User Tag List

Sayfa 47/53 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon
1002 sonuçtan 875 ile 893 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

dayi_selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karaman küçük şehir ***** benimde crx var bodykit jant warex felan tam faul arac ışıklarda 3-4 arac arkama durmuşlar yeşil le beraber en sağdan yavaştan gidiyorum ve anons çekti dur diye
    P evrakları ver bakıyım dedi verdim araçtakine götürdü bende indim o ara baktı bu nebiçim araba
    b ne varda abi araba
    P kaput tavan siyah
    b ruhsata işli
    P ee modifiyeli bu araba tamponlar felan var hem modifiye yasak bilmiyon mu
    b yasak biliyorumda güzel olmamış mı ama
    P güzel olmuş ama yasak
    b valla 5 senedir burada biniyorum bu arabaya ilk defa sen sordun kimse karışmadı abiyeni geldin heralde felan diye ayak yapmaya başladım aracın eksigi olmayınca diger polis ruhsatı uzattı
    P ee bu arabada gaz işli değilmi
    b ne gazı abi gaz yok
    P ac bagajı
    b actım polis 2 tane38cm jbl görünce bune amk ya dedi bizi bi gülme aldı
    P eksozt varmı dedı
    b yok abi dedim
    P haa o bari iyi işte dediler mutlu mesut ayrıkdık

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 veya 8.sınıf yazında işte saroz körfezindebir köyde mobilete biniyorum. (Şuan lise sondayım işte) plaka,ruhsat vs tam ama ehliyet eksik işte. Yokustan iniyorum karsimdan bir megane2 geliyor dedim acaba jandarma mi,zaten kacamazdim mobilet zaten herturlu isteseler yakalarlar. Saga cektim onlar karsidan geliyor bende zincir atmis numarasi yapiyorum motorun yanina comelmiş. Jandarma durdu dedigi şuydu;
    Numara yapma,bir daha seni binerken gorursem motorunu bağlarım.
    O arada terden oluyorum tabi ben
    Cok tesekkur ederim abi dedim.
    1 hafta sonra evin sokagindan cikarken bi kamyonet jandarma geliyordu onlar affetmez diye nasil eve kactigimi hatirlamak istemiyorum

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son bizim haksız olduğumuz bir konumda;
    -valla arifcim biliyorsun ben üzüm yemeyi severim bağcıyı dövmem

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç yıl önce Gaziantep'te cumartesi gecesi alkol çevirmesine annemin aracıyla girmiş bulundum, hem alkol hem arama yapılıyor terör olaylarından dolayı. Bagajda annemin Kuran'ı varmış haberim yok. Bagajı açan polis benimle konuşan polise;
    -Üfletme boşver, içtiyse kendi çarpılır bu arkadaş zaten dedi, önce anlam veremedim eve giderken annem arabanın arkasındakileri eve çıkar diye aradı, bir adet Kuran bir adet güllü yasini eve çıkarırken anladım.
    ///M Rulez...

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

On sene önce, Sıhhiye köprüsünde, ön koruma demirinden dolayı çevrildim.
    45-50 yaşlarında iki polis var. Parka çekecekler.

Ben:
    Peki abi bu demirin kime ne zararı var?
    Arabadaki birinci polis:
    O goca demiri oraya takmışın, bana arkadan bi vursan canımı çıkarırsın.
    Dışarıdaki ikinci polis, birinciye:
    Oğlum bu genç adam, sana demirsiz de vursa canını çıkarır zaten.
    Düz adam___

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahahah yorumlar süper. Bende dedemle geçen bir olayı anlatıyım,

Küçükçekmeceden dedemi aldım avcılara bize gidicez tam sefaköy 5 yoldan e5 yan yola katıldım polis amcam ışığı yakıp söndürdü çekti bizi sağa tam çevirmeden öncede dedemle konusuyoruz dede sigorta muayne bitti bu hafta yaptırıcam çıktık ama iş almayalım başımıza diye ehuehuehu..

