
polis: tamam sana ceza yazmıyorum al git ruhsatını tamamdır.
-- dedim vay be iyilik yap iyilik bul dedikleri bu işte
ben: saolun amirim çok teşekkür ederim. hayırlı günler.
--- bindim araca bastım amca hala rahatında:d amca rahatmısın derken onuda bıraktım gittim.
--aradan 1 sene geçti lan bi baktım 400 tl ceza var hayda bu ne lan ne zaman yedik ettik derken ben dedim bunu ödemem gittim şubeye
--ben: selamın aleyküm
polis:alekyüm selam
ben: başkan bu benim cezayı bi çıkart bakım ne iş la
polis: dur çıkartalım
--polis çıkartır cezayı bu ne derken 130 tl x 3 olup 400 tl olmuş cezadan haberimiz yok
-- dedim ne iş, kardeş der imza yerini imzalamak istememişsin kabul etmemişsin bu cezayı.
-- la ne diyon sen...ben radar a girmiştim bana ceza kesmeden gönderdiler... bilsem öderdim.
polis: kardeş ben sana ne yaptıklarını anladım, sen boşver hiç uğraşma git paşa paşa öde kurtul.
ben: la çok sinirliyim bak, böle iş mi olur
polis: ıhhh
türkiyenin acı gerçeklerinden bi tanesi daha. polis bende önce radar giren arkadaşına ceza kesmeyip bana radar a girmediğim halde cezayı itelemiştir. bu gibi vatan evlatları oldugu sürece daha çok itelenecez...
bnmde basıma cupra varken ıkı olay geldi..
1, umranıye eyuboglu kolejının onunde cevırme var adam durdurdu eksoz kapalı halınde etrafında gezdı arabanın bıtane polıs arkadas.sonra temız dedı tam arabaya bınıcem gıdıcem arkadan baska bı polıs soyle dedi arkadaşım bu supralar yurtdısında yokmu sadece nerden buldun bunu bende dedım bu supra degıl cupra seat modelı oda heeee çekti devam et dedi..
şunu anlıyoruzkı Türk polisi suprayı bıle isim olarak biliyor :)
1. köprü yolunda trafık var sag serıtten tın tın gıtmeye calısıyorum tabı mıllet emnıyetten akıyor bende tavan kaplı dıe gıdemıyorum..neyse emnıyetten terse bı sekılde bır trafık motoru geldı yanımda durdum saga cek dedı..dialog soyle UBA cupra bende iken
polis: evrakları alayım
ben: buyrun
polis: sıyah tavan kaplama ruhsata işlimi
ben : yok değil vakşt bulamadım.
polis : cam filmide var oh ne güzel ,peki tamponları nerde yaptırdın
ben : orjinali böyle memur bey servisten boyle gelıyor yanı cupra bu
polis : servisten cıkan hersey yasal degıldır
ben : ama oyle satılıyor yapıcak bıseyım yok
polis : al evraklarını bendede kırmızı leon varda ondan durdurdum devam edin der :)
NOT : alıntı değildir ikiside basıma gelmiştir...
Yaklasık 1.5 2 ay oluyor bizim burda güzel uzun bir yol var işten cıkmısım canım sıkkın bi sıkayım dedim 3 4 rexle 190lara kadar geldim baktım arkamdan amcalar yakmıs lambaları geliyorlar neyse dedim devam ettim 1 2 ısıkları gectikten sonra ilerde cevirmişler sansıma trafik yogun attım kendımı sag tarafa baktım düdük calıyor dururmuyum neyse alt yollardan gıttım eve tam sofrayı oturdum klaksonlar calıyor dedımkı bunlar bana geldı :D
Asagıya indim amcalar adımı bile ezberlemişler..:D
polis:günkut arda
ben:evet abi
polis:oglum neden kactın ?
ben:abi ne kacması?
polis:oglum 1 sattir bizimkiler peşindeymiş araba nerde ?
ben:abi araba arkadasta :D:d
polis:hımmm
o sırada kardesım cıkmazmı balkona abi telefonum arabada kaldı garaja gıdıp alsana :D
polis: Günkut ??? :D (Günkut yusuff :D:D)
ben:Abi siz kesin cezayı ben yarın herşeyi halledicem :D
polis:Tamam kardesım ama bidaha görmiyeyim...
ben: tamam abi tamam
Sonuc olarak 140 lira ceza yazdılar 20de puan aldılar vs vs :D
Neymiş polis görürsen kacmıcakmıssın durcan pasalar gibi yicen cezanı
sene 2008 ilk sedan ex almıştım antalyada modifye falan okul bitti istanbula geldım arkadaşımla duruyoruz rahat battı hadi len coilleri sonuna kadar basalım egzosuda takalım bir gezelim pendik sahilden turlayıp geri gelelım araba bembeyaz altın sarı 16 volkler de of of yanıyo slinceda çıkardık tam makına oldu evden ana caddeye cıktım 200 m virajdan sonra cevirme anasını dedım baglattık len dedım arabayı polis hemen durdurdu durdugun yerde buyukce bir set var bekliyoruz.
p: ehliyet ruhsat 3 polis arabanın etrafında dolşaıyor sıçtık dedım egzosda gürül gürül
b: buyrun tabi uzattık ehliyetı kankimle dua ediyorz polise biz burda otuuroyurz arabayı denemeye cıkıyorduk falan
p: denememı basıcaksınız demek ki kaç basıyor bu alet ?
b: son hızını bilmıyorum ama 200 gördum
p: maşallah maşallh iyimış iyimış
p: diger polis geldi tekini yaptı kocum araban çok guzelmış set var onunde yanlama geç altı sürtmesın araçın
b: tamam abi sagolsın
p: diger polis tam ben gecerken sıkta sunun sesini bir dineyelım dedı
b: setten gectikten sonra bir yardırdım sonra bıraktım.......
Pazar sabahı pikniğe gidelim dedik..2 araba gidiyoruz..Önde egzoslu yaylı corolla..Arkada zır stock c4'le ben..
Bi yerde radar varmış..Çevirmeye girdik..Ben de ehliyet yoktu ama.. :) Öndeki gürül gürül corollayı geçirdi..Beni durdurdu..Tabi corolla'da durdu 5 mt ilerde..Arkadaşda indi geldi..
P: Radara girdiniz.
B: Kaçla acaba..Çünkü 90'ı geçmedim yani..
P:107' yle girmişsin.
B: Allah allah..Ee napıcaz şimdi..
P: Ceza yazmam lazım..
B: E arkadaşada yazın madem..Camlarında film var egzosda var..Aha önde araba..
Polis döner bakar..Arkadaş nabıyosun lan gibilerinden bana alevler atıyo :D
B : Abi şimdi bi pazarımız var..Cüzdandaki paramız belli..20'tl lik mazot aldık evden ıvır zıvır topladık pikniğe gidiyoruz..Yine yazacaksan yaz ama..Bil istedim sadece..Eşek gibi çalışıyoruz haftanın 6 günü..Bi pazar var yani..
Sonuç : Ehliyetsiz araç kullanmaktan ve radara girmekten dolayı yazılan cezalara sarılarak uyumak.. :D
ya kusura bakmayın özür diliyorum ama bi bunun için konu açmak istemedim. Yarın a2 motosiklet sınavına giricem de acaba o da B ehliyet alırken ki gibi mi yoksa sadece motosiklet motorundan mı soru sorulacak?