polis arkadaşıma ceza keserken "yanlış anlamayın gençler bu Türkiye Cumhuriyeti kanunu geçirme yok kesinlikle geçirme yok" diye alt yazı geçmişti.
Printable View
polis arkadaşıma ceza keserken "yanlış anlamayın gençler bu Türkiye Cumhuriyeti kanunu geçirme yok kesinlikle geçirme yok" diye alt yazı geçmişti.
yazdımmı bilmiyorum ama 7 Aralık 2007 de ufak bi tıkladım, tampona mal oldu bize neyse tutanakları vs tuttuk ayrıldık polislerle de diğer kazazede abimiz ile de.
14 Mayıs 2008 de ise Antalya dönüşünde arkadaşın Clio ile Alanya'ya giriyoruz, ilk kavşaktan değil ikinciden gir dedim, nolcak hep burdan giriyoruz kanka yaptı bana ve ilk kavşaktan girdi, içime doğdu heralde spin atıp refüje patladık biz :D Sağ ön jant, disk kırık, lastik yarık, amortisör patlak, aks kırıktı sanırım bide .. Neyse polisi aradık geldiler falan , zaten emniyet 200m ilerimiz , gelen ekip benim kazaya gelen ekip, ben direk tanıdım polislerden biri de beni tanıdı, yine mi sen genç yaptı, yok abi bu sefer ben değil arkadaşım dedim :) 55-60km hızla normal giderken oldu bu olay bu arada, tutanak tutulurken polis diyo siz en az 120 yle girmişsinizdir buraya , arkadaş yok mok diyo, abi dedim normalde bu arabayla 90la benimkiyle 105-110 dönüyoduk burayı ama bugün yavaş girdik valla, hatta dedim burdan girmeyelim, içime doğdu heralde falan işte muhabbeti. neyse öyle olsun dediler tuttuk tutanağı çektirdik arabayı, gidip içtik o olay üzerine yürüyerek :D
İş yerinden çıkmış eve dönüyordum. Rolanti motorum problemli olduğu için devir tutmuyordu ortalama 2000-2500 arasında çalıştığı oluyordu.
Işıklarda durdum rolanti 2000'lerde seyrediyor, ışıklarda yanıma ekip yanaşır
Polis: Bu arabada egzos var
Ben: evet var abi ama ses ondan çıkmıyor
Polis: Neden çıkıyor
Ben: rolanti motoru agrızalı yuksek devir çalışıyor
Polis: Bırak şimdi
Ben: Valla abi gel bak
Polis: 50 lira sıkışmış galiba oraya
Ben: Valla abi olsada sıkışsa keşke :)
Polis: Görev saatimde karşılaşmayalım
Ben: Peki :D
inanın 23 sayfayıda tek tek okudum :D koptum koptum yarıldım ya ne diyaloglar :D ama bana hep tersleri denkgeldi herhalde hiç yırtamadım vallah :D 14 cezam var 11i egsoz ve müzık sesi 3 ü sis :D trafik kural ihlalim sıfır :) :(
Geçtiğimiz genel seçimlerin olduğu gün arabayla çıktım oy kullanıcam sonra denize. Ama arabayada yeni pasta cila yapmışım gıcır gıcır :D
Neyse oy kullanıcağım okula doğru gidiyorum heryerede araba koymuşlar park edicek yer arıyorum park ettim. İndim arabayı kilitledim. Son hız sirenler açık bi tane ekip arabası geldi fren filan yaptı tam yanımda ama asayiş. Arabayı kullanan genç bi polis okan sen misin dedi ama öyle bi dedi ki ben dedim sıçışlardayız :D Hemen efendi çocuk mod u evet abi benim filan. Sonra anlattı durumu bu vwtr.net ten tanıyomuş benim arabayı ondada golf 3 varmış çok beğeniyomuş falan filan konuştuk biraz işte sisleri nerden aldın cart curt geyik muhabbet. En son giderken abi ne diye atraksiyon yaptınız öyle siren filan dedim. Oğlum bütün gün gez gez canımız sıkılıyo napalım heyecan olsun dedi (bizim muhit çok sakindir :D ) :D o günden sonra kanka olduk çok yardımcı oldu sağolsun :D
ehliyetsizdim o zmnlar,
babamın çürük çarık bi 124 ü vardı,
polis yakaladığında demişti ki;
-altındaki arabanın ederinden çok ceza yiiceksin şimdi, yazık değilmi babana? : ))
bide askeri personelin kızı bir sevgilim vardı,
vtec le bakırköyde polis cevirdi, rüşvet istedi, bende kızın akseri kimliğini ruhsatın arasına koydum : )
Polis; sen bu kız yokken hiç mi burdan geçmiceksin, bak o zmn aracını bağlamamam için bakırköy meydanında mıntıka temizliği yaptırmıyomuyum ben sana, demişti : ))
Spikerin otomobilini bu hale getirdiler - Video İzle
Polis meselesi değil ama çekicilerden muzdarip bi spiker.
