Hafiften bir gülümsemeyle göz göze geldik10 metre ilerde durdun bi fotograf cekseydik dedigimi duydugunda
![]()
Vallaha hızlı bir resim oldu mesafe yakın olsaada saatlerce milyonlarca kare resmini ceksem bana ZEVK verir Üstad rica ederim. Sen saol Neyse Konuyu Baya Bi Dagıttıkgereksiz Muhabbetlerle . . .
![]()
beni gecenin bi saatinde egzozlu biri uyandırrsa 2. geçisinde arabasına elime ne gelirse fırlatırım yalanım yok..
Livestrong
Hafiften bir gülümsemeyle göz göze geldik
oldurdun benı sabah sabah arkadas yaa![]()
önder o deli önder a.g deli manyak polisi. Polise bile ceza yazıyor o şaka maka değil ha, yayayı kovaliyor kırmızıda geçtin diye zuahuauahuhua
dolmuşcuların değil bisikletli,motorlu,arabalı yayan herkesin korkulu rüyası. bundan 10 sene önce mezarlıkbaşında iken ibneliğine yayaya kırmızı yandığı halde az atmadım kendimi yola, fuara kadar kovalıyordu yawşak![]()
e60 535d & THE A45 AMG
önder fena yaaçok katlı otoparkın önundekı ışıklarda dururdu önder.. bi gün bitane motorcu racingle ışıklarda kalabalığın arasında durdu hava 1500
kask kolunda arkadan yanaştı önüne geçti elindeki defterle kaskı gösterdi. sonra 2-3 kerede defterle kafasına vurdu ufaktan adamın ..o kask burası için koluna takmak için değildiye ne gülmüştüm ya adam bozuldu
Bizzat başıma gelen bir olayı anlatıyorum;
-Sabah işe gitmek için yola çıktım, yolun ilerisinde polis çevirmesini gördüm fakat polislerin arkası dönük birilerine ceza yazıyordu.
-Ben de biraz gaza yüklendim öndeki arabanın arkasına gizlenip geçeyim dedim ama tam o esnada polisin biri yolun ortasına doğru çıkıp el işaretiyle sağ çek işareti yaptı.
-Neyse, Arabayı sağ çektim ileride durdum.Polislerden hiç biri gelmedi.
-Arabadan inip polislerin yanına gittim, buyrun abi bir durum mu var dedim
- Polis Memuru;Ehliyet ruhsatını getir dedi
- Ben de arabaya gidip oturdum biraz oyalandım ehliyeti ruhsatı götürmemek için.
- O esnada polisin arabama doğru geldiğini gördüm.
- Hemen arabadan inip memura doğru yürüdüm
- Polis Memuru; "Sen niye durdun dedi?"
- "E abi siz dur dediniz ben de durdum" dedim.
- Polis Memuru;"Olm sabahları servisleri durduruyoruz biz, sana kim dur dedi. İşin gücün yok mu senin yürü git" dedi.
- Nasıl bir sevinçle arabaya bindiysem artık tam gaz ofise gelmişim.
Not:Sabahları sadece servislere uygulama yapıyorlar.Doğru. O gün önümdeki yada yanımdaki servis aracına dur işareti yapmış olabilirler. Bana yaptıklarını zannedip kendi ellerimle gidip teslim olmuşum.![]()
olayın corsacılıkla bi alakası yok , arkadaş çevremde çok gürültülü araçlar var egzoz sesinden bende normalde rahatsız olmam, benim bahsettiğim olay gece uyurkendi sen 9 da basıyo olabilirsin ben geceden bahsettim.. Çağrı'nında haklı yanları var senin bi hastan yeni uyumuş 6 aylık bi bebeğin egzoz sesinden bi gün rahatsız olup kalkarsa anlarsın ne demek istediğini
şu smiley ilede atarlanıyomuş taklidi yapma
Livestrong
ben silencer ı kaybettigimde arabayı otoparktan çalıştırmadan ittirirerek çıkartırdım saat 10 11 den sonra aksamları.. millet rahatsız olmasın diye.. bi keresinde saat 12 1 gibi eve döndügümde rölantide yanasıp park ettimde daha kontagı kapamadan 4.kattan arkadaş mesaj attı "arabayla sevişme yatagım titriyo" diyebidada geceleri dikkat ettim hep
![]()
kısa ve net :
araca egsoz yaptırdım adana real yoluna cıktım kafama göre sürüyorum hevesliyim cata pata sesi hoş geliyor agzım kulaklarımda bi baktım sivil arac selektör manyagı etti beni saga cektim durdum indim aractan polisin dedigi tek laf şuydu ;
polis: O 'ABART' I SÖK.
ben: PARDON ?
polis: O 'ABART' I SÖK.
ben: ............. nası yani ??
ben : abart ??
Aracım opel olmasına ragmen ceza kagıdında 'PEJO' yazması da ayrı bi mevzu![]()
Benimde başımdan bayaa bi polis diyalogu geçti ama en kısasını anlatıyorum bi ara mersinde kuşhimato sookagı var ordan cıktım gecenin bi yarısı ışıklarda bekliyorum ozamanlarda e36 3.20 var bende neyse ışıkta beklerken bomboş yolda arkamda bi araç durdu baktım ortalık sakin ışıklardan bi kalkarım araba 2 şeridi geziyor yan yan kalktım diger ışıklara yaklaşırken arkamdan bi anons geldi o gaza az bas hayvann az bass megersem arkamda bekleyen o araç sivil ekip aracıymış öyle bi olay yaşamıştım![]()
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)