P: ehliyet ruhsat alıyım.
    B: tabi veriyim. (ilk ehliyeti çıkarttım verdim yalandanda ruhsatı arıyorum vermemek için.)
    P: ehliyeti aldı sorgulatıyor.
    B: hala ruhsatı arıyorum polisle bakışmalar filan dedemde gömleğinin sol göğüs cebinden para çıkartıcak hani araba bağlanmasın 3-5 verelim diye
    P: araca doğru eğildi dedem o sırada yakalandı göğsünü tutuyor bakışmalar filan onur nereye gidiyosunuz dedi ehliyetten ismimede bakmış,
    B: Bende nerden aklıma geldiyse ehueheuehu indim arabadan ilerde doğan hastanesi var dedem aradı çarpıntısı varmış aldım oraya götürüyorum dedim ruhsatıda aceleden çıkınca evde unuttum galiba dedim melül melül baktım,
    P: oğlum ne duruyosun bin arabana git al ehliyeti al al al desene baştan falan fistan.
    B: atladım arabaya dedeme baktım güldüm devam ettim. ( dedemde diyo abdestli olucaksın namazını kılıcaksın bak işin böyle rast gider diye nasihat veriyor bilmiyo hikayeyi.)
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben:
    Peki abi bu demirin kime ne zararı var?
    Arabadaki birinci polis:
    O goca demiri oraya takmışın, bana arkadan bi vursan canımı çıkarırsın.
    Dışarıdaki ikinci polis, birinciye:
    Oğlum bu genç adam, sana demirsiz de vursa canını çıkarır zaten.
    Bu yorum efsane olmuş

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadıköyde bogayı bilirmisiniz.
    bilmeyenler için söylim.bogadan sahile gidiş tek yöndür.

gece 2-3 civarı polis sahile dogru gidiyor,biz yanından boğaya dogru.yan yana geçişirken bakışmamız unutulmazdı.

3-4 gün sonra aracın arkasındaki geyik stikerından buldular bizi.ne günlerdi.

aklıma geldikçe yazarım

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti ve arabayı yeni aldğım zamanlar pek yol yordam bilmiyorum. Işıklarda beklerken yunuslar geldi hazır fırsat adresi sordum.

P:Bir sonraki ışıklardan u yap, 2.ışıklarda sağda
    Ben: peki abi eyvAllah

Onlar ışığı beklemedi gittiler. Ben de sonraki ışıktan u yaptım. 30m sonra aynı polis çevirdi beni.

Ben: Buyur abi
    P: Ehliyet ruhsatı ver
    ...
    P: mehmet yasak yerden u dönüşü yaptın ceza uygulucam
    Ben: abi dalga geçiyorsun heralde sen dedin ya
    P: ben bile demiş olsam u yasak ordan artık hep dikkat edersin mehmeeett,t diyerek 99tl cezayı kitledi. Resmen dalga geçti tam da bayram arefesi idi. İyi duamı almıştı.
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam bir ibineymis

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadıköyde bogayı bilirmisiniz.
    bilmeyenler için söylim.bogadan sahile gidiş tek yöndür.

gece 2-3 civarı polis sahile dogru gidiyor,biz yanından boğaya dogru.yan yana geçişirken bakışmamız unutulmazdı.

3-4 gün sonra aracın arkasındaki geyik stikerından buldular bizi.ne günlerdi.

aklıma geldikçe yazarım
    Abi aynı yerde ceza yedim, boşluğuma geldi normalde takip ederim tabelaları.

Önümdeki 2 araç girince sahiden yukarı doğru yapıştırdım. Boğayı geçtik aşağı doğru gidiyorum polis atladı önüme sağa çek.

Ters yön dedi birde yakın takip var ondan ceza yazıcam, neyse masayı kuran (connect'in arkasındaki ceza defterleri) polisin yanına gittim.

Dedim ataşehirden buraya 12 TL lik kırtasiye için geldim şimbu sen bana bu iki cezayı yazarsan ben ödeyeceğim, öndekiler girince ben de arkalarına takıldım dedim. Tamam dedi o zaman kemerden yazayım. (Kemer de hep takılıdır ) Dedim eyvallah. 300 + dan 70'e fit oldum

Bir daha döndüm geri tabela nerde diye. 30x30 cm lik tabela var yok yuh demiştim

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi aynı yerde ceza yedim, boşluğuma geldi normalde takip ederim tabelaları.

