ohaaa yaa mıllet arabayla gıdıyo o yolda onu gormezler ama. Elektrıklı bısıkletın zararı ne o yola valla bahtsız bedeviymişsin abi ya geçmiş olsun :)
Printable View
2010 yılının ağustos ayı kız arkadaşımla şarköye gitmek için yola çıktı. Gri 106 gti var zaman bende, Tekirdağ girişinde uygulamay yapan ekip otosunun yanında durdum ve Şarköye nereden gidilir diye yardım istedim. Sahilden gitme eds radar vs. var bu yolu kullan yardıra yardıra gidersin dedi :D kız arkadaşım ve ben şoku şarköye kadar atamamıştık :D
yer bilecik bozüyük....
oralar trafik olarak biraz durgun olduğu için polisler genelde arabada oturur falan bütün günleri boş geçer....
bigün aracı geri geri caddede park ediyorum, karşı şeritte ekip arabasında canı sıkılan polislerden biri megafondan 'gel gel gel.... tamaaaamm' diye anons yapmıştı....
allah razı olsun :D:D:D:D:D
yer yine bozüyük,....
ehliyeti alalı 1 ay olmuş, aracı ana caddede yolun ortasında çok saçma bi yere 4lüleri yakıp bıraktım ve markete gittim.... döndüğümde dayımın arkadaşı olan polis memuru....
polis:manyakmısın sen araba buraya brakılırmı... hem senin ehliyetin yok şimdi bağlıyorum arabayı görürsün seen'....
ben: yoo benim ehliyetim var memur bey buyrun.....
polis:boşuna almışın sen o ehliyeti brak brak....
ben:iyi ozaman geri veriyim bari al buyur.....
polis: (3 4 saniye yüzüme bakıp) senin kaynanana atlarım yürüü.... dayına söylicem seni eşşek sıpası.....
:D:D:D:D:D:D:D
2009 yazı antalyadan dönüyoruz 3 arkadaş ,havaalanında bizi alcaklar ama 4 kişi gelmişler şahinle :D
neyse bindik arabaya e-5 yanyoldayız ama gece1 falan 50 metre önümüzde bi araba var bizim arkadaş bunu 50 metre geriden sollamaya çalıştı aynaya bakmadan meğer yanımızda araba varmış kimse fark etmedi 5 kişiyiz arkada+bavullar var
adamı bariyere soktuk falan neyse polsi geldi biz rahat gidelim diye polis otosuna bindik başladık muhabbete
polis:gençler nasıl oldu olay
ben:abi tatilden geldik eve dönerken oldu
polis:nererye gittiniz?
ben:alanya
polis:karı-kız var mı?(25-26 yaşlarında 2 polis arkadaşlar :) )
ben:var abi dolu hemde uffff
polis: olum bizde izine çıkıcaz nereye gitsek diyoruz nasıl orda kızlar varsa gidelim mi?
ben:gidin ama rusça lazım ingilizceye bakmıyolar
polis:vay anasını deneriz artık gidince şansımızı eeee başka nasıl ortam bar falan?
lafın arasına girerim
ben:abi o değilde bizim olayı konuşsak ya?
polis:sen karı kızı anlat olum olayı karıştırma
konuşma 10-15 daha uzar gece sonunda karşı taraf suçlu bulunur :D
geçen yaz unoyla geliboluya giderken keşan girişinde radar varmış normalde çıkışta olur, bende yokuş aşağı kaç görücem diye gaza oturmuş gidiyordum yokuşun ortasındayken radarı gördüm frene bassamda ceza yiyeceğim için düm düz devam ettim, ekip arabası belki giderde ceza yemem diye benzinliğe girdim yemek yedim arabayı yıkattım benzin aldım fln, çıktım yolda kimseler yokderken keşan çıkışında çevirme :D direk gel tabi
p- nerdesin ya 1 saat oldu radardan geçeli
b- memur bey mola verdimde istanbuldan geliyorum yorulmuştum fln
p- 183 km ile radara girmişiniz, bu kdr gidiyormu ya bu araba (vts olsaydu görürdün diyom içimden )
b- hadi ya hiç dikkat etmedim yokuş aşağı diye hızlanmışım
p- ceza kesmek zorundayım dikkat edin litfen yokuş aşağı diye saldım çayıra mevlam kayıra olmaz
b- normalde dikkat ederimde yorulmuşum ondandır, geliboluya kdr başka radar varmı?
p- gelibolu girişinde olabilir dikkat edin
b- teşekkürler
Sene 99. O zaman bende ehliyhet falan yok sağ ön koltuk benim. =))
Alfa Romeo 146 var, o zamanlar ülkemizde Alfa Romeo şimdikinden daha az bilinen bir marka.
