User Tag List

Sayfa 34/53 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
1002 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolun sağında durakladığımda hemen yanıma duran ekip otosundaki arkadaşlardan biri "Merhaba arkadaşım bu egzoz yasak biliyorsun değil mi? Bak bağlanır araban" deyince, efendice "kardeşim, ben de polisim, izin için buradayım, bir-iki güne gidecem, bir dahaki sefere susturucu takar çarşıya öyle çıkarım" dedim; memur arkadaş gülerek "öyle mi? iyi iyi, çabucak gidersin inşallah, bu arada Dün Komiser ile devriye atarken seni gördük, iyi de gazlıyordun, çat çut ettiriyordun. "ne diyon komserim alalım mı şunu?" dediğimde komiser "yeni düşmüş, bırak biraz tadını çıkarsın, yarın öbür gün zaten çakarız" dedi. eyvallah dedim, gülerek ayrıldık, eve gidene kadar yıkıldım...
    olur boyle vakalar yasanan yerıde soyleseydın ..
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur boyle vakalar yasanan yerıde soyleseydın ..
    68 Aksaray - Hasancım Allah'a emanet ol, haaa bu arada senin egzoz fenaların fenası maşallah. 15 dakikada kafa beyin kalmadı...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    68 Aksaray - Hasancım Allah'a emanet ol, haaa bu arada senin egzoz fenaların fenası maşallah. 15 dakikada kafa beyin kalmadı...
    zaten bugun opucuk attılar abı ortaya susturucu takılacak bı gıdemekkı ayara
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

tuningcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Söktür Egzostu

Gectigimiz Aylarda sattıgım Civic Si aracıma 4-2-1 hıdır taktım hıdırı taktırır taktırmaz Boruları baglamadan Calıstırdım Tahmin edersinizki Çıkan ses Mühteşemdi ve Ortaya kadar Boruyu Susturucusuz Baglattım Ve Yine tahmin edersinizki Mersini Yaktım Yıktım Bir Sabah İşe giderken Arkadaslarıma Selam vermek amacıyla 1-2-3 kesiye soka soka giderken ( millet söverek Uyanırken ) Polis Amcalar Beni Enseledirler

Diyalog Cok uzun Ben Kısaca Anlatıcam

Polis : Olm sen Ruh Hastasımısın Ne Bu Sabah Sabah ?
    Ben : Neden ki ?
    Polis : Bak ben Şurda Oturuyorum
    Ben : Güzel Güle Güle Oturun
    Polis : Nöbetten Geliyorum Tam Uykuya Dalacam Bir Cayırtı Balkona Fırlıyorum bakıyorum Sen,Sabah İşe Gidecem Üstümü Giyinirken Bir Cayırtı Balkona Cıkıyorum Bakıyorum Sen. Bune Lan 1 haftadır senin pesinden Koşturyoruz 100tane ihbar geldi Yakalayamıyoruz. Arabanı Baglıyorum.

Ben : Haklısınız Memur Bey Gereken Yapılsın Yalana gerek Yok Cezası Neyse çekicez Artık.

Polis : Baban Zengin herhalde Yada Yüksek Makamlarda tanıdıgın var.
    Ben : Babam Zengin Degil Aksine Çalışıp Arabamı Kendim Aldım Alın Teri Yani. Yüksek Makamlarda Tandıgım Yok Olsada Böyle bir Konu Yüzünden Rahatsız Etmem Zaten Onları.

Polis : Neye Güveniyorsun Ya olm ozaman? Toplumun Huzurunu Bozmaya İnsanları Rahatsız Etmeye ne Hakkın Var Senin Hamile Cocugunu Düsürür Bu sese.

Ben : Memur Bey içki İçmem Sigara Kullanmam Benimde En kötü Alıskanlıgım Bu Sigaraya Alkole Verecegim parayla Hobimle ugrasıyorum. Cezaası Neyse Katlanacagım Gereken Yapın Haklısınız Yalana Gerek Yok.