Önümdeki 2 araç girince sahiden yukarı doğru yapıştırdım. Boğayı geçtik aşağı doğru gidiyorum polis atladı önüme sağa çek.

Ters yön dedi birde yakın takip var ondan ceza yazıcam, neyse masayı kuran (connect'in arkasındaki ceza defterleri) polisin yanına gittim.

Dedim ataşehirden buraya 12 TL lik kırtasiye için geldim şimbu sen bana bu iki cezayı yazarsan ben ödeyeceğim, öndekiler girince ben de arkalarına takıldım dedim. Tamam dedi o zaman kemerden yazayım. (Kemer de hep takılıdır ) Dedim eyvallah. 300 + dan 70'e fit oldum

Bir daha döndüm geri tabela nerde diye. 30x30 cm lik tabela var yok yuh demiştim
    sen otobüslere ayrılımış yoldan yukarı çıkmışsın.şuan orası serbest gibi,eskisi kadar pek dokunan olmuyor.

biz direk 3 şerit sögütlüçeşme cad. sini ters çıkıyorduk

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş aldı scooter ıyla bir yere gittik,dönüşte e5 teyiz zincirlikuyu sapağına yaklaştık,bilenler hatırlar,gayrettepeden bağlantı yolunda polis hep bekler.
    bende kask yoktu,indirdi beni ,
    s*ktr git dedi direk.
    nereye gidim dedim,
    nereye gidersen git kaybol dedi,
    az ilerledim meyve ağacı gördüm yolun kenarında , ağaca dalarken arkadaşta beni ilerde bekliyorum sanmış,ben bunu arayana kadar taa levazıma kadar gitmiş. polise ne küfür etmiştim ama hiç unutmam

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir çevirmede hakarete uğradım yanlışlıkla sonra özür dilediler.

Önümde bir aracı çevirdi peşinden beni.

İkimizde ruhsatları verdik arabadan inmeden adamlar gitti polis aracına, sonra işaret yaptılar iki araç sahibide gittik. En ufak kusur yok evraklarımda ve araçta.

Polis bana birden bağırmaya başladı,
    P: lan şerefsiz en ufak eksiğin yok herşeyin tam, ne lan bu ruhsatın içindeki 100 tl? Utanmıyormusun devletin polisine rüşvet teklif etmeye?
    p: Ulan karaktersiz adından utan, şuna bak şuna birde adını Muhammet koymuşlar, utanmıyormusun böyle bir ismi taşıyıp rüşvetçi olmaya?
    Ben: 1 Dk memur bey benim adım Gökhan, ne muhammedi ne rüşveti düzgün konuşun benle...
    P: Muhammet kim?
    Diğer Araç Sahibi: Kısık sesle been
    P: Ooo kardeşim çok özür dilerim ya ben adamları karıştırdım. Al Gökhan evrakların sen git kusurumuza bakma bunlar teşkilattaki 2 şerefsiz yüzünden hepimize şerefsiz muamelesi yapıyor dedi.

Sonrasında daha ağır küfürleri rüşvet veren adama ederken duydum. Yani siz siz olun her polise direk para vermeye kalmayın. Arada idealist ve karakterli adamlarda çıkıyor. Malesef rüşvetçilerin birkaç şerefsiz olduğunu aslında çoğunun yemediğini iddia ediyorlar inanırsan
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın arabayla Bahçeli'ye gittik, polis 7.caddenin sonunda çevirdi. Araçta 2 numara cam filmi vardı.
    Bu bize kesin cezayı kitleyecek diye düşünürken adam maket bıçağını kaptı geldi.
    Tam filmi çizecekken arkadaş " Polis abi filmler tamamen güvenlik amaçlı, ablam türbanlı, çok sıkıştırıyorlar laf atıyorlar, ondan yaptırdık" dedi.
    Adam birden bi başladı " Haklısın kardeşim yaparlar, bu memlekette namussuz çok" dedi. Ondan sonra konu zaten direk " vay benim türbanlı bacıma şunu yaptılar" olayına bağlandı. Adam " tamam gençler hadi devam" dedi, saldı bizi. Ablası falan da yok halbuki

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti aldıktan sonra bir kağıt veriyorlar 15 gün geçerli olan, ehliyet sonra geliyor.