Çeşme otobanın gişelerden çıktık. Gişelerin hemen önünde olan rutin çevirmede kimseyi durdurmayan polis, bizi resmen önümüzü keserek durdurur.
Ehliyet ruhsat sormadan kapıyı açar ve "İyi günler. Ben bu Alfa'ları çok beğeniyorumda, inceleyebilir miyim?" der ve biz izin verince konsolu, arka kapıları, bağajı, stepneye kadar açıp her yerini inceler. Sonunda teşekkür edip, iyi yolculuklar diler, bizde yolumuza şaşkın bir şekilde devam ederiz.
=)
Kadett'le eskişehir sanasiyinde rutin bir kurcalama günüm öğlen vakitleri sanayi çıkışında meşhur bir göbek var yeşil yandı oturdum gaza başladı arkası koptu döndük düzelttik kıçımızı sıkıştıra sıkışıtıra makas eşliğinde devam aynadan bakıyorum benimle beraber zır stok beyaz bir şahin takipte önümdeki arabaları geçtim önüm boşaldı hızımı düşürdüm sağdan tın tın gidiyorum bu geldi yanıma zannettimki bana selam verecek tanıdık bir arkadaş kafamı çevirdim sağ arkada oturan bir polis memuru sinirden çıldırmış camı sonuna kadar açmış kafayı çıkarmış bana bağırıyor -SENİ VURURUM SENİ VURMADAN DURDUR ARABAYI İT OĞLU İT !!! yavaşladım çektim sağa önüme kırdı 2 memur indi arka koltukta oturan rütbeli bağırarak tepinerek indi ben daha inmeye çalışıyorum rollcage de var inip binmesi zaten eziyet kemerler ayrı eziyet kapıya başıma dikildiler indim hemen özür diledim ;
Polis : Göbekten buraya kadar kaç adet trafik kuralını çiğnediğinin farkındamısın dedi ?
Ben : Abi arabanın arkası hafif kaydı zemin biraz kaygan dedim ve arkasına hemen ekledim özür dilerim dedim
Polis : Bağlayayım mı senin arabanı şimdi ne yapayım dedi ?
Ben : Abi yapma etme aklıma gelen bütün yalanları söylüyorum...
Polis :Evraklarımı aldı arabayı kullanan polis memuruna verdi sorgulattır dedi arabanın kapısı açtı içini inceliyor arkada koltuk yok kapılarda panzot yok ön göğüs yok her yer şalter boru senin mi dedim benim dedim.Çalıştır dedi çalıştırdım eksoz yoktu şükür ama dedim bu bağlayacak ben sürekli abi yapma diyorum abi diyorum polise yanındaki şöför memurda abi değil müdürüm diyeceksin dedi dedim bunlar arabayı bağlar o zamanlarda eskişehir trafik şube müdürü babamın yakın arkadaşı olur klasik arabaları sever benim arabamıda çok sever abi dedim inanın ben aslında böyle araç kullanmıyorum beni trafik şube müdürüne sorabilirsiniz dedim
Polis : O müdürse bende müdürüm dedi etraf kıyamet gibi insan doldu rezil oluyorum utandım arabanın her yerini şöförü kurcalıyor yalvar yakar zor ikna etmiştim.
Yol ortasında işlek caddenin birinde plaka buldum aldım merkezde sağda park halinde bulunan trafiğin arkasına yanaştım arabadan indi plaka bulduğumu onlara vermek istediğimi söyledim plakayı aldı bagaja koydu evraklarını ver bakalım gel şöyle dedi eksiğim yoktu kontrol etti bildiğim bütün küfürleri ettim dilim damağım kurudu.
Alkollü hikayeleriniz hiç olmasa keşke :)
..........................
yarim sise ice tea :D
Rica etsem yukarıdaki yazdıklarını tekrar bi okurmusun :)