Polis : Bak Can Seni Sevdim Efendi Cocuksun Temiz Yüzlüsün. GİT BU EGZOSTU SÖKTÜR. Yoksa canını cok yakarım arabana hasret kalırsın.

BEN : VALLAHA NE YAPACAGIMI BENDE SASIRDIM MEMUR BEY HER DEFASINDA SÖKTÜR DİYORSUNUZ.SÖZÜNÜZÜ DİNLEYİP SÖKTÜRDÜM EGZOSTU YİNE KARISIYORSUNUZ.YİNE CEZA YAZIYORSUNUZ SÖK DİYORSUNUZ SÖKÜYORUM TAK DİYORSUNUZ TAKIYORUM. . . :

POLİS : O nedemek Anlamadım Dalgamı geciyorsun Benimle Sen ?

Ben : Vallaha Memur bey Aracımdan Egzostu Söktürdüm Zaten Komple Egzost Yok

POLİS : CAN Daha Demin sana Ruh hastasımısın Dİye Sormustum Ya Evladım. Cevabımı Aldım ben Sen Ruh Hastasısın Tedaviye İhtiyacın senin ( Derken gülmekten kendini alıkoyamadı )

Ben : Haklısınız Sizinde İşiniz Zor Ama Bizde Genciz işte Kanımız Deli Akıyor işte DELİKANLIYIZ Memur Bey. Gerekeni Yapın

Polis : Can Arabanı Baglayıp seni Basımıza Bela etmiyorum Ama 140 TL yide yazıyorum.Ekmeğinde İşinde Gücündesin Gecligine Efendiliğine Veriyorum. Bu Egzostu En Sessiz Hale Getiriyosun NE Sök Ne Tak Diyorum Bak Sessiz hale getiriyorsun Bidahakine Karısmam Yoksa

Ben : Vallaha Size Yalancı Cıkmak istemem 2 Gun Sonra Maas Alacam Anca Ozaman YaptıraBilirim 2 Günlük İzin Kagıdı Yazsanız Olurmu . ( Maaşla Alası Yok aslında O Pembe Kagıtla Resmi Olarak Gezmek amac

Polis : OLUR. Ama 2 gun icinde Yaptır.

Ben : Söz

Polis 140 Lirayı Yazar Arabayı Baglamaz Benden İllallah eder 2 Günlük İzin kagıdı Verir O 2 gün Boyunca Bütün cevirmelere Relaxx Bir şekilde girip 2 Gün daha İnsanların Bedduasını Topladım : ) 4 Ay boyunca Ara ara söküp taktım Son Susturucuyu En Sonunda 100 Ceza Puanından 2 Ay Ehliyetime El Konuldu Arabam park halindeyken Polislerin Gözü Üzerimdeydi artık Arabayıda Satmak Zorunda Kaldım Şuan 1.4 is Sessiz Spec Geziyorum

Bu Hikayenin Kısaltıralarak Anltılmış Hali Düşünün Artık Diyologu Böyle Hikaye cok bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuningcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gectigimiz Aylarda sattıgım Civic Si aracıma 4-2-1 hıdır taktım hıdırı taktırır taktırmaz Boruları baglamadan Calıstırdım Tahmin edersinizki Çıkan ses Mühteşemdi ve Ortaya kadar Boruyu Susturucusuz Baglattım Ve Yine tahmin edersinizki Mersini Yaktım Yıktım Bir Sabah İşe giderken Arkadaslarıma Selam vermek amacıyla 1-2-3 kesiye soka soka giderken ( millet söverek Uyanırken ) Polis Amcalar Beni Enseledirler

Diyalog Cok uzun Ben Kısaca Anlatıcam

Polis : Olm sen Ruh Hastasımısın Ne Bu Sabah Sabah ?
    Ben : Neden ki ?
    Polis : Bak ben Şurda Oturuyorum
    Ben : Güzel Güle Güle Oturun
    Polis : Nöbetten Geliyorum Tam Uykuya Dalacam Bir Cayırtı Balkona Fırlıyorum bakıyorum Sen,Sabah İşe Gidecem Üstümü Giyinirken Bir Cayırtı Balkona Cıkıyorum Bakıyorum Sen. Bune Lan 1 haftadır senin pesinden Koşturyoruz 100tane ihbar geldi Yakalayamıyoruz. Arabanı Baglıyorum.

