Günkut Nickli Üyeden Alıntı
yaş 18 o zamanlar mermiye kafa atıyorum, ***** olay için asgari bölgeye giriş yaptım. Arabam efsane kasa 1.3 xl corolla bordo camlar nasıl zifiri anlatamam, ellerinizle pencere yapmadan içeriyi görmeniz imkansız.
Neyse operasyon başladı , hatun diyor ki dışarı da birisi var gece saat 2 filan. Dedim kimse yoktur devam et sen takılma kedi,köpektir filan. Neyse bir dikkat ettim harbiden biri var ellerini pencere yapmış içeriye bakıyor. Aahahaha aklıma geliyor :). Neyse, bilirsiniz camlar manuel çevirmeli arka camı araladım 2,3 parmak 1 dk geliyorum dedim jandarmaya. Attım kendimi dışarı diyalog başladı.
Ne yapıyorsunuz
(Trakya işi ) Aynı abi sen nabusun filan :)
Kardeşim yasak bölge burası başka yer mi bulamadın gecenin bu vakti filan .
Abi ne yapalım gençlik işte benzin az arabada burda durdum ancak eve gidecek kadar var içinde filan.
Bekleyin dedi ver ehliyet ruhsat sabaha kadar bizimlesin, istersen kız arkadaşını bırak filan. Başladım tutuşmaya.
Abi yapma etme filan ateş arkadan çıkıyor ama
Bak dedi seni salarım ama bize sigara alman lazım.
Dedim abi sigara köpeğiniz olsun, ama benzin almaya para yok + benim üstümde de para yok sen bana 20 lira ver arabaya benzin alayım hatunu bırakayım geleyim geri.
Tamam al 20 lira
Tam giderken abi ehliyeti ruhsatı alayım çevirme varsa ne derim ben,tık onları da verdi .
Oradan bir çıkışım var sessiz ve hain, pis bir gülümsemeyle hatun diyor neden gülüyorsun, yürü dedim bira parası çıktı. Ahahhaha sağolsun sayesinde cila yapmıştık rüşvetçi komutanın :)