Tercuman olmuş bizim gibi çile çekenlere.
2006 senesinde okuyorum hergün Ataköy - Kayışdağı arası Crx ile mekik dokuyorum. Bir gün köprüden geçtim OGS ekranı "karaliste" diye birşey yazdı dedim bu nedir kafam karıştı afyonumda patlamamış .. düşünüyorum o sırada falan arkamda bir ekip otosu bitti dedim bu ne hız :D beni sağa emniyet şeridine aldılar .. saat 6:30 - 7:00 arası gerçekleşiyor bu diyalog ..
Polis : günaydın.
Ben : günaydın hayırdır.
Polis : Bu honda mı ?
Ben : evet Crx modeli
Polis : çok güzel peki egsoz modifiyeli mi ?
Ben : Evet ama sessiz çalışsın diye susturucusu takılı
Polis : yok ceza yazmıcam bende istiyorum bunlardan arıyorum satar mısın :D
Ben : ....
Polis : kusura bakma durdurduk
Ben : ....
----------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşın Rx-7 ile Cemiltopuzlu 'dan doğru aşağı salınıyoruz tam Jumbonun orada bir gri hyundai orta şeritten önümüze el freni ile bir dönüş yaptı önümüzü kesti şeridi kapattı. İlk başta afalladık ikimizde bir anons araçtan " Bas gaza bas ses duyalım" :D bir baktık ki ekipler amiri arkadaş vardı şekil yapıyor bize :D arkadaş tabii gazı aldı lastik yaka yaka fırladı aradan :D
17 yaşına yeni girmiştim ırak tan uluslar arası ehliyet almıştım neyse ışıklar caddesinde büfeden icecek almak icin durmuştum arkadasta arabada bekliordu cıktım arabaya bindim polis dedi dur niye arabanı baglıcam dedim baglayamazsın =) kac yaşındasın sen dedi 17 dedim iyi dedi nasıl baglanıyor gorursun dedi görcez dedim =) giderli konuşunca başka polisler cagırdı =) amir leri geldi hatta cekicide geldi sıra amir e diyor amirim 17 yaşında ehliyeti yok diyor dedim sordun mu ? var ehliyetim nasıl var sahtedir hah ondanda ceza aldırtayım sana dedi uluslar arası ehliyeti cıkarınca *** etmek bu kadar zevkli olmamıştı sonra bi tanıdıgı aradım amir i aradılar adam canı sıkkın sekilde gidebilirsin dedi duymadım dedim pardon =) gidebilirsiniz dedi adam ama oteki motorlu polis amcamı güllük kavşagında görmüştüm 1 hafta boyu o zmn güllük alt geciti yoktu felaketti =)
2 yada 3 hafta önce arabanın 55 aydır muaynesi yok ruhsatta 1 yaprak eksik kasko yok bi sigortam var :D
sabaha karşı 5 suları beşiktaş ta çevrildim üflesem 200 promil garantim var sbaro bardağında (kağat bardak kamışlı :D) kırmızı tuborg içiyorum
derken çevrildim arabanın camlar buğulu otoparkta camları açık unutmuşum çiğ yağmış
neyse durduk heyecan bastı bna :D ama elimde ne hikmetse hala bira var kamıştan içiorum çevrilmeme ramen
polis geldi genç arkadaş ii sabahlar ddi evrakları görebilirmiyim ddi derken arabada filimmi var ddi elini cama sürttü aynı anda pislikten eli kapkara oldu camın parmak deyen kısmının rengi değişti dışarısı görünür oldu adamda şaşkına döndü :D
ruhsatı yaklaşık 3 dk kdr aradım bulamadım :D cebimden çıktı :D ehliyeti de arasına koydum verdim :D ruhsata baktı saate baktı la havle ddi ne içiosun sn ddi :D ağzımdan kaçı verdi bi anda KIRMIZI TUBORG ddim :D inanmadı güldü :D
