CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
2-3 ay kadar önce forumdan CGTY arkadaşımızla gölbaşında okula gidiyoruz tam düzlükte yardırmışız az ilerde yavaşladık sağa döneceğiz yanımıza bir corolla yanaştı el kol yapıyor. CGTY kullanıyordu bende telefondayım telefonu kapattım ne diyo la bu moruk el kol yapıyor diye tam söverken bir baktım aynadan telsiz sarkıyor :hehe: :D Sağa çektik adam arabada oturuyor biz indik yanına gittik sonra muhabbete bir başladık
Casab : Buyur abi?
Polis : Napıonuz lan siz 60 lık yerde 160la yanımdan yara yara geçtiniz daha da hızlanıyordunuz milletin ağzına ettiniz korkutuonuz
Casab : Abi derse geç kaldıkta ona yetişmeye çalışıyorduk
Polis : Sıçarım dersinize de çarkınıza da ehliyeti ruhsatı vereyin bakayım
CGTY : Abi arabayı yeni aldıkta ruhsatı kaybetmişiz ehliyet var sadece
O sıra polis arabadan indi bize giydirip duruyor :hehe: arabaya baktı incelemeye başladı aha yan bastık diye düşündük
Polis : Geç bas bakayım şu egzosu dinleyelim bir
CGTY : Basıyorum abi
Polis : Bas lan basss kuvvetli bas
CGTY : Bastım abi
Polis : Kaçıl lan ben basarım
..
Casab : Abi arabayı yeni aldıkta öğrenci servisi yapacağız aramızda 2-3 lira toplayıp okula geliyoruz ekonomik arabaya diye aldık bunu :hehe:
Polis : Oğlum sen bi sussana abi abi s.kecem abini
Casab : Tamam abi :D
Polis : Camlar kapkara içerisi gözükmüyor, öküz gibi böğüren egzos var, ruhsatın yok. Şimdi bağlayım mı arabanızı?
CGTY - Casab : Sen bilirsin abi
Polis : Yürüyün gidin bida sizi Gölbaşı sınırları içerisinde görmeyim bu arabayı hiç görmeyim o egzosu bir tarafınıza sokar öttürürüm
:hehe: :D :D