bunuda bi protesto etme zamanı gelmedımı sizce? gelde caddelerde gazlama şimdi :D
Printable View
bunuda bi protesto etme zamanı gelmedımı sizce? gelde caddelerde gazlama şimdi :D
Aslında işin birde şu yönü var kocaman bi alan ayda 1 kere belki kullanılıyo ve rağbet görmüyo geçen senelerde sürekli drag ve yarış olurken katılım çok az oluyodu mesela yazın üstü kapalı bi tribün yoktu yani organizasyon çok kötüydü dolayısyla katılımda azdı koskoca alanın getirisi azdı biz izmirde bu işlere koşturan 1 avuç insanız olaya mantıklı bi şekilde bakılırsa bi tır parkının getirisi kat ve kat fazla olacaktır .. Sonuç itibari ile zamanında bu spor sevdirilseydi ne o pist kapatılırdı nede bu topic açılırdı o pist tır parkı olmaktan kurtulamayacagı gibi biz burda yazdıgımızla kalacagız ... saygılar.
aynen öyle yazık çok yaık zaten 2 tane bütçemizin yettiği zar zor parayı denkleştirip gittiğimiz pist vardı onlarıda kapattılar amaçları trafik kazalarını ölüm oranlarını arttırmak caddelerden pistlere değil pistlerden caddelere inmemizi sağlamak:( hiç makas atmayı sevmem kendimi kemal dur körfeze çıkarsın dökersin kurtlarını apaçhilik yapma diyerek durdurdum ama devletin ve tosfedin istediği caddelerde gazlamamızsa emin olun elimden gelenin en iyisini yapmaya başlıcam bundan sonra herkesede tavsiye edicem
toplu bir konvoy yapsak olmazmı 2-3 forum birleşip işe yarar diye düşünüyorum
hepimizin başı sağolsun
Hayırlı olsun ne diyeyim .....
biz izmitin açılmasını beklerken izmiride kapadılar demek. adamı yaşadığı yerden soğutur bu insanlar.
pist istiyoruz diye
istanbul taksimde:D
ankara kızılay
izmir konakta
antalya adana ve konyada büyük eylemler yapma vakti geldi galiba :D
iyicene yakarsak belki anlarlar:D vakit eylem vaktiii
valla bütün yorumları okuyorum en cok senin yazdıgını begendim neden :D bu kadar kişi istanbul da izmirde de yapılan yarışa kaç kişi gidebiliyo ki körfez de bile katılım 0 denecek şekilde oto sahipleri ve arkilerden başka kim var dedigin gibi zamanında sevdirilmedi bu spor....
Ayda yılda bir drag oluyodu gidiyoduk, şimdi ondan da yoksun bıraktılar, yine geceleri çeşme otobana devamm (otoban da çok souk oluyo bee)
valla bu ısın eylemıde olmaz cıksan arabalarla polıs tek tek kapatır arabaları eylem patlar :D
neden sevidirilemedi ???
çünkü her yarışa giderken adam başı 5tl aldı devlette ondan sevmedi insanlar. 2-3 kişi toplan benzin koy istanbuldan kalk git körfeze birde orda bir benzin parası daha ver.. bir iki kereden sonra kimse gitmez oldu. ben ilk gittiğimde araba başı alıyolardı bu sene dragta adam başı aldılar... bu kadar kişiyiz, başka forumlarda var, sayısı çok yüksek bir potansiyel ve pist yok, mecburen caddere gidicek millet otobanlara orda da polisler arabaları bağlicak vs.. Birkaç yıl sonra modifiye biticek gibi geliyor bana maalesef
Devlet te kendince haklı çünkü arkadaşın dediği gibi getirisi daha çok olucka tır parkının. Ama Gerçek manada Sosyal bir devlet olsak böyle bir şeyi asla yapamazlar...
pist kalmadı türkiyede desenize :) olsun yinede amerikadan çok daha gelişmiş bir ülkemiz var yemişim pisti
enteresan oldu bu gercekten. Bunu hic beklemiyordum, orada tubitak yarismalari falan da devam ediyordu..