hastamısın arkadaşım sen ddi sabah sabah uğraştırma bni ddi kaybol hemen ddi tmm memur bey teşekkür ederim ddim tam gaz tünele daldım ( tam gaz ddiğim 77 :D) neyse tünel çıkışı yine çevrildim
bu sefer yaşlı bi amca :D ii geceler genç ddi :D abi sabah oldu hava aydınlanıyo ddim sende haklısın evrakları ver bakalım ddi :D 5 dk içinde 2. kez çevriliyorum azad et bni ddim derken ters yöne bi mitsubishi girdi
polis aynen hadi sn git bn kurban buldum ddi tam marşa bastım camı kapadım camı tıkladı alkollü araç kullanma bi daha ddi o sırada bn hala kamışla bira içiodum
hiç adetim değil memurbey hayırlı nöbetler ddim tam gaz mahalleye 1 2 :D
gece 3 gibi büyükçekmece tarafından avcılara doğru gelirken yolda boş olunca tabi yeni taktığımız filtre nasıl ötüyormuş diye deniyordum rampayı bitirdim polis karşıma çıktı güç bela durdum.
polis: neresi ötüyo bunun
ben: hiç bi yeri abi
polis: oglum o ses neydi
ben: bu arabanın motoru öyle abi fabrika çıkışı
polis: rallicimisin lan sen :D
ben: yok abi o nerden çıktı
polis: araba değişik ötüyo bide iyi gidiyodu
ben: yok abi ailem izin vermez öyle şeylere (iyi aile çocuğu hesabı)
polis: hadi bakim o zaman bu saatte gezme eve git :D fazlada basma ufacık uçar bu :D
bostanlı'da araçların toplandığı bir yere parkettim. yanımda 1-2 arkadaş var. arkamda anında 2 tane ekip bitti. gelirken sahil yolunda gazlamışım diye şikayet gelmiş. önce gbt, araç belgeleri vs baktılar. sonra eksoza baktı, dedi ne bu baca borusu gibi. ben, "bu orjinal faturalı bi eksoz ve tüv onaylı. aracın eksoz sisteminde spiral, orta susturucu ve katelik konvektorü duruyor. bu eksozu ana servisinden aldım. araç güçlu olduğundan fabrika çıkışlı eksozu arabayı kesiyor, servisinde bunu önerdiler. nasıl, ferrari, corvet ve klasik amerikan arabaları çok ses çıkardığı gibi, bu da onun gibi birşey. ona göre vergisi var, bu araçların vergisi çook pahalı.." dedim. arabayı çalıştırsana dedi, çalıştırdım. ara gaz ver dedi, çok az bişey verdim. " ara gaz ver dedim, az gaz değil " dedi :).
sonra kaputu açtırdı. bunda illegal parçalar var dedi. dedim bu aracın motoru tamamen orjinal. şu gördüğünüz petekler, turbonun soğutucusu vs. orjinalinde de mevcut dedim. ben sadece araba açılsın diye şu (hks mantar filtreyi göstererek) filtreyi taktım, dedim. daha sonra diyor,
+kaç beygir bu araba
- 265 hp civarında. aracın orjinal gücü bu, herhangi bi işlem yok.
+265 beygir ise 265 yapıyor mu yani?
- hayır 240 anca yapar.
+ ee nası oluyo, bende 75 hp araba var, 200 yapıyom.
- beygir gücü, yüksek süratlere çıkmaktan ziyade, o süratlere daha hızlı çıkabilmeyi sağlıyor..
+ haaa..
+hem orjinal diyosun, hem turbo var diyosun. nasıl oluyo bu iş
- abi ruhsatta görmedin mi, turbolu oldugu zaten yazıyor.
+ peki nos var mı bunda
- yok abi nerde nos ya.