Ben kağıdı alıp sınavlar var diye geri İstanbul'a döndüm, sınavlardan sonra da ehliyetimi almaya Adana'ya geldim 3 günlüğüne, bizimkileri falan da göreyim diye.

Neyse gece amcamlar aradı, araba bulamamışlar, babaannem çok kötüymüş.Ben de Adana'nın diğer ucundayım neredeyse, basa basa gittim hemen aldık, kendi doktoru Gazipaşa'da Universal hastanesinde, bir yandan telefonla konuşuyor bizimkiler durumunu takip ediyorlar bir yandan babaanneme doktorun dediklerini yapıyorlar ortalık çok karmaşık, başka doktora da götüremiyoruz tedavi görüyor, ne komplikasyon oluşur en iyi ben bilirim bana getirin diyor adam.

Arkadan feryat figan yükseldikçe ben daha fazla basıyorum tabi, zaten saat de gece 12-1 falandı.Bir ara gözüm kadrana kaydı Dilberler sekisinde son düzlükte 150 gibi bir hızım vardı.Gazipaşa'ya yaklaştıkça trafik artmaya başladı o gün bir mekan açılmış oraya gelenler tıkamış her yeri, ben de aralara derelere giriyorum.Tabi bu arada aynadan sürekli trafik aracı lambaları görüyorum allah allah diyorum kesin yine olay var.

Hastanenin aciline girdim hemen babaannemi indirdik, o sıra arkaya bakmamla 2 adet Kobra zırhlı araç, 4-5 tane memur otomobili, Kobra'dan inenler silah doğrulttu direk eller yukarı teslim olun falan diyorlar.
    Tabi herkes error verdi, allahtan babaannemi götürdüler kadın kalpten gidecekti.Ben de diyorum ulan bizi de mi alacaklar Fetö'den, kafamda deli sorular...
    O an insan her şeyi düşünüyor.

Neyse meğer bombalı araç ihbarı varmış ve plaka değişikliği istihbaratı da almışlar, o son düzlükte 150 ile gittiğimi görünce peşime takılmışlar, Gazipaşa çok kalabalık yer, bombacıyı ben zannetmişler.Adamlar diyor ki caddeden de gitmiyorsun hep aralara girdin yakalayamadık, kaçıyorsun zannettik dediler.Anons da yaptık dediler ama dedim abi nasıl duyayım içerde kavga dövüş ağlayanı zırlayanı bağırıp çağıranı var...
    Durumu anlayınca herkes şaşırdı, memurlar dahil.
    Şoku bir hafta atlatamamıştım.

Ma lum araç yukarıdaki

Bu da bizim araç.

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense çıkmadı link olarak bırakayım
    Imgur: The most awesome images on the Internet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu, benim hiç trafik polisleriyle muhabbetim olmadı.

33 Plakalı araba varken sürekli çevirmelerde bi el atıyorlar, nispeten özel bi seriydi plaka 33-333 gibi, bende de panik vs olmayınca birde iç lambayı yaktığım için hiç durdurulmadan devam ediyordum.

34 Plakaya geçtikten sonra, her çevirmeye girmeden önce iç lambayı yakıyorum, polisi görünce elimi kaldırıp selam veriyorum daha durdurulmadım bile. Cam filmi, Bakırköyden bastırılmış plaka var.

Bi sefer Bodrum girişinde jandarma durdurmuştu beni, o da bu arabanın piyasası nedir abi diye sordu ben dedim, bi ehliyet falan sor, ruhsata bak dostum demiştim.
    O da gerek yok abi, bizi görünce hiç paniklemedin artık anlıyoruz insan sarrafı olduk uygulama yapa yapa dedi.

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamyonet giremez caddede kamyonetleyim. Muayene sigorta yok.
    Çok kibar bi memur arkadaş çevirdi.
    On onbeş dakka konuştuk.
    Ben seni bırakacam, sen de gittiğin yerlerde iki dil döktüm bıraktı diye anlatacaksın dimi dedi.
    Yok anlatmam dedim, bıraktı.
    Okuyosa sorry.
    Düz adam___

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)