Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Bi tane daha ekleyip kaçıyorum;
Bunu da arkadaşın babası Giresun'a giderken yapıyor, zaten baba-oğul çok fırlama tiplerdir...
Giresun'a yaklaşırlarken yolda bunları bi konvoy geçiyor, korumalar, arabalar, jipler, cart curt ne ararsan var. Bakan mıymış neymiş dikkat etmemişler. Babası da gazlıyomuş 150-160 gidiyoruz diyor arkadaş. Düğüne mi ne gidiyorlar bu arada, akşama doğru varacaklar güya, düğüne katılacaklar direk, üstler giyili o yüzden. Bu arada araba 06 plaka, bilgi birazdan lazım olacak :)
Radarı gördük ama yavaşlayacak vaktimiz de yoktu geçtik gittik diyor... İlerde polis "gel" diyince babası dönmüş "oğlum sakın bozma" demiş, bi hışımla son sürat çevirmeye girip sert fren yapıp atlamış adam arabadan, ne olduğunu anlamaya çalışan polislerin üzerine doğru koşmaya başlamış; "Oooooooooooooooooooğğğğğlum niye durduruyosunuuuzzzzzzz" diye...
Tabi polisler aptallaşmış, noldu beyefendi falan, plakaya da bakıyolar, "ooooooooooooooğlum, konvoy konvoy, geride kaldık yetişmeye çalışıyoruz, bi de sen bizi durdurup lafa tutuyosun" demiş :D
Arkadaş diyo ki içeride gülmemek için kendimi zor tutuyorum, çünkü polisler bi arabaya, bi bana, bi plakaya, bi babama bakıyolar diyor :D O anki tabloyu görmen lazım diyor, ortalık bi karıştı polisler koşuşturmaya başladı, "beyefendi eskort verelim, araç verelim?" demeye başlamışlar :D
Yok yok demiş siz ileridekilere de söyleyin, yetişmeye çalışıyoruz gazlıyorum ben hadi kolay gelsin eyvallah demiş koşarak geri binmiş arabaya... Patinajlarla çıkmışlar tam gaz devam, tabi bikaç metre sonra gebermişler gülmekten :D