+ bu hava filtresi mi (blow off'u göstererek)
- yok, o ses sisteminin sigortası
+ ?!?
ve arabanın içine oturur, göstergeleri tek tek sorar, evc5i sorar vs..
daha öncede her zamanki gibi asayişlere denk geldim ve 3,5 atıyorum. ışıklarda en sol şeritte durdum. araba 600 devirde falan bekliyo. bek ses yok. yanımdaki orta şeride ve en sağ şeride ekipler yanaştı. ben hiç pas vermiyorum. yeşil yansın, öyle sessiz kalkmaya çalışıcam ki stop edecek araç:D neyse, yeşil yandı. bu 2 ekip bir gazladı. ama asfaltı ağlatarak böyle. uzayıp gittiler ve bana şu mesajı verdiler, " yaa biz gazlarız, sıkıysa sende gazlasana " :)
ondan daha da önce, bizim oraya ufak bi tünel yapıldı. her girdiğimde yardıra yardıra giriyorum ama sonunda yokuş var, ucu gözükmüyor. her zamanki gibi yardırıyorum ama ne yardırış. bi çıktım, ekip direk sağa çek dedi. bana diyor, " ne bu ses böyle, havalara baktım zannettim helikopter, ucak geliyo " :D daha sonra 140 tl üfledi tabii ama vizeye göndermedi
Bu tarz konularda çok güzel diyaloglar oluyor :)
Afyonda kar yağınca havada 0 derece altında olunca karlar erimeden buz oluyorki videoda göreceksiniz yerdeki buzu Lastikelr hiç yer tutmuyorlar
Neyse tam artık gidelim diyecez ve saatte gece yarısını geçti İlerden farkettim bir arç durdugeri hareket etti ve bize yaklaşıyor. Taa uzaktan anladım Polis geliyor( Afyon merkezde her sokaktan geçer devriye ve aşırı derecede polis var ( iş güç olmayınca geziyorlar devamlı). Arkadaşla arabadan indik ve o video çekimine devam etti. Keşke polis gelince kamerayı durdurmasaydı Komediyi dinleseydiniz. Neyse videonun altında yazıyor diyaloglar
Hakan Atamans Videos | Facebook
Şu zamana kadar (9 yıldan fazla ehliyetim var) Ufak bir kaza hariç cezam yoktu.
Geçenlerde (ocak 17) Afyon çıkışında Termal otel var oraya gittik geri dönüyoruz. Altımda Samara Çok koyu filmle
Gidişte herzamanki radarın yerini gördüm. Gelişte yavaş geliyorum önümde bir palio gidiyor. Sadece egzsot ucu var. Yaklaşık 70 Km hızla peşpeşe ama yakın gidiyoruz derken genç bir polis ikimizde yanaştırdı sağa. Ahanda dedim tam gününde birde ceza yiyecez Camı açtım evrakları hazırlayın lütfen derken öndeki araca gitti. Ben Ruhsatı çıkarttım. Cüzdanı çıkarttım ve ehliyet iç taraftaki yapraklada. Bir tarafta kredi kartı diğer tarafta ehliyet. Tabiki hiç çıkartmadığım için ehliyeti el alışkanlığı polis gelince Krdi kartını çıkartıp uzattım. Adam eline aldı güldü ve abi bizde bu geçmez dedi. Kıpkırmızı oldum birden panik hemen ehliyete uzandım kusura bakma dedim. Ehliyetin altındada Bankamatik kartı. Ehliyeti alttan tuttum ogelmiş adama bakıyorum bir uzattım gene kart. Adam güldü. Buda geçmez dedi. Kusura bakma dedim gösterdim el alışkanlığı. Sonra sordu buralımısınız nereye filan diye dedim eve gidiyorum. ooo hemşeri sayılırız dedi oda samsunluymuş. Bende halen kıpkırmızı oldum. Hanım yanımda gülme krizine girdi poliste gülüyor. Sonra iyi yolculuklar dedi yolladı. Ben yolda kendimi tutamadım
valla en ilginci daha demin başımıza geldi , kurtköyün orda deneme vardı gittik tam deneme var karşı şeritten ekip geçiyo , ilerden ani bir u dönüşüyle yanımızda bitti tabi biz 50 kişi 20 araba topuk , polis arkamızdan bağırıyodu ' beyler konuşmuştuk ayıp ettiniz seyretmeye geldik gitmeyin' :D megersem bizimkiler harbiden konuşmuşlar polisle :D