Ben : Haklısınız Memur Bey Gereken Yapılsın Yalana gerek Yok Cezası Neyse çekicez Artık.

Polis : Baban Zengin herhalde Yada Yüksek Makamlarda tanıdıgın var.
    Ben : Babam Zengin Degil Aksine Çalışıp Arabamı Kendim Aldım Alın Teri Yani. Yüksek Makamlarda Tandıgım Yok Olsada Böyle bir Konu Yüzünden Rahatsız Etmem Zaten Onları.

Polis : Neye Güveniyorsun Ya olm ozaman? Toplumun Huzurunu Bozmaya İnsanları Rahatsız Etmeye ne Hakkın Var Senin Hamile Cocugunu Düsürür Bu sese.

Ben : Memur Bey içki İçmem Sigara Kullanmam Benimde En kötü Alıskanlıgım Bu Sigaraya Alkole Verecegim parayla Hobimle ugrasıyorum. Cezaası Neyse Katlanacagım Gereken Yapın Haklısınız Yalana Gerek Yok.

Polis : Bak Can Seni Sevdim Efendi Cocuksun Temiz Yüzlüsün. GİT BU EGZOSTU SÖKTÜR. Yoksa canını cok yakarım arabana hasret kalırsın.

BEN : VALLAHA NE YAPACAGIMI BENDE SASIRDIM MEMUR BEY HER DEFASINDA SÖKTÜR DİYORSUNUZ.SÖZÜNÜZÜ DİNLEYİP SÖKTÜRDÜM EGZOSTU YİNE KARISIYORSUNUZ.YİNE CEZA YAZIYORSUNUZ SÖK DİYORSUNUZ SÖKÜYORUM TAK DİYORSUNUZ TAKIYORUM. . . :

POLİS : O nedemek Anlamadım Dalgamı geciyorsun Benimle Sen ?

Ben : Vallaha Memur bey Aracımdan Egzostu Söktürdüm Zaten Komple Egzost Yok

POLİS : CAN Daha Demin sana Ruh hastasımısın Dİye Sormustum Ya Evladım. Cevabımı Aldım ben Sen Ruh Hastasısın Tedaviye İhtiyacın senin ( Derken gülmekten kendini alıkoyamadı )

Ben : Haklısınız Sizinde İşiniz Zor Ama Bizde Genciz işte Kanımız Deli Akıyor işte DELİKANLIYIZ Memur Bey. Gerekeni Yapın

Polis : Can Arabanı Baglayıp seni Basımıza Bela etmiyorum Ama 140 TL yide yazıyorum.Ekmeğinde İşinde Gücündesin Gecligine Efendiliğine Veriyorum. Bu Egzostu En Sessiz Hale Getiriyosun NE Sök Ne Tak Diyorum Bak Sessiz hale getiriyorsun Bidahakine Karısmam Yoksa

Ben : Vallaha Size Yalancı Cıkmak istemem 2 Gun Sonra Maas Alacam Anca Ozaman YaptıraBilirim 2 Günlük İzin Kagıdı Yazsanız Olurmu . ( Maaşla Alası Yok aslında O Pembe Kagıtla Resmi Olarak Gezmek amac

Polis : OLUR. Ama 2 gun icinde Yaptır.

