Alıntı:
yine bmw ile işten geliyorum konya yolunuda asfalt calısması vardı anıtkabırın ordan aradan dsi den cıkıcam dıkmene dogru tam ortada polıs beklıyo kırmızıya yakalandım en onde kaldım rolantıde araba polısle goz goze geldık sonra ben gozlerımı kacırdım baktım gelmıyo ıyı dedım yavas yavas gıderım ben burdan. tam ısık yandı baktım geldı saga cek dedı cektım ehlıyet ruhsat verdım hersey tam egzoz acıkmı dedı yok abı dedım kucuk bı egzoz ses cıkmıyo zaten evraklara baktı ettı tamam gıdebılırsın dedı . 2 gun sonra yıne kırmızıya düştüm aynı yerde aynı polis geldi sag cek cektım baktı ettı ceza yazıcam dedı. niye abi dedim egzoz var dedi. abi gecende cevırdın yazmadın bende bısey demedın dıye sokturmedım dedım o sana bı uyarıydı dedı. aha dedım gırcek bıze 128 zaten maası alamamısım. baglamaya calısıyorum oturdu sofor koltuguna 5 dk fılan konustuk dedım abı beledıyede calısıyorum maası alamdım gıdıp gelmeye gazım yok fılan dolduruyo hıc bakmıyo bana o sıra otekı ındı baktım asagıdan motorcu yapıstırmıs bagırta bagırta gelıyo aha dedım belkı karambole gelırız cevırdıler bakıyo otekı abı dedım sımdı buna ceza yazıcakmısınız hayır dedı nıye dedım fabrıka cıkısı oyle o dedı onu gonderdıler. bana kaç lıra yazıyosun abı dedım sana şimdi 128 cok olur dedı emnıyet kemerınden yazıyım 62 o dedı ıyı abı hemen odersen dusuk dedı ıyı dedım yaz. nasıl olsa cezayı yedık dıye dedimki abi yanlış anlamayında size bisey sorucam sor dedı ben bu arabayı trafık polısınden aldım pısık egzozlu camlar fılmlı halde dedım eee dedı nasıl oluyoda bu sekılde muayeneden gecırmıs nasıl kullanıyo dedım. onuda o polıse sormak lazım bende gecırırım bu sekılde muayeneden dedı verdı kagıdı gıt dedı gıttım:D
bana yol ortasında film söktürdü o polis amca....