izmitte izmirde pist kapatırlar ankarada pist yapacaz derler bu nası iş anlamadım:S
Eylem yapmak konvoy oluşturmakta çözüm deil İzmirdeki 28 ekim vatan konvoyundan bir çok arkadaşıma ceza geldi 61 Tl trafigin akışını engeleyecek konvoy oluşturmaktan..Beni kötümser biri sanmayın bu başımızdaki şerefsizler istedigi gibi oynatıyolar milleti vermişiz ellerine yuları nereye çekersek oraya ...:mad:
Hükümet milli gelir oranını arttırmanın yolunu buldu GENÇ NÜFUSU AZALTMAK
hükümet sizin yaptığınız eylemleri görmez zaten bunları organize eden ve yıllardır iyi paralar yiyen kurum ve kuruluşlar var bunlar bir şey yapmamaya devam ederlerse daha çok pistler kapanır
tosfed istanbul parktan baska pist tanımasın , butun pıstlerı kapatın aq otobanda drag yaparız.
Federasyondakiler halen koltuklarında nasıl oturmaya devam ediyorlar? Bu nasıl bir yüzsüzlük, bu nasıl bir utanmazlık, bu nasıl bir vasıfsızlıktır?
Koltuk budalalığı bu olsa gerek...
vatana millete hayırlı olsun
valla onlar yedikleri paraya bakıyorlar kimsenin bir şey ürettiği yok Türkiye de iyi kötü profesyonel yada acemi bu tarz işler ile uğraşan bir sürü grup var onlar bütüne baksalar neler yapabileceklerini görebilirler ama onlar sadece kasadakine bakıyorlar onlar için bir yerlerin kapanıp açılması önemli değil üzücü bir durum bundan sonra haberlerde yolların trafik canavarları diye izler izler dururuz
Egvtec Erol abi için sorun olmadı herhalde, gece çeşme otobanda denk geldim 206RC lerle Roll yapıyordu...
Bu arada sarışında güzel yürüyordu :D
Pisti elimizden alırlarsa nonstop narlıdere-üçkuyular...
Tebrik ederim.Ne denirki bundan başka...Sonra boş boş konuşuyorlar,yok gençler caddelerde yarış yapıyor,yok hızlı araba kullanıyorlar.Kapatırlarsa böle pistleri tek tek olacağı o.Federasyon uyumaya devam etsin.Yakında zaten İstanbul Parkıda kapatırlar bunlar,zaten F1 patronu hiç memnun değil,yeteri kadar talep göremediklerini söyleyip duruyor.Hayırlısı olsun artık...
Yapcak bişi yok , "caddeleerde değil pistlerde" sloganı tersıne dondu ...
Gunden gune motorsporlarını azaltıyorlar, imkanlar kısıtlıyken sımdık hıc yok , Hadı hayırlısı....
Ya okuducukca sinirleniyorum bu nasıl bi karar nasıl bi mantık :ofk:
Birkaç ay sonra geri gelir şimdilik durum sizlerinde bildiğinden farklı değil .
İzmit'e gelince çok daha kaliteli ve iyi şekilde geri gelecek ancak bir süre kapalı kalacak elden geçecek değişecek vs vs ...
Adam gibi gelecek geri merak yok tepkili olmayın arkadaşlar birkaç ay sabır o kadar ...
Zaten bugün açık olsa nekadar ilgi var oda ayrı mevzu ...
özel idare ethem genimi haciz etti o sebeple kapalı pist
para olsa ben yapıcam artık bi drag pisti :D araba başına 10 milyon alsam köşeyiim wallahi sonrada nie trafiğe açık alanda gazlarsın derler kapatırsan her yeri olacağı bu
Az önce Erol beyle konustum. Pınarbaşı'nın kapatılması gibi bir durum söz konusu değilmiş kendisinin aktardığı kadarıyla. Auto-Drom çekiliyormuş sadece, 1-2 haftaya tekrar oturur dedi kendisi.
Pist tekrar aktif olacak korkmaya gerek yok :)