Ben : Söz

Polis 140 Lirayı Yazar Arabayı Baglamaz Benden İllallah eder 2 Günlük İzin kagıdı Verir O 2 gün Boyunca Bütün cevirmelere Relaxx Bir şekilde girip 2 Gün daha İnsanların Bedduasını Topladım : ) 4 Ay boyunca Ara ara söküp taktım Son Susturucuyu En Sonunda 100 Ceza Puanından 2 Ay Ehliyetime El Konuldu Arabam park halindeyken Polislerin Gözü Üzerimdeydi artık Arabayıda Satmak Zorunda Kaldım Şuan 1.4 is Sessiz Spec Geziyorum

Bu Hikayenin Kısaltıralarak Anltılmış Hali Düşünün Artık Diyologu Böyle Hikaye cok bende
    Cok iyimis be abi ne
    Guldum valla...
    Bende gecenlerde basima gelen olayi anlatiyim antalya dedemana arkadaslar aradi onlarin yanina gidiyorum dedeman isiklarina varmak uzereyim bi baktim yesil dedim tuh kirmizi olsaydida launchla kalksaydim falan yazilim yaptirmisim mrkliyim gazliyorum dedim hadi surdan saga giriyim strbcksin yanindan cikar ole gazlarim bi dondum gel gel gel diyo onde plakada yok.. cami actim iyi aksamlar
    Memur bey dedim tepksi
    - ameet ara cekiciyi gelsin , kardesm aracini bagliyorum
    - tabi ben soktayim abi dedim dur arac yabanci plaka deyince
    - ameeeet iptal iptal yabanci plakaymis dedi.. Evraklarini al gel indim gittim yanina ya kardesm dedi taa diger kavsaktan sesn geliyo.. Dedim dogrudur abi eksoz var
    - polis - eeee nabicaz
    - ben - dedim abicm yurtdisindan geldim surda surda yasiyorum aracimda ne var ne
    Yok herseyin TUV belgesi var ( aslinda hic bisiy yok evraklarim bulgarca olsugundan bitanesini sikistirdim eline bakt bakti verdi bana
    O sirada sohbet muhabbet derken evraklari aliyorum dedimki abi inan ilk defa bole biaiy geliyo basima elim ayam titriyo abi dedim ellerimide nasil titretiuorum tamam
    Kardesim
    Sakin ol efendi adama benziyosun dedi sigara cikardi yakti banada uzatti bende yaktim.. Bulgaristan falan sohbet derken can ciger olduk dedim abi ben
    Belekteym hersaman beklerim
    Cayimi
    Kavemi icmeye gelin falan telini aldim polisin biraktilar beni ordan burgera gectim arladaslar sohbet falan derken gec oldu yavas yavas eve doru yola cikicam dayanamadm aradim
    Bn - abi benm ersoy biras Once durdurmustun falan
    Polis - ha tanidim kardesjm buyur..
    Ben- abi acmisiniz??
    Polis- valla kardsim bizde dusunuyoduk ne yesek falan diye..
    Ben - tamam abi 10 dakkaya ordayim dedim kapatim..
    Hemen burgerdan bigmac menu en buyuk boy aldim 2 tane gittim yanlarina bigordu Vaaaaaayyyy kardesimmmmm canimmmm ne gerek vardi falan bende tabi bozuntuya vermedn abi siz yaptiniz sira bende buyurun afiyet olsun dedim aldilar.. Abi bana musade dedim yol bekler
    Polis- kardesimmmmm nerde ne saman olurdan basin sikisirsa araa falan bi gorsenizz tabi ben oluyorum gulmekten..
    Tamam abi eywalah dedim gzlaya gazlaya ciktim yola )
    Biras uzun oldu ama kusuruma bakmayyin arkadaslar..

