yıllar önce tipomda yıdız ışıklarda kırmızıya denk geldik sigarayı yakdım kardeşim yazın ortası havada cehennem gibi sıcak rüzgar yok..
bendede nasıl bir psikoloji varsa ne klima ve cam ne havalandırma hiç bir şey açık değil
arabanın içinde pöfür pöfür sigara içiyorum farkında değilim araba duman altı olmuş hatta komple duman olmuş.
yanımdan iki tane yunus ekibi geçiyordu arabaya bir bakdılar sağa çekdediler yıldız köprüsünün altında sağa çekdim
beni arabadan indirdiler didik didik arıyorlar sonra arabayı alt üst ettiler aranmadık yerini bırakmadılar
ciddi söylüyorum yüzlerce aramaya girmişimdir o kadar detaylı arama hiç yapılmadı
4 tane yunus bildiğin tipoya daldılar koltukların altına stepneyi çıkardılar falan aracın altına bakdılar adam davlumbazlarımı bile yokladı eliyle
ne oluyoruz dedim o sırada arabadan hayla dışarı dumanlar ağır ağır süzüle süzüle çıkıyor yazın ortası rüzgar yok hava bilmem kaç derece sıcak
sonradan çakdım mevzuyu sen ne içiyorsun dediler sigara dedim aldı bakdı normal malboro
başka bir şey yokmu üstünde yok dedim sonradan düşdü jeton adamlar herhalde arabada ot mot içdiğimi sandılar öyle duman altı görünce
az iç sigarayı deyip gittiler
köprünün altında 15 dakika arabayı toplamakla geçdi vakdim sonra arabayı havalandırdım hakkatten duman olmuş çok fena sonra kapıyı kapatıp bir sigara daha yakdım yola devam :d