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde beklerdik abi hala aksaraydaysan ugra ALp bilgisayar Kırtasiye cep nomu da yolladım pm ile
    AP Type-R

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde beklerdik abi hala aksaraydaysan ugra ALp bilgisayar Kırtasiye cep nomu da yolladım pm ile
    hafta sonu Aksaray'dan ayrıldım. gelebilirsek görüşürüz inşallah. Hayırlı işler...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis : rahat dur lan rahat dur

abim : olum bi dur lan

polis : sağol kardeşte kelepçeyi bana taktın

abim : tamam tamam oldu

abim kaçan bir adamı yakalıyıp polisle birlikte üstüne çullanıyor kelepçenin bir ucunu kaçana bir ucunu da polisin ayağına takıyor
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim başıma değilde arkadaşım anlattı. Buca tansaşın orda duran popüler bi trafik polisi var dolmuşçuların korkulu rüyası.
    Dolmuşçu çakmış yolcuyu belliki yeni yetme o polisin dur ihbarına uymamış. Poliste koşmuş arkasından yetişememiş yoldan geçen pizzacıyı durdurup dolmuşa yetişmiş basmış cezayı son durağa 100 mt kalmış bu arada yolcuya basmış kalayı neden biniyorsunuz diye herkesin parasını geri verdirtmiş asıl bomba pizzacı kaskını takmadı diye onada yazmış cezayı
    Daha birsürü olayları vardı aklımda değil hepsi

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ tuningcan nasıl bu kadar rahat yazabiliyorsun? Yediğin *** yetmezmiş gibi, hatanı bile bile burada birde bunu nasıl yazıyorsun.

İnsanların hastası var, bebeği olan var? Hiç mi düşünce olmaz bir insanda. Hepimiz arabaları seviyoruz vs. ama ara sokakta şehir içinde o setupta egzosu olmayan bir araçla gazlamak kesiciye sokmak ve senin tabirinle söverek insanları uyandırmak sana zevkmi veriyor?

İnşallah bir gün bu yaptıklarının aynısı daha sonra basına gelmez. İnşallah bir gün hastan varken, o sesten dolayı korkarak ağlayarak uyandıgında hastalıgından dolayı onu telkin etmek zorunda kalmazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı juds2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok iyimis be abi ne
    Guldum valla...
    Bende gecenlerde basima gelen olayi anlatiyim antalya dedemana arkadaslar aradi onlarin yanina gidiyorum dedeman isiklarina varmak uzereyim bi baktim yesil dedim tuh kirmizi olsaydida launchla kalksaydim falan yazilim yaptirmisim mrkliyim gazliyorum dedim hadi surdan saga giriyim strbcksin yanindan cikar ole gazlarim bi dondum gel gel gel diyo onde plakada yok.. cami actim iyi aksamlar
    Memur bey dedim tepksi
    - ameet ara cekiciyi gelsin , kardesm aracini bagliyorum
    - tabi ben soktayim abi dedim dur arac yabanci plaka deyince
    - ameeeet iptal iptal yabanci plakaymis dedi.. Evraklarini al gel indim gittim yanina ya kardesm dedi taa diger kavsaktan sesn geliyo.. Dedim dogrudur abi eksoz var
    - polis - eeee nabicaz
    - ben - dedim abicm yurtdisindan geldim surda surda yasiyorum aracimda ne var ne
    Yok herseyin TUV belgesi var ( aslinda hic bisiy yok evraklarim bulgarca olsugundan bitanesini sikistirdim eline bakt bakti verdi bana
    O sirada sohbet muhabbet derken evraklari aliyorum dedimki abi inan ilk defa bole biaiy geliyo basima elim ayam titriyo abi dedim ellerimide nasil titretiuorum tamam
    Kardesim
    Sakin ol efendi adama benziyosun dedi sigara cikardi yakti banada uzatti bende yaktim.. Bulgaristan falan sohbet derken can ciger olduk dedim abi ben
    Belekteym hersaman beklerim
    Cayimi
    Kavemi icmeye gelin falan telini aldim polisin biraktilar beni ordan burgera gectim arladaslar sohbet falan derken gec oldu yavas yavas eve doru yola cikicam dayanamadm aradim
    Bn - abi benm ersoy biras Once durdurmustun falan
    Polis - ha tanidim kardesjm buyur..
    Ben- abi acmisiniz??
    Polis- valla kardsim bizde dusunuyoduk ne yesek falan diye..
    Ben - tamam abi 10 dakkaya ordayim dedim kapatim..
    Hemen burgerdan bigmac menu en buyuk boy aldim 2 tane gittim yanlarina bigordu Vaaaaaayyyy kardesimmmmm canimmmm ne gerek vardi falan bende tabi bozuntuya vermedn abi siz yaptiniz sira bende buyurun afiyet olsun dedim aldilar.. Abi bana musade dedim yol bekler
    Polis- kardesimmmmm nerde ne saman olurdan basin sikisirsa araa falan bi gorsenizz tabi ben oluyorum gulmekten..
    Tamam abi eywalah dedim gzlaya gazlaya ciktim yola )
    Biras uzun oldu ama kusuruma bakmayyin arkadaslar..

Yok yAw ne Kusuru bundan sonra seni bol bol durdururlar üstad Big Mac ler gelsin diye ama o launch sesine Burger Feda olsun onlara Bu arada senin arac Konyaya yarısları izlemeye gelen Coupe mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yAw ne Kusuru bundan sonra seni bol bol durdururlar üstad Big Mac ler gelsin diye ama o launch sesine Burger Feda olsun onlara Bu arada senin arac Konyaya yarısları izlemeye gelen Coupe mu ?
    sıkıntı yok keske ole olsada bı bıgmac menuye cozsek ısı aynen usta konya yarıslara gelen benm coupeydı..

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksarayda trafikçi ömer abi vardı, araba meraklısıydı oda,tanır mısınız ,kel
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ tuningcan nasıl bu kadar rahat yazabiliyorsun? Yediğin *** yetmezmiş gibi, hatanı bile bile burada birde bunu nasıl yazıyorsun.

İnsanların hastası var, bebeği olan var? Hiç mi düşünce olmaz bir insanda. Hepimiz arabaları seviyoruz vs. ama ara sokakta şehir içinde o setupta egzosu olmayan bir araçla gazlamak kesiciye sokmak ve senin tabirinle söverek insanları uyandırmak sana zevkmi veriyor?

İnşallah bir gün bu yaptıklarının aynısı daha sonra basına gelmez. İnşallah bir gün hastan varken, o sesten dolayı korkarak ağlayarak uyandıgında hastalıgından dolayı onu telkin etmek zorunda kalmazsın...

Rahat yazıyorum çünkü Cezasını cektim 2 ay ehliyetsiz kaldım aracımı sattım milyarlarca ceza yedim. Hatamı bilebile yazıyorum ki insanlar yapmasın ehliyetsiz kalmasın. Belki sizinde cok fazla Rahat Rahat anlatamaadıgınız mevzularınız vardır ondan rahatsız oldunuz sanırım benim rahatımdan.Siz arabaları sevebilirsiniz Ama benim icin Arabalar sevgiden öte bir duygu. Gece Egzost sesine uyanıp balkona fırlarken aracın marka modelini plakasını söyleyen bi adamım Polisin TAbiriyle RUH HASTASIYIM.Hastayken bile bunu yapan bi adamım. Siz kendi Efendi kişiliğiniz önce forumda nasıl konusulması gerektigni ögrenin . . . Siz Yapmayın Sessiz sedasız Binin Corsanıza Aracınızı Amacında Kullanın.Ben Ara sokaklarda Gazladım diye bi tabirde bulundugumu hatırlamıyorumki bu konuya zaten dikkat ederim. Ana Caddede 3.cevre yolunda gazlarım ben.Yol üstünde oturan insanda gürültüyü göze almıstır zaten. Ayrıca size hesap verecek degilim Cağrı-35. İzmirde Oturmayı sizi rahatsız edip ve Size O boku Yedirmeyi cok isterdim.

Allah Kınadıgıyla sınarmış insanları. . . Sizide Umarım Rahatsız Eden Cok Olur. . .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı juds2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok keske ole olsada bı bıgmac menuye cozsek ısı aynen usta konya yarıslara gelen benm coupeydı..
    Seni Durdurup Resmini Cekende Bendim Ozaman Üstad

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Resim Linkte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde poliste çevreyolunda oturuyormuş, yada o söven herkes çevreyolunda oturuyor. Belkide bu çevreyolu diye bahsettiğin yol üzerine konumlanmıştır mersin ili kimbilir. Arkadaşlarınada çevreyolunda selam verirken 1 den başlayıp kestire kestire gidiyorsun (nasıl çevreyoluysa yada artık nasıl bir yolsa) şimdi çevirme, sen insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorsun bariz, ve nasıl bir yapın varsa arkandan sövmeleri hoşuna gider şekilde yazmışsın. Ben izmirdeyim sen mersinde, ben yaptıgın bu tür şeyler için şimdi sana buradan peşinen sövüyorum. Ha ayrıca, dünya küçük bir gün olurda sen gelirsin yada bir gün ben gelirim bir şey olur bu konularıda yüzyüze konuşuruz Kim kimi nasıl rahatsız ediyormuş faiziyle görürüz hadi selametle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde poliste çevreyolunda oturuyormuş, yada o söven herkes çevreyolunda oturuyor. Belkide bu çevreyolu diye bahsettiğin yol üzerine konumlanmıştır mersin ili kimbilir. Arkadaşlarınada çevreyolunda selam verirken 1 den başlayıp kestire kestire gidiyorsun (nasıl çevreyoluysa yada artık nasıl bir yolsa) şimdi çevirme, sen insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorsun bariz, ve nasıl bir yapın varsa arkandan sövmeleri hoşuna gider şekilde yazmışsın. Ben izmirdeyim sen mersinde, ben yaptıgın bu tür şeyler için şimdi sana buradan peşinen sövüyorum. Ha ayrıca, dünya küçük bir gün olurda sen gelirsin yada bir gün ben gelirim bir şey olur bu konularıda yüzyüze konuşuruz Kim kimi nasıl rahatsız ediyormuş faiziyle görürüz hadi selametle
    Buyur Gel Merak ettigin Mersin yollarını görmüş olursun.İnsanları Rahatsız etmekten hoslanmıyorumda.Bi indivia Egzostlu S2k Yada 76lık Varex i Olan Bir typer,Boralası olan 4.6cc Mustang Homurdandıgında ,Yardırdıgında bundan zevk alıp benim headersımdan cıkan ses milleti ve sizi rahatsız ediyorsa bundan zevk alıyorum işte ben. Bende senin yanlıs yere park ettigin arac ve buzamana kadar yedigin cezalar toplamı kadar peşinen sövüyorum kardes... Mersine geldiğinde beni bulmakta zorlanmazsın ısıklarda duran herhangi bir Tune'lu araca sor adresime telefonuma kadar verirler sana Faiz Meselesine gelincede GÖRÜŞÜRÜZ. Selametle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyur Gel Merak ettigin Mersin yollarını görmüş olursun.İnsanları Rahatsız etmekten hoslanmıyorumda.Bi indivia Egzostlu S2k Yada 76lık Varex i Olan Bir typer,Boralası olan 4.6cc Mustang Homurdandıgında ,Yardırdıgında bundan zevk alıp benim headersımdan cıkan ses milleti ve sizi rahatsız ediyorsa bundan zevk alıyorum işte ben. Bende senin yanlıs yere park ettigin arac ve buzamana kadar yedigin cezalar toplamı kadar peşinen sövüyorum kardes... Mersine geldiğinde beni bulmakta zorlanmazsın ısıklarda duran herhangi bir Tune'lu araca sor adresime telefonuma kadar verirler sana Faiz Meselesine gelincede GÖRÜŞÜRÜZ. Selametle
    tamam mersine gelince ilk gördüğüm tuninkçi araca seni sorucam merak etme sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam mersine gelince ilk gördüğüm tuninkçi araca seni sorucam merak etme sen
    Numaramı Adresimi özelden de attım ne olur ne olmaz cekinirsin